Jerry Drake
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.01.2021
- Poena
- 125
Danas mi nudi update na 26.0.1, očigledno ispravaljaju nedostatke koje su otkrili za ovo vreme.
Poslednja izmena:
Meni posle 14 dana i dalje deluje kao da radi sporije i da ima neki lag. Safari dosta sporije radi, video sam na Reddit-u da se dosta ljudi zali sa ovim problemom.
Mislim da cu morati i ja da uradim clean install, nego me sve mrzi jer moram da instaliram hrpu programa i dok podesim opet aplikacije i ostalo...Mozda, jer sam ja uradio clean install na Tahoe. Pre toga sam imao sistem koji sam upgrade-ovao skoro 10 godina na Intel-u. Sada sam konacno presao na Apple SOC, rekoh ajde da "ne vuce repove" sa Intel arthitekture.
Generalno je OK, ali se vidi da ne znaju sta rade. Nije kao pre to sve upeglano i utegnuto. Nije bas lose kao Windows, ali je bilo to bolje pre.
i meni za nijansu sporijiMeni posle 14 dana i dalje deluje kao da radi sporije i da ima neki lag. Safari dosta sporije radi, video sam na Reddit-u da se dosta ljudi zali sa ovim problemom.
Da, ovo je baš amaterski. Redovno otvoriš application folder I ikonice se učitaju posle sekund. Baš amaterski. Tako nešto očekujem na Windowsu, a ne na MacOS.Ono što meni za sada najviše smeta: ko je navikao da ima Application folder u Dock-u za takav pristup aplikacijama ili recimo otvara novu Apps.app, svaki drugi put recimo macOS radi render ikonica aplikacija. Kao da ne postoji mehanizam koji kešira icns aplikacija.
Ono što meni za sada najviše smeta: ko je navikao da ima Application folder u Dock-u za takav pristup aplikacijama ili recimo otvara novu Apps.app, svaki drugi put recimo macOS radi render ikonica aplikacija. Kao da ne postoji mehanizam koji kešira icns aplikacija.
To je oduvek tako i super je iritantno.
Mac Studio, 36GB RAM i M4 Max - učitava app folder ikonice kao Amiga.
Postoji nekoliko alternativa za Launchpad - nijedna nije idealna - npr. "LaunchNow", besplatan program.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari