Šta je novo?

Periferni uređaji BEŽIČNA tastatura i miš koji provereno rade sa Xbox Series X/S

• Začetnik teme Začetnik teme vidard
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

vidard

Čuven
Učlanjen(a)
15.06.2003
Poena
620
Poštovani drugari i kolege zaljubljenici u igre i konzole imam pitanje za vas...

Hteo bih da kupim bežičnu tastaturu i miša za igranje FPS igara (pre svega COD, BF). Zanima me koje tastature i miševi (može i combo), koji su dostupni kod nas, provereno rade sa Xbox Series X/S konzolama? Cenovni rang za tastaturu i miša negde do/oko 4000 dinara.

Igrao sam godinama na PC-u i zaista mi je mučenje igrati Call of Duty i sl. preko kontrolera. Čak i prosečna tastatura i miš će mi omogućiti više uživanja i uspeha nego sa kontrolerom. Iz zdravstvenih razloga (od nedavno sam nepokretan) sam prinuđen da igram iz kreveta koji je udaljen od TV-a i konzole pa mi žična tastatura i miš (na žalost) NISU opcija kako ukućani ne bi morali da preskaču kablove a i da se ja ne borim konstantno sa kablovima dugim 6 metara.

Svima koji su izdržali dovde i pročitali ovaj (pre)dugi post izvinjavam se i zahvaljujem na strpljenju.

:folded_hands:

Hteo sam da obrazložim situaciju te izbegnemo nepotrebna pitanja kao: “Šta će ti to? Što ne uzmeš žičanu tastaturu i miša, jeftinije je i bolje…” i sl. Znam za one tastature i miševe od €150 koje rade sa Xbox konzolama ali nemam taj novac.

VELIKI pozdrav i HVALA!

Za xbox series x/s ti treba wireless na 2.4ghz, trebalo bi da rade logitech MK235 ili MK270. Proguglaj malo za ova dva modela da li i kako rade.

Evo nasao sam za MK270, imas je za oko 3500 dinara

Puno ti HVALA za vrednu informaciju delboy! 😃🙏
Znači od Logitech-a se mogu naći modeli koji bi trebali da budu kompatibilni sa Xbox Series X/S konzolama. 👍

Da vidimo ima li još predloga koji bi ušli u "konkurenciju"...

Meni se recimo svidja Xiaomi keyboard and mouse combo, oko 3200 je ananasu sa besplatnom dostavom. Mozes da narucis, probas kako radi i ako to ne odgovara vratis u roku od 14 dana.

Meni se recimo svidja Xiaomi keyboard and mouse combo, oko 3200 je ananasu sa besplatnom dostavom. Mozes da narucis, probas kako radi i ako to ne odgovara vratis u roku od 14 dana.
Vidiš, i ovo je interesantna informacija.
Jedino što nemam uskustva sa tim povratom ako ne radi.
Iskustvo kaže da uvek svim silama izbegnu reklamacije i pivrat robe novca na SVE moguće načine...

Inače, a to sam zaboravio da napišem, idealno bi bilo da miš ima ona dodatna dva bočna dugmeta ("back" i "forward") jer ih koristim u FPS igrama. 🙂

Nije tacna informacija da izbegavaju povrata, to je zakonska obaveza i mora da se ispostuje.

Pogledaj samo liste igara koje podrzavaju mis i tastaturu za Xbox. Nije velika i ne rade bas sve FPS igre.
Svestan sam toga.
Meni treba prvenstveno za COD BO7 odnosno Warzone (i pomalo Battlefield 6 za promenu, kad se zasitim COD-a) a sa njima provereno radi. 😉 Malo za Youtube i Web Browser.
Za ostalo je Game Controller odliičan! 🎮

HVALA na dobronamernoj i relevantnoj primedbi! 🙂🙏

Poslednja izmena:
Za xbox series x/s ti treba wireless na 2.4ghz, trebalo bi da rade logitech...

@delboy,

evo da se zahvalim na pomoći i javim da sam kupio Logitech wireless tastaturu (i miša) i da sve radi iz "prve" bez zezancije, podešavanja i sličnih "vratolomija"! 😄👍

Još jednom HVALA i veliki pozdrav! 😃👋

Nazad
Vrh Dno