Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ističe mi ugovor u Yettel-u, ima li neki agent da mi ponudi neki paket 15 meseci za 1 rsd ili sa 70% popusta? :)

@rovelo @nebojsava @boban01
nisam dobila sms šta sve paket uključuje.

Javio se prvo agent, jer sam 1. mejl poslala na mts.ugovaranje i rekla je da ona ne može da mi odgvori u mejlu na ta pitanja ali može da mi usmeno. Rekla je i da Dizer više ne postoji tj da se servis gasi.

Odmah zatim je stigao odgvovor na 2. mejl iste sadržine, koji sam poslala na opštu adrese na koju se šalju reklamacije, i sa te adrese su odgvorili samo ono što sam pitala - za Apolon i Iris.
U MTS aplikaciji ne vidim ni Aplon ni Iris, a za MOVE piše kroz neke opšte uslove da je besplatna 6 meseci za aktivaciju do 31.12.2025.

Najavio prebacivanje broja na A1 , zvali ponudili Omoriku M za 60% ja prihvatio.
Inace UO za KT istice Januara 2026.
Kaze teta posto sam prihvatio i presao na drugu UO ne tretira se kao raskid UO itd itd. i ako slucajno dobijem da platim penale podnesem prigovor na racun.
Da pogadjate jednom da li sam dobio da platim penale lol

Ja se plašim da će naš lupiti sa Iris GO, nisam ga deaktivirao 03.11. a aktivirao sam Move 04.11. i inicirao deaktivaciju IrisGo, očekivao sam da će automatski isključiti
svima 03.11. IrisGO. Soko Lite, ono što mi je nelogično ugovorna obaveza mi je do 09.07.2026. (Realno nisu mi potrebni, videću šta će biti, ako treba ugasiću i Move)
Prva slika je IrisGO / Druga slika Move (do nedavno je za IrisGo pisalo da je besplatno)

1762332170586.png1762332205937.png

Meni su naravno naplatili nekih 900dinara a imao sam dogovor 15 meseci po 1din.

znao sam da ne treba da se petljam sa MTSom.. odbio sam A1 ponudi 12 meseci po 1din i 50% popusta na ostatak da bi se zezao sa ovim ludacima... Ne znam gde mi je mozak bio

@rdragan79 to i ja mislim. Ne vidim uopšte IrisGo u MTS aplikaciji, aktiviran je pozovom operatera 1.11. I ja razmišljam da deaktiviram jer ne vredi toliko da bi se plaćalo. Imam kablovsku televiziju.

Meni su naravno naplatili nekih 900dinara a imao sam dogovor 15 meseci po 1din.

znao sam da ne treba da se petljam sa MTSom.. odbio sam A1 ponudi 12 meseci po 1din i 50% popusta na ostatak da bi se zezao sa ovim ludacima... Ne znam gde mi je mozak bio
Ti se bas zeznuo ako si imao ponudu 12x1 12x50%, a sta pise za tih 900 dinara. Moraces da se naviknes da pises prigovore nema druge.

Na kraju, ništa od nezvaničnog poskupljenja mt:s mreže...
Isteklo vreme za edit
Mozda jesu razmisljali o poskupljenju i vrv je bio plan da poskupe. Ali posto je stanje haoticno , menja se situacija iz sata u sat, desetine hiljade ljudi ostaju bez posla. Mts tj jedan covek je resio da nema poskupljenja za sada.
Da je haos kod njih bas veliki, danas zovu iz Mts-a pitaju gde sam (koja mreza), da predjem u Mts. Imaju kao extra ponudu za mene. Jesam li na pripejdu ili postpejdu. Ja joj reko da sam u Mts-u , ona proveri kaze da u Mts-s ste ,izvinite i prijatno.
Zovu druga ali on vec 20g u A1 , sta kako ima , kad istice UO da imaju extra ponudu.
Jos jernog kolegu koji je u Yeetel zvali ,ali on ih odmah otkacio odmah.
Izgleda da zovu sve random A1, Mts i Yettel da predju kod njih.

Meni ističe soko lite za tri broja i zovu me i nude mi 10% na cenu plus 12 meseci 50% 12 meseci puna cena + 800 gb neta
Otišao u a1 prenos tri broja ponudili mi 50 % na 24 meseca neo super 100gb neta ali me **** što može samo 50gb hotspot. Da li može još nešto da se izvuče od a1.

… i mene su zvali sa 011 broja, po netu vidim da je Mts… nisam se javio, verovatno je to ta ‘extra’ ponuda…

U mom gradu ne zovu, ali šalju SMS-ove u kojima navode da imaju odličnu ponudu i da im se slobodno jave zainteresovani, s tim što navode da je ponuda isključivo za korisnike iz A1, a šalju je na sve moguće brojeve. Možda čak i nije da su lenji da provere u kojoj je mreži broj nego očekuju da će neko preneti tu poruku prijateljima ili šta već. S druge strane, pojavili su se i terenski agenti koji rade po principu "od vrata do vrata", to odavno nisam video. Bio je jedan i kod mene.

ali me **** što može samo 50gb hotspot
Ako ti treba samo za jedan uređaj poput laptopa, možeš da pokušaš i da zaobiđeš to ograničenje. Nije sasvim pouzdani, ali mnogi su uspeli, pa bi mogao to da istražiš.

Mogu li telefon koji sam uzeo na rate uz ugovor da isplatim odjednom?
Ne želim da raskidam ugovor, nego samo da isplatim telefon.

Mozes, mislim da se podnese neki zahtev za otplatu...svakako možeš, samo pitanje procedure.

Samo da javim da su mi odgovorili na zalbu, pozitivno.
Poslace nov racun.

Podneli zahtev za prenos iz mts u a1 za tatu, preko akvizitera, odmah zvali iz mts nude omoriku s (sada koristi taj paket) - 6 meseci 620 din, ostalo po 870. Iako je ponuda povljnija od a1 odbili smo, prvo jer sam cimao coveka, a drugo jer od mts nikad nikakav popust nije dobio za 15+ godina. Takodje naglasili su da bi cena ostala ista celu UO.

Isteklo vreme za edit
Mozda jesu razmisljali o poskupljenju i vrv je bio plan da poskupe. Ali posto je stanje haoticno , menja se situacija iz sata u sat, desetine hiljade ljudi ostaju bez posla. Mts tj jedan covek je resio da nema poskupljenja za sada.
Da je haos kod njih bas veliki, danas zovu iz Mts-a pitaju gde sam (koja mreza), da predjem u Mts. Imaju kao extra ponudu za mene. Jesam li na pripejdu ili postpejdu. Ja joj reko da sam u Mts-u , ona proveri kaze da u Mts-s ste ,izvinite i prijatno.
Zovu druga ali on vec 20g u A1 , sta kako ima , kad istice UO da imaju extra ponudu.
Jos jernog kolegu koji je u Yeetel zvali ,ali on ih odmah otkacio odmah.
Опет само мене не зову (као за сигурне гласаче), на 3 броја🙄

Meni su ponudili za prenos broja iz A1 u MTS, 12 meseci po 1000 din, a 12 meseci po 1800..na Soko Lite tarifu.

I meni pa stigao danas ugovor u kojem me slagali kao i za prosli broj,pre 3,4 meseca. Dobro gledaj ugovor.

Da rekla mi je da će ugovor poslati poštom..moram pogledati, pročitati dobro ugovor.
Mada bih najpre ostao ili prešao u Yettel ali su im jake cene..MTS je stvarno povoljan sa ovakvom ponudom.

Kolko prodje vremena od informacije da su zalbu na racun uvazili do slanja novog ispravnog racuna?

Nema pravila, može se pojaviti isti dan novi, a može i danima kasnije. Svakako, datum dospeća bude prilagođen tome, a ti ne moraš da plaćaš stari račun sve i da prođe 15. i da krenu da ti stižu upozorenja da ćeš biti isključen ako ne izmiriš račun. Po želji možeš da ga platiš, naravno, ali suština je da nema potrebe.

Imam Soko Lite paket od marta i redovno koristim IRIS GO TV. Da li neko zna ili je upućen da li treba da pređemo na MOVE, ili ostajemo na IRIS GO do kraja ugovorne obaveze? Hvala.

Nazad
Vrh Dno