I just found this on AliExpress:Link ?
Mislim sa ovaj imam, isto 7A 100w, a cena dosta nižaUpravo mi izasao ovaj kabal, ti proveri da li ti odgovara
![]()
Essager Digital Dispaly USB Type C To USB C Cable For Huawei mate60 100W Fast Charging Charger Wire Cord For Macbook pro Xiaomi - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Sad su povećali popust na novčiće (20%, jutros bio samo 3%), pa ovo čudo od 500 giga može da se uzme za ukupno ~18e uz alijev kupon od 5e i kupon od radnje 0.89e:Rade kuponi od 11.11. rasprodaje, upravo iskoristio 5/29.
Pretpostavljam da ima bar malo basa za tih 10$Uzeo sam za gospodju pre par meseci posto taj fazon slusalica preferira, jako je zadovoljna
Evo ja sam P40 platio US $35.84 Order date: Mar 18, 2025
a P20 $13.94 Order date: Sep 22, 2024
Bilo je vec sto puta u temi, ali evo ukratko.Koja je fora sa novcicima i Makedonijom? Meni sve daje popuste 1-2% max na Srbiju.
Jeste to je taj modelProguglah da vidim koje su to, kad ono evo ih kod nas za još manje para - ako je to to i realno stanje, proveri...
Hvala bato uštedeo si mi 21$Bilo je vec sto puta u temi, ali evo ukratko.
Prebacis na Makedoniju (adresa ti ostaje stara iz Srbije)
Ides na account, gore desno gde je zastava izaberes Makedoniju (posle u podesavanjima prebaci na dolare ili eure radi lakse preglednosti cena)
Pojavljivace ti se veci popusti u coins sekciji, do 95%.
Obrati paznju da kad si na Makedoniji shiping nije vise isti kao za Srbiju sve dok ne ides na pay now opciju, tu ti pise pravi shiping.
Jel ti isla postarina na ovaj tuki cicak?85% off
I just found this on AliExpress:
US $1.41 | Toocki Tearable USB Cable Winder Cable Organizer Ties Holder for Accessories Tape Protector for iPhone Mouse Cable Management
![]()
Toocki Tearable USB Cable Winder Cable Organizer Ties Holder for Accessories Tape Protector for iPhone Mouse Cable Management - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
0.64$Jel ti isla postarina na ovaj tuki cicak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari