Ne može. "demo mode" (besplatni TV kanali) je dostupan samo za mobilnu verziju Orion TV aplikacija a ona naravno nije predviđena da se koristi na TV-u niti da se upravlja daljinskim.Da li se na takvom boksu može to gledati bez problema sa upotrebom daljinskog.
Internet bi imala free od komšija iznad, signal je jak, to nije problem.Koji paket bi joj stavio preko mob? Strim usisava gigabajte, posebno stariji ljudi kojima zvrnda tv po čitav dan, i kad gledaju i kad ne gledaju.
Retroarch ili Batocera, mada moj glas ide prvom koji lično koristim. Ima svoj sajt i how to sekciju. Koristim DS4 i 8bitDo za igranje, box ih bez problema prepoznaje putem bt.Ne mogu da pronađem konkretnu temu za moje pitanje..
Imam 2-3 android boxa u fioci koje ne koristim i negde na internetu sam video da je moguće da se na njih nabaci emulator retro igrica i priključe džojstici..
Da li imate neku preporuku ili how to?
A ovo je neko postavio ovdeRetroarch je odavno najbolja opcija za retro igre na android platformi.
Nema nikakve potrebe da plaćaš, kad sve imaš besplatno.
Kreni odavde, ima sve što treba za početak:
![]()
RetroArch. Installing and Configuring Emulators on Android or PC
Guide to install and configure easily the RetroArch multi emulator. RetroArch have several emulators and is compatible with Android and Windowsandroidpctv.com
Izvinjavam se sto nisam bio detaljniji.За почетак - који су боксеви у питању? Који чипсет, колико радне меморије?
Питам јер се неки могу користити за ретро игре, неки нису способни ни да раде оно основно за шта су намењени.
ja imam taj box ovo gore šta sam ti napisao sve radi prilično dobro na VontaruIzvinjavam se sto nisam bio detaljniji.
U pitanju je vontar s905w2 4gb
Citao sam na internetu o EmuElec, ali vidim da je ovo dosta jednostavnije?ja imam taj box ovo gore šta sam ti napisao sve radi prilično dobro na Vontaru
Vidi inboxOvo što ti kažem aplikacije instaliraš deinstaliraš android koristiš i dalje kodi yt itd. Emuelec moraš da flašuješ ceo box a i pitanje je da li može na Vontaru.
............................
Dijagnoziram da mi je ovaj gorepomenuti A95X_F3Air_II amlogic s905w2 4gb rama 64gb rom crkao.
U bootloopu je i dalje sa drugim napajanjem. Znači treba mi rom i flashtool kakav mi je izbor ako ga imam. Jel ima ovaj custom rom kao i Vontara. Neki tutorijal? Hvala unapred 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari