Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi)

Ja dobio neku daily rewards akciju, prvi put cujem za nju. Koliko porucim toliko mi se isto vrednosti vraca do maksimalno 8000din. E sad sitnim slovima pise da se vraca u vaucerima, kuponima ili kreditima, tako da sumnjam da ce sve u kreditima da mi vrate pa nisam nista porucio. Ako neko ima iskustva sa ovom akcijom neka pise.

I ja dobio isto, a isto nisam nista narucio kontam da je navlaka neia jer sam izabrao povracaj u kreditima a kada sam otisao na checkout onda pise da ce nesto biti u kreditu a nesto u kuponima tako da sam odustao

Losa promoicija
Losija verzija od claimcredit
Jednom sam probao i isto podizete po danu ali kao svaki dan birate u kojem obliku podizte kredit lovu kupone i ima nesto trece
Ali fora je sto ne moze svaki dan isto nego ti izdeli
Tako da je bzv
Ali ...
Ako sistem ne nudi nista bolje ista nego nista...

evo sad sam iz znatizelje opet odigrao ovu igru i dobija se od kredita sledece
8000 je kao nagrada
Od toga je kredit 400+800+1200
Prvi dan se dobije kao 7200 coupon bundle koji je krs tipa 2400 na 16 000
400 na 4000
Generalno lose
Imaju i 2 dana nesto sto zovu voucher i ne znam kako to funkcionise oba dana je po 2400 ali kao bonus 200%

Na slici lepo izgleda, ne znam kako je uzivo i kakav je kvalitet materijala.

1761857632027.png

Stigao mi je paket u kome nedostaju dva proizvoda. Ako se zalim, ukidaju mi claimcredit ?

Stigao mi je paket u kome nedostaju dva proizvoda. Ako se zalim, ukidaju mi claimcredit ?
Neće, ja sam se neosnovano žalio za proizvod koji je kupljen preko claimcredita i vratili su mi deo novca bez da vraćam proizvod, i nisu mi ga ukinuli, a onda nakon mesec dana iz čista mira ukinu na oko nedelju dana, tako da nema pravila i mislim da je to što piše blef.

Danas mi iskoci ova ponuda. Navodno da kupim nesto za 1700 rsd i oni daju 8000 rsd u Temu kreditu. Da li sam ja to dobro skontao?
Stavio sam neke sluške za 2100 + rsd u korpu.

Prilozi

• Screenshot_20251031_160457_Temu.jpg
    Screenshot_20251031_160457_Temu.jpg
    87.6 KB · Pregleda: 80
Nadjoh samo ovo. Ako sam dobro skapirao mogu da mi daju kupone ili kredit.

Prilozi

• Screenshot_20251031_163612_Temu.jpg
    Screenshot_20251031_163612_Temu.jpg
    102.4 KB · Pregleda: 52
Od 11 proizvoda koje sam narucio, dva nisu dosla, vrednosti 1500 din.
Slikao sam sve sto je doslo i poslao zalbu.

Dobijam odgovor...

Screenshot_2025-10-31-16-36-55-449_com.einnovation.temu.jpg

@Milan81 idući put snimi proces otpakivanja ispočetka i pošalji taj video. Na osnovu slika je teže dokazati. Probaj eventualno sa obrazloženjem da je možda izgubljeno u transportu ili kako god, ali da predmeti kod tebe nisu stigli.

Sa obzirom da meni uvek stignu paketi koji su otvarani i onda ponovo lepljeni selotepom, ja svako otvaranje paketa snimam kako temu tako i aliexp. Od pocetka kada narucujem sa temua mi seckaju kese da vide sta ima unutra, nije čudno da nešto nestane. Za sada mi je sve stizalo pu pu...

Da li je neko imao priliku da odbije primanje paketa sa temua, koja je procedura tada? Mislim na credit. Da li vraćaju ili ne?

Meni je otkazan Mini Pc posle desetak dana i refundirano + kredit koji moram iskoristiti do danas :D teška priča, nema ništa povoljno

@Milan81 idući put snimi proces otpakivanja ispočetka i pošalji taj video. Na osnovu slika je teže dokazati. Probaj eventualno sa obrazloženjem da je možda izgubljeno u transportu ili kako god, ali da predmeti kod tebe nisu stigli.
Ja i nevidim nigde da ima opcija da se posalje video, mogu samo fotografije.

Mada i taj video sam snimio, tek kada sam primetio da nesto fali.

Ja i nevidim nigde da ima opcija da se posalje video, mogu samo fotografije.

Mada i taj video sam snimio, tek kada sam primetio da nesto fali.
Tu gde biraš foto prilog, odabereš opciju da dodaš video iz galerije.
1000023669.jpg
Naravno, podrazumevam da sve radiš kroz support chat.

Uzeo sam ja suskavku jaknu poliester 100% naravno kod njih za 2000 i kad nosim kao da nosim radnu neku jaknu iz firme takav osecaj imam.

Kako se tačno primenjuje ovih zaokruženih 300 din:
Ako odabereš više artikala, onda se kupon umanjuje u smrazmeri za svaki. Kada deselektuješ sve, vidiš pune cene sa eventualnim obračunatim popustima na 12 sati. U slučaju da ti nije primenjen dvanaestočasovni popust, kucaj ih u pretrazi po osnovnim kriterijumima, dodaj u korpi i iz korpe vrati količinu sa 2 na 1. Kupon se primenjuje na umanjene cene sa kratkotrajnim popustom.

Stigao mi danas onaj telcast T60 Ai za 99 din nego se zeznuh pa uzeh bez tastature
Inace vredi i ta puna cena 6/128 je memorija i koliko sam ga istestirao na brzinu lepo radi.Sad je na punjacu.Mana je sto samo se puni sa 5V/2A tj 10w max brzina pa mu treba jedno par sati da se napuni.Nakacen sa oko 50% na punjac.Procenjeno je 3h punjenja da se napuni na 100%

Nazad
Vrh Dno