Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

A ako je A40 isto tu negde 35$, ja ti preporucujem da uzmes njega.

Vecina stvari koje pratim vec nekoliko proteklih rasprodaja jesu jeftinije za 10-20% negde i 30%. Ali to je samo osnovna cena, neki oglasi su imali blago vece coins popuste pa izgleda da su prodavci uskladili popuste na taj nacin. Svejedno, sve sto sam do sada kupio jeste jeftinije izaslo 11.11. Ovi kuponi su vrlo korisni ali ne toliko za grupne kupovine, jer iz nekog razloga kad god se doda nesto na porudzbinu sve ostale cene se blago povecaju i smanje se coin popusti. Najbolje je kupovati da se sto manje predje preko minimalne vrednosti kupona. Kakvi su vasi utisci?

Mozda nije najbolje poredjenje ali za 300-400e se uzme polovan rog ally z1e na kp-u.

Upravo mi izasao ovaj kabal, ti proveri da li ti odgovara

Mislim sa ovaj imam, isto 7A 100w, a cena dosta niža

I just found this on AliExpress:
€6.01 | Essager PD 100W USB C TO USB Type C Cord Cable Fast Charger For Xiaomi Poco3 Samsung Huawei MacBook iPad Wire For Phone Charging

Trebao bi mi i HDMI switch 4 porta, mora valjda biti HDMI 2.1 zbog konzola PS5 i Xbox Series X.
Vidim ima zanimljiv Ugreen 4 porta sa daljincem, pretpostavljam da je to najbolji izbor?
TV ima samo 4 HDMI porta, a uređaja 6,7, jeste da ih ne koristim sve često ali ne moram se zezati sa kablovima.

€25.55 | UGREEN HDMI 2.1 Switcher 8K 60Hz 4K120Hz HDMI-compatible Switch 3 in 1 Out with Remote Control Converter For Xbox PS5 Monitors

Anker k20i semi-IE mogu da se nadju za ~10usd, ali pitanje je kakva su iskustva

Soundcore 2 trenutno na 24$ uz coins

Poslednja izmena:
Rade kuponi od 11.11. rasprodaje, upravo iskoristio 5/29.
Sad su povećali popust na novčiće (20%, jutros bio samo 3%), pa ovo čudo od 500 giga može da se uzme za ukupno ~18e uz alijev kupon od 5e i kupon od radnje 0.89e:

€37.39 | Netac NVMe SSD M2 1TB 2TB 500GB 250GB 3500MB/s SSD PCIe3.0 M.2 2280 SInternal Solid State Drives Disk NV3000 for Laptop Desktop

4000din za 1tb nije uopste lose.

Imam 5000 novčića i ne znam šta da uzmem, ako ima neko neki predlog da se uzme nešto korisno i kvalitetno sa solidnim popustom

Ja nesto sto sam hteo da kupim(merac snage i suma) bilo na popustu na 16%+kupon 5, skidalo nepunih 10e, sa 32 na 22, dok sam se okretao tu nesto po kuci vratise popust na 11% kroz coins, jaka im fora.

Ja ako vidim nesto sa bas dobrom akcijskom cenom,ali sam nesiguran u sebe da li mi to treba idem na BUY,ali default kartica mi je prazna i idem na placanje sa tim. Naravno placanje je neuspesna ali stavka mi ostaje sa tom cenom u neplaceno. Tako da cena ostane ona sa bas popustom.

Slaba ponuda za novčiće (80+%)

23.30$

US $139.98 | EasySMX D10 Wireless Gamepad Bluetooth Game Controller Compatible with PC/Switch/Phone/Steam, TMR Sticks, Charging Dock

85% off

US $1.41 | Toocki Tearable USB Cable Winder Cable Organizer Ties Holder for Accessories Tape Protector for iPhone Mouse Cable Management

Jel region mak i cena u dol najjeftinija varijanta? Jurim neki smart satic, trenutno mi identicna cena i srb i maked, placanje u dolarima.

Ima, solidno se cuju, cini mi se da je bas bas prokomentarisala pozitivno, ali to je bilo u odnosu na dotadasnje Mi True Wireless Earphones 2 Basic

Koja je fora sa novcicima i Makedonijom? Meni sve daje popuste 1-2% max na Srbiju.

Koja je fora sa novcicima i Makedonijom? Meni sve daje popuste 1-2% max na Srbiju.
Bilo je vec sto puta u temi, ali evo ukratko.
Prebacis na Makedoniju (adresa ti ostaje stara iz Srbije)
Ides na account, gore desno gde je zastava izaberes Makedoniju (posle u podesavanjima prebaci na dolare ili eure radi lakse preglednosti cena)
Pojavljivace ti se veci popusti u coins sekciji, do 95%.
Obrati paznju da kad si na Makedoniji shiping nije vise isti kao za Srbiju sve dok ne ides na pay now opciju, tu ti pise pravi shiping.

Čoveče Soundcore AeroFit 2 izađu oko 66 evra
Jel klepaju kakav porez ako je paket preko 50 evra i bude baš mala kutija?
Nisam odavno ništa iznad 20tak evra ni naručivao

Proguglah da vidim koje su to, kad ono evo ih kod nas za još manje para - ako je to to i realno stanje, proveri...

Proguglah da vidim koje su to, kad ono evo ih kod nas za još manje para - ako je to to i realno stanje, proveri...
Jeste to je taj model
Neverovatno da je cena ista kao preko.
Do skoro su držali 150 evra po radnjama.
Uzeću ih onda ovde trebaju mi za trčanje neke open ear da ne poginem negde.
Valjda je garancija reguralana 2g...

Bilo je vec sto puta u temi, ali evo ukratko.
Prebacis na Makedoniju (adresa ti ostaje stara iz Srbije)
Ides na account, gore desno gde je zastava izaberes Makedoniju (posle u podesavanjima prebaci na dolare ili eure radi lakse preglednosti cena)
Pojavljivace ti se veci popusti u coins sekciji, do 95%.
Obrati paznju da kad si na Makedoniji shiping nije vise isti kao za Srbiju sve dok ne ides na pay now opciju, tu ti pise pravi shiping.
Hvala bato uštedeo si mi 21$ :D

Treba mi jedna ovakva šolja sa infuser i drvenom drškom, ne mogu da nađem po nekoj nižoj ceni, to košta max 11-12 evra na Temu, ali nemam sad plan nešto uzimati tamo

€16.44 | 400ml Walnut Wooden Handle Glass Tea Cup With Tea Infuser Filter Flower Tea Water Separation Scented Tea Mug Drinkware

Nazad
Vrh Dno