Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Nek me neko ispravi ali ja koliko znam ranije nije bilo moguće kupovati igre preko PS store-a s našim paypalom? Koristim US store, direktno preko njega sam kupio Ghost of Yotei, jel se nešto u međuvremenu promenilo ili? 🤔

Imam na us amazonu gift kredita 145 dolara. Ali kako da kupim nesto da dobijem playstation kredit za PS5? Zasto je to nedostupno i moram da kupujem fizicku igur i placam troskove naduvane? Kako od amazona izvuci najvise PS5 hitova?

Moze li malo detaljnije objašnjenje, pošto ne razumem šta je to tačno blokirano i gde piše to objašnjenje.

Npr ako dopunim kredit kupovinom psn kartice na driffle (mozda nije isto kao gift kartica?), da li mi je blokirana neka kupovina, tipa da ne mogu da kupim pretplatu ili tako nesto?

Kakva glupost, deluje da je Dell sa PS logom.

Dizajniran by Playstation, u prevodu uzeli postojeci monitor, kao sto rece @MegaSkot, bukvalno deluje ko Dell, nalepili svoj logo i turili rucku za kontroler.

Kolege, ima li neko postolje/punjač za Playstation a da je lagano za korišćenje! Tj lagano da se natakne džojstik?
Ja uzeo svojevremeno neko za 15 evra ali mi sad služi samo da džojstici stoje na njemu za ukras.
Jer se okozim dok nabodem džojstik 🙄

Pre nekoliko meseci smo vodili ist diskusiju, ima ljudi koji nema sanse da nabodu pinove, a ima ljudi koji to urade iz prve :ROFLMAO: pricam o zvanicnom PS charging station

Pojavila mi se opcija za ps5 digital - vidim i da su se pominjale tate 45+, pa kako spadam u te koji ceo zivot guraju nesto u nesto, treba mi info kako u srbiji funkcionise prica o svetu digitalnih igara( koristim ih za ps4 tako da te osnovne info znam, ali tad sam imao nekog u usa koga sada nemam), koliko je cimanje kupovina igre i slicno? Nesto nisam fan takve konzole jer mislim da je mogućnost menjanja igre u drzavi u kakavoj zivimo veliki plus, al da ne odjebem kombinaciju na keca nego da vidim ima li smisla ta kupovina.

Ma lagano kupuješ naloga i posle prodaješ. Može i naš paypal.da se spoji na US nalog, nisam probao ali kažu ljudi da može. Ja npr uzimam dipune za US nalog.

Imam sa diskom PS5 i ima dve igre koje su za PS4 jedna se nije igrala sat vremena a druga je CP2077 koja se digitalno upgraduje na PS5 verziju pa dodje kao digitalna.

Kao neko ko poseduje PS otkad se pojavio ('95), a prvi originalni disk u životu je video tek 2007., imam naviku da kupujem digitalne igre koje su isključivo na popustu. Ako se stvori baš neki hajp, onda se kupuje disk verzija (kp) i kad je pređem opet ide na kp. U prevodu, disk > digital. Ekonomičnije je.

Pre nesto jace od dve godine sam kupio PS5 disk verziju, do sada pazario ukupno nula diskova.

Kao neko ko poseduje PS otkad se pojavio ('95), a prvi originalni disk u životu je video tek 2007., imam naviku da kupujem digitalne igre koje su isključivo na popustu. Ako se stvori baš neki hajp, onda se kupuje disk verzija (kp) i kad je pređem opet ide na kp. U prevodu, disk > digital. Ekonomičnije je.
Jel disk>digital ili disk<digital jel ti priča zvuči da favorizuješ digital.
Pre nesto jace od dve godine sam kupio PS5 disk verziju, do sada pazario ukupno nula diskova.
Koji su ti omiljeni od tih 0 diskva 😅

Kontam da je na kraju mislio disk>digital zbog kupiš-prodaš opcije.

Sto se diskova tice, omiljen je ovaj

1000064455.jpg

PS kontam da diskovi imaju vise smisla kod novijih igara, tj onih kojih nema u extra katalogu, a neko želi da igra odmah. Onda se isplati da kupi disk po punoj ceni, pa posle proda po nekoj nižoj ceni, pa ako je razlika i 1000-1500 kinti, vise se isplati nego da kupuje igru na svoj nalog. Doduse, onda dolazimo i do varijante "novi nalog za svaku (novu) igru", pa kad se odigra, proda se ceo nalog.

Pojavila mi se opcija za ps5 digital - vidim i da su se pominjale tate 45+, pa kako spadam u te koji ceo zivot guraju nesto u nesto, treba mi info kako u srbiji funkcionise prica o svetu digitalnih igara( koristim ih za ps4 tako da te osnovne info znam, ali tad sam imao nekog u usa koga sada nemam), koliko je cimanje kupovina igre i slicno? Nesto nisam fan takve konzole jer mislim da je mogućnost menjanja igre u drzavi u kakavoj zivimo veliki plus, al da ne odjebem kombinaciju na keca nego da vidim ima li smisla ta kupovina.
ako je slim verzija uvek imas opciju da dokupis disk citac

Ako imate poznanike sa ps4 konzolom i disk verzijama igara, uvek se može pozajmiti nešto i odigrati. Ja sam tako prošao brda ekskluziva te generacije.

u moje vreme disk > digital je značilo da je disk veći od digitala :D
bez zezanja, kome nije zapelo da sakuplje igre kao kolekcionar onda je prodaja najbolja opcija, malo cimanja sa oglasima i slanjem paketa, ali isplati se dugoročno
Pogrešno sam onda promtumačio sam tekstualni deo jer mi je delovalo da preferiraš digitalne. Što se tiče cene apsolutno i samo na popustu ili neki alternativni jeftiniji store.

@nikornla da tako jedino kad izadje odigraju i prodaju ali ja i kad uzmem nalog na izlasku igre predjem je posle nekog vremena, retko kada odmah jer igram na preskoke. Za mene to ne pije vodu ali definitivno ko odmah po izlasku kupi predje normalno prodaja ide lagano.

Nazad
Vrh Dno