Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

SuperStarr

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5670 (6c/12t) @ 4.3Ghz
Matična ploča
ASUS P6T Deluxe v2
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
Kodak 512Gb + 16Tb RAID
Zvuk
Creative Audigy2 ZS
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet

Poslednji odgledani filmovi 2025

Poslednja izmena od urednika:
Nuremberg solidan ali nisam nikako mogao da progutam promašenu ulogu Crowea u ulozi Göringa. Zbog toga 5/10

Prethodnih godina se prave SF filmovi uglavnom za balavurdiju a umesto snimanja Alien i Pedator serijala po starom receptu iz proslog veka prave se filmovi po stripovima.
Prestao sam da idem u bioskop pa je logicno da se ne prave filmovi po mom ukusu. U novim sf filmovima nema atmosfere po kojoj su bili poznati filmovi iz tog zanra pre 30 i vise godina a cesto je los kasting za takve filmove.

Ja sam zvao crtaci ili crtani film.
U to vreme vreme kada smo bili dosta mladji koristili su se reci maut i zuvanje tako da ne treba cepidlaciti zbog takvih stvari na forumu.
Ne mislim na ovo sto si ti napisao nego na forumasa koji provocira bez razloga.

*** svi se nesto osecaju uvredjenim ovih dana. 😀 Pogledaj u Engleskoj kakvo je stanje, hapse ako se sa nekim malo posvadjas online. 😀 Doslo vreme...

Нешто ми није легао филм. Има голотиње 😍, али некако нисам ухватио поенту филма. Можда само треба да се слегне. Ови Лантимосови филмови ми нешто не леже, има неких компоненти уметничког филма, што ми не одговара. Баш волим Ему, али ова комбинација са њим ми није нешто. Можда нисам довољно сазрео за њега? 🤔
Поновићу за 20 година.

Znaci ako neko pita za izraz koji mu je čudan, tj nikad nije čuo, to je provociranje?
Crtani film, crtani, crtać , crtanjac...
Nije potrebno biti previse pametan da bi shvatio znacenje reci.
Objasnjenje je dobio posle nekoliko minuta ali mu to nije bilo dovoljno.
Da li se ovako postavlja pitanje i trazi bilo kakvo objasnjenje?

Nije da mi odmah nije bilo jasno na šta misliš ali i ja sam prvi put čuo za taj izraz crtanjac... Niti mi smeta sam izraz za koji znam na šta se odnosi iako ga čujem prvi put, niti mislim da je pitanje u vezi njega bila provokacija ali vi od svega toga napraviste dramu na temi - pola strane se piše o tome!

A na to pitanje misliš? Pa dobro, nije da nema potpuno smisla - i ja kad napišem "U moje vreme" nisam ni sam siguran koje je to stvarno vreme a kamoli kada bi npr. napisao @emaremare ili @nikornla ili bilo ko drugi... Jel to vreme kada sam bio dete, student, mladić ili neko sasvim drugo... Ali odosmo u off...

Juče su pale dve reprize, nemaju nikakve veze jedna sa drugom, naprosto volim različite žanrove.
The Raid keca i dvojku sam obrnuo nekoliko puta, ko ih nije pogledao tu nema mnogo prostora za grešku, odlična indonezijska akcija.
Ovaj drugi je slučajno došao na listu, u razgovoru sa poznanikom spomenula se pokojna Whitney Houston i setim se da ga nisam gledao po svoj prilici još od devedesetih. Njen prvi film (ostale nisam gledao) imala je sjajnu harizmu i zapravo je vrlo solidan glumac. Na stranu njena privatna priča to jest tragedija.
Kevin Costner standardno dobar, a scenario je radio više nego iskusni Lawrence Kasdan. Sve u svemu dobar zanatlijski film, vredilo ga je tada pogledati a vredi i sada.

Nazad
Vrh Dno