Torrente
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.01.2021
- Poena
- 135
Nece ni Akai.Probaj sa Akai, mislim da sam kod matoraca sa njom uspeo da uparim, ali je nesto pri kraju broja pojusaja.
Nece ni Akai.Probaj sa Akai, mislim da sam kod matoraca sa njom uspeo da uparim, ali je nesto pri kraju broja pojusaja.
X-plore.Kako prebacujete nesto tipa sa telefona na stick? Ima li neka fora da ne znam ili?
Probacu, samo sam zaboravio kako se beše iz bundlea izvlači apk...😌meni ova "proradila" na kocki :
https://www.apkmirror.com/apk/skysh...me-movies-series-android-tv-6-11-200-release/
Ovo i jeste apk.Probacu, samo sam zaboravio kako se beše iz bundlea izvlači apk...😌
U pravu si,radi na 4k max 2nd gen, bravo!Ovo i jeste apk.
Evo direktan link:
https://mega.nz/file/CRQ2URSa#F6kH5Dl6HWZvk6NsylrQGGcroTl8YSTGTrsirpzxsF4
Kako si uspeo da blokiras apdejt i to, ja sad probao ovo i ne radi, kaze sistem mi je noviji od 09.2025@TwistedMind
Nov uređaj, valjda u oktobru ili novembru izlazi na svetlost dana.
@Salac UE
Pre par dana sam video da je ponovo moguće blokirati apdejt, postaviti third party launcher i još što šta… obavio odmah na FS 4K max prve genercije. Sve radi kako treba…
System user mod. Imaš na xda. Još stižu stickovi sa starim sistemom na kome radi ali pre setupa se moraju blokirati ažuriranja.Kako si uspeo da blokiras apdejt i to, ja sad probao ovo i ne radi, kaze sistem mi je noviji od 09.2025
Ja sam te shvatio da si nekim drugim metodom odradio, nakon sto je ovaj sa videa patchovan.Ako si probao i ne radi, znači da si zakasnio. Verovatno ti update koji si pokupio nakon ove objave to ne dozvoljava. Meni je od tada blokiran, i ne planiram da ga ponovo odblokiram.
Ako nije problem, na koji nacin si blokirao apdejt? Ako moze link.ER=58583]@Salac UE[/USER]
Pre par dana sam video da je ponovo moguće blokirati apdejt, postaviti third party launcher i još što šta… obavio odmah na FS 4K max prve genercije. Sve radi kako treba…
Stim što kolega reče da ne radi više.
Izvinjavam se na kasnom odgovoru. BT mi je resio problem. Inace tv je Samsung 3D smart tv od pre 15godina : D ima opticki out, kao i 3.5mm i rca.A leba ti, imas frankenstajn setup. BT, mozda unese kasnjenje zvuka, mada firetv ima najboljy audio sync koji sam ikada video.
Mozda je bolje da uzmes neki odgovarajuci preklopnik pa da tv povezes na njega i onda biras da li da pustas zvuk sa yamahe ili sa tv.
Kakav audio output imas na tv? ili reci model
Pa pogledaj koja ti je verzija OS, meni je 7.7.1.1 i ne moze.Ako imam Firestick 4k Max 1st Gen OS version 7.., Dali ce ovo da radi ili vec nije moguce i na taa verzija Fire OS-a?
Pa pogledaj koja ti je verzija OS, meni je 7.7.1.1 i ne moze.
Ne mozev da koregiram gornji post zato i napraviv nov.NOTICE: DOES NOT work with FireTV FireOS7 PS7706 or newer firmware, or FireOS8 RS8153 or newer firmware.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari