Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
One battle after another, a u brate, mozda odgledam nekad do kraja, ali prvih pola sata bas mucenje, prevashodno gledanje lika glavne junakinje. Kao da su trazili nekoga sa muskim crtama i da bude iritantan.

Tako ti se čini, jer su upravo to i tražili.

Weapons
Definitivno jedan od najglupljih filmova što sam ikada gledao
Ja ne znam šta je ovo pokušaj horora, smešno, ništa oko radnje zašto nije bar malo objašnjeno
IT 1 čak 2 su masterpiece za ovo
I šta je za Holivudom i opsednutošću sa decom zadnjih godina? 😂
Stranger Things, IT, IT welcome to Derry itd

To uopšte nije poslednjih godina već je nešto što traje - Stand by me, Goonies, Harry Potter, Super 8, Chronicles of Narnia, Diary of a wimpy kid...

A pošto se pitanje odnosi na IT odgovor možda leži i u tome da su junaci Kingovih dela upravo deca i tinejdžeri - Firestarter, Dark Tower, pomenuti Stand by me, Talisman, Carrie, Long Walk...

Бугонија продукцијски савршен , Ари Астер се потписао. Режија перфектна. Тематски слабији, и болује од воукизма. Очекивано.

Спасите зелену планету,
слабија продукција, слабија режија, али далеко бољи и потпунији филм.

Препоручујем прво погледати Лантимоса, па тек онда (за дан два, док се слегне) Корејанце.

Jedan od filmova koji moze da se pogleda svake godine u vreme zimskih praznika.
Pogledajte ga pre nego sto se filmska industrija opet poigra sa nasim lepim secanjima.

Jedan od filmova koji moze da se pogleda svake godine u vreme zimskih praznika.
Pogledajte ga pre nego sto se filmska industrija opet poigra sa nasim lepim secanjima.
Обожавам тај филм! Скоро сам га репризирао. Одгледах и биографски о Џону Кендију, доста тужан.

Можда тај римејк буде и ок, ко зна, треба пружити шансу. Мала је шанса, али опет.

Planes, Trains & Automobiles, Home Alone i National Lampoon's Christmas Vacation su verovatno najbolje praznicne/novogodisnje komedije a u dva od ta tri filma se pojavljuje Gus Polinski the Polka King of the Midwest 😉
Ko ce da glumi Barfa u Spaceballs 2?
Zasto ce u sledecem Masters of the Universe filmu koji ce izaci sledece godine glumica da glumi ili pozajmi glas Roboto-u?

Weapons
Definitivno jedan od najglupljih filmova što sam ikada gledao
Ja ne znam šta je ovo pokušaj horora, smešno, ništa oko radnje zašto nije bar malo objašnjeno
IT 1 čak 2 su masterpiece za ovo
I šta je za Holivudom i opsednutošću sa decom zadnjih godina? 😂
Stranger Things, IT, IT welcome to Derry itd
Apsolutno se slazem za ovo sa decom.

Zabavan blokbaster za jedno poslepodne.
Ko očekuje nešto na nivou prvog predatora sa Švarcijem odmah neka zaboravi, tako nešto je neponovljivo.
Ipak, meni se film dopao, Eli Faning kao i uvek fantastična, novi predator Dek vremenom prirasta za srce. Akcija i efekti solidni, priča tanka ali drži vodu, meni je ovo verovatno najbolji film o predatoru u zadnjih 15-20 godina, tj od kada su rešili da modernizuju predator franšizu. Voleo bih da vidim nastavak.
Ocena 7/10.

Bugonia, odličan 8.5/10

Za Bugoniu od mene jaka sedmica, vrlo dobar film. Generalno gotivim Lantimosa, ali brate, svi mu filmovi jedan drugom liče, bilo je vreme i da najzad malo promeni atmosferu. I ovo je uvrnut film, standardno za njega, i opet sarađuje sa Emom Stoun koja razbija kako ovde glumi, a bogami i ostali glumci je dobro prate. Mogao bi ovde i neki Oskar da padne.

Until Dawn solidan horor
Kakve glavne likove su ubacili očekivao sam neviđeni treš, ali zbog dobrih jump scares nije uopšte loš za današnje standarde.

Треба погледати "спасите зелену планету" да би се Бугонија боље схватила.
Многе ствари тек тад излазе на видело.

Nagomilalo se par filmova
Frankestajn sve poznato o filmu i vecina gledala, ok, je ali me nije impresionirao, vec vidjena tema mnogo puta uz drugaciji aranzman

Delivery run
Niskobudzetni horor , ne gledam skoro filmove ispod 6 , ali me zanimalo, ima elemente kultnog filma Duel, ali bas razocaranje, losa gluma , radnja, djubre 3/10

Bone lake isto nepoznati horor,pocetna premisa podseca malo na “speak no evil”
( ali su drugaciji) Korektno bez velikih ocekivanja, 5.5-6 na misice

Leave no trace. Odgledao sam po preporuci jednog od clanova, verovatno sam imao drugacija ocekivanja, sve vreme sam cekao da se nesto desi, uzasno dosadan film, bio sam blizu da prekinem sto mi se skoro nije desilo, mogu da svarim nekad sporije filmove ali sama radnja i ceo utisak bas lose 3/10. Iako je po ocenama kritike remek delo

Sličan utisak sam imao.

Meni je bio i više nego dobar, ali shvatam razočarenje jer nije Predator kojeg je radio Mektirnan.
Ovo je više SF avanturica u stripovskom fazonu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno