Šta je novo?

Amazon Fire TV

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel uspeo neko da nabavi apk Skyshowtime za firetv koja radi?

Kakav bundle, zasto bi to radio? Instaliras apk mirror installer i preko njega instaliras bundle.

Samo da pootvrdim da radi ova apk iz posta iznad na FS 4K MAX.

@TwistedMind
Nov uređaj, valjda u oktobru ili novembru izlazi na svetlost dana.

@Salac UE
Pre par dana sam video da je ponovo moguće blokirati apdejt, postaviti third party launcher i još što šta… obavio odmah na FS 4K max prve genercije. Sve radi kako treba…
Kako si uspeo da blokiras apdejt i to, ja sad probao ovo i ne radi, kaze sistem mi je noviji od 09.2025

Ako si probao i ne radi, znači da si zakasnio. Verovatno ti update koji si pokupio nakon ove objave to ne dozvoljava. Meni je od tada blokiran, i ne planiram da ga ponovo odblokiram.

Ako si probao i ne radi, znači da si zakasnio. Verovatno ti update koji si pokupio nakon ove objave to ne dozvoljava. Meni je od tada blokiran, i ne planiram da ga ponovo odblokiram.
Ja sam te shvatio da si nekim drugim metodom odradio, nakon sto je ovaj sa videa patchovan.

Taj metod iz videa… Ranije sam takođe blokirao update, postavio third party launcher, ali mi posle nekog vremena djavo nije dao mira pa ga odblokirah. Onda sam čekao da se ponovo pojavi pouzdano rešenje, i eto dočekah ga pre par meseci. Od tada je sve opet blokirano i postavljen Projectivy launcher. Sve radi onako kako mi odgovara i više ga ne odblokiravam dok god je tako (u pitanju je 4k max 1 gen)

A leba ti, imas frankenstajn setup. BT, mozda unese kasnjenje zvuka, mada firetv ima najboljy audio sync koji sam ikada video.
Mozda je bolje da uzmes neki odgovarajuci preklopnik pa da tv povezes na njega i onda biras da li da pustas zvuk sa yamahe ili sa tv.
Kakav audio output imas na tv? ili reci model
Izvinjavam se na kasnom odgovoru. BT mi je resio problem. Inace tv je Samsung 3D smart tv od pre 15godina : D ima opticki out, kao i 3.5mm i rca.

NOTICE: DOES NOT work with FireTV FireOS7 PS7706 or newer firmware, or FireOS8 RS8153 or newer firmware.

Stize i dalje jer im stoje na zalihama, ne mogu da otvore i azuriraju, bice ih jos neko vreme. Ja imam jedan 4K PLUS, zapakovan, moze da se blokira, a jedan sam raspakovao, blokirao update, instalirao Projectivity launcher i vratio u kutiju, za crne dane, zlu ne trebalo. Naravno da je lutrija kad porucis sta ce da ti stigne, nema garancije al eto kupujte na EBay starija pakovanja. Imao sam jedan MAX 2gen al rapakovah, blokirah sve i prodao, sad mi malo i krivo, trebao sam ostaviti sebi.

Ako blokiranje nije uspjesna, dali to utice nesto na firestick, mislim na njihov rad?

Probacu, no da ne ima neko softversko poremecenje.

Nazad
Vrh Dno