TakodjeJa samo Claim sad koristim. Drugo me ne zanima 😁
TakodjeJa samo Claim sad koristim. Drugo me ne zanima 😁
Kod mene je 2700 https://www.temu.com/rs/spring-and-...61902356772_fjt4w6qb6a&_x_sessn_id=suazu4z01z obrati paznju nekima je mali kalup mozda da uzmes broj vecu dole ima slika jakne u komentarima covek postavioNa slici lepo izgleda, ne znam kako je uzivo i kakav je kvalitet materijala.
Pogledajte prilog 510869
Neće, ja sam se neosnovano žalio za proizvod koji je kupljen preko claimcredita i vratili su mi deo novca bez da vraćam proizvod, i nisu mi ga ukinuli, a onda nakon mesec dana iz čista mira ukinu na oko nedelju dana, tako da nema pravila i mislim da je to što piše blef.Stigao mi je paket u kome nedostaju dva proizvoda. Ako se zalim, ukidaju mi claimcredit ?
Verovatno u kuponima, trebalo bi da ima negde tačno šta dobijašDanas mi iskoci ova ponuda. Navodno da kupim nesto za 1700 rsd i oni daju 8000 rsd u Temu kreditu. Da li sam ja to dobro skontao?
Stavio sam neke sluške za 2100 + rsd u korpu.
Sto moras da ga iskoristis do danas?Meni je otkazan Mini Pc posle desetak dana i refundirano + kredit koji moram iskoristiti do danasteška priča, nema ništa povoljno
Ja i nevidim nigde da ima opcija da se posalje video, mogu samo fotografije.@Milan81 idući put snimi proces otpakivanja ispočetka i pošalji taj video. Na osnovu slika je teže dokazati. Probaj eventualno sa obrazloženjem da je možda izgubljeno u transportu ili kako god, ali da predmeti kod tebe nisu stigli.
Nije to taj koji nama trebaJeste, evo pisao sam Link polovinom oktobra.
Sve na slikama izgledaju top. Nadji neku sliku da vidis kako stvarno izgledaNa slici lepo izgleda, ne znam kako je uzivo i kakav je kvalitet materijala.
Pogledajte prilog 510869
Takav su rok postavili otkud znam.Sto moras da ga iskoristis do danas?
Ako odabereš više artikala, onda se kupon umanjuje u smrazmeri za svaki. Kada deselektuješ sve, vidiš pune cene sa eventualnim obračunatim popustima na 12 sati. U slučaju da ti nije primenjen dvanaestočasovni popust, kucaj ih u pretrazi po osnovnim kriterijumima, dodaj u korpi i iz korpe vrati količinu sa 2 na 1. Kupon se primenjuje na umanjene cene sa kratkotrajnim popustom.Kako se tačno primenjuje ovih zaokruženih 300 din:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari