Imas temu:Ističe mi ugovor u Yettel-u, ima li neki agent da mi ponudi neki paket 15 meseci za 1 rsd ili sa 70% popusta?![]()
15 meseci dobijas ako prelazis iz A1, 70% dobija korisnik Mts-za ostanak u Mts-u. Korisnik Yettela ne dobija nista posebno, skoro su jedna firma.Ističe mi ugovor u Yettel-u, ima li neki agent da mi ponudi neki paket 15 meseci za 1 rsd ili sa 70% popusta?![]()
Ok, hvala na informaciji15 meseci dobijas ako prelazis iz A1, 70% dobija korisnik Mts-za ostanak u Mts-u. Korisnik Yettela ne dobija nista posebno, skoro su jedna firma.
I mene bi zanimalo ovo. HvalaIstiče mi ugovor u Yettel-u, ima li neki agent da mi ponudi neki paket 15 meseci za 1 rsd ili sa 70% popusta?![]()
Gde ima dima ima i vatreNa kraju, ništa od nezvaničnog poskupljenja mt:s mreže...

Ti se bas zeznuo ako si imao ponudu 12x1 12x50%, a sta pise za tih 900 dinara. Moraces da se naviknes da pises prigovore nema druge.Meni su naravno naplatili nekih 900dinara a imao sam dogovor 15 meseci po 1din.
znao sam da ne treba da se petljam sa MTSom.. odbio sam A1 ponudi 12 meseci po 1din i 50% popusta na ostatak da bi se zezao sa ovim ludacima... Ne znam gde mi je mozak bio
Isteklo vreme za editNa kraju, ništa od nezvaničnog poskupljenja mt:s mreže...
U mom gradu ne zovu, ali šalju SMS-ove u kojima navode da imaju odličnu ponudu i da im se slobodno jave zainteresovani, s tim što navode da je ponuda isključivo za korisnike iz A1, a šalju je na sve moguće brojeve. Možda čak i nije da su lenji da provere u kojoj je mreži broj nego očekuju da će neko preneti tu poruku prijateljima ili šta već. S druge strane, pojavili su se i terenski agenti koji rade po principu "od vrata do vrata", to odavno nisam video. Bio je jedan i kod mene.Izgleda da zovu sve random A1, Mts i Yettel da predju kod njih.
Ako ti treba samo za jedan uređaj poput laptopa, možeš da pokušaš i da zaobiđeš to ograničenje. Nije sasvim pouzdani, ali mnogi su uspeli, pa bi mogao to da istražiš.ali me **** što može samo 50gb hotspot
Piše "osnovna mesečna naknada".Ti se bas zeznuo ako si imao ponudu 12x1 12x50%, a sta pise za tih 900 dinara. Moraces da se naviknes da pises prigovore nema druge.
Nemoj se opuštati - dobro proveri ispravljen račun...Samo da javim da su mi odgovorili na zalbu, pozitivno.
Poslace nov racun.
Опет само мене не зову (као за сигурне гласаче), на 3 броја🙄Isteklo vreme za edit
Mozda jesu razmisljali o poskupljenju i vrv je bio plan da poskupe. Ali posto je stanje haoticno , menja se situacija iz sata u sat, desetine hiljade ljudi ostaju bez posla. Mts tj jedan covek je resio da nema poskupljenja za sada.
Da je haos kod njih bas veliki, danas zovu iz Mts-a pitaju gde sam (koja mreza), da predjem u Mts. Imaju kao extra ponudu za mene. Jesam li na pripejdu ili postpejdu. Ja joj reko da sam u Mts-u , ona proveri kaze da u Mts-s ste ,izvinite i prijatno.
Zovu druga ali on vec 20g u A1 , sta kako ima , kad istice UO da imaju extra ponudu.
Jos jernog kolegu koji je u Yeetel zvali ,ali on ih odmah otkacio odmah.
Izgleda da zovu sve random A1, Mts i Yettel da predju kod njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari