Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi)

juce koleginica otvorila nalog na Temu i pazarila za 5k. Ja joj ispricam za claim credit i i probamo kod nje i ladno joj ne radi. Promocije nije aktivna :)
Propade mi plan da otvorim novi nalog :D

Ja sam dobio Claimcredit, ali su mi opet ubacili ono da mogu da povučem sve "rate" tek nakon isporuke. Sada su mi tri rate dostupne pre isporuke, a ostale četiri tek nakon isporuke. Ubiše nas ovi MiniPC-jevi :D

Nisam pratio, jel ima sada da se kupi nešto što sigurno neće isporučiti, pošto mini PC više ne radi? 😁

Ja sam dobio Claimcredit, ali su mi opet ubacili ono da mogu da povučem sve "rate" tek nakon isporuke. Sada su mi tri rate dostupne pre isporuke, a ostale četiri tek nakon isporuke. Ubiše nas ovi MiniPC-jevi :D
Tako je svima, ne samo tebi. Ima vec neko vreme kako se to radi, nema vise 7 dana zaredom, vec 3 dana zaredom a 4 kad ti stigne kuci.

@Spanjeli
Poručuj samo ono sto ti zaista treba. Ako pošalju ok, ako ne jos bolje.
Generalno su imali problem sa svim sto kosta preko 150 evra, ali su počeli da šalju.
Ja sam poručivao mobilni telefon koji nisu 3 puta poslali, ali su ga četvrti put poslali...

Zar to nisu svima uveli? Nisam video da je i dalje nekom 7 dana za redom, ti si prvi. Meni zadnjih bar mesec dana, cak je u pravilima tako pise koliko se secam, odkud sad da opet moze 7 dana za redom?

Nije svima. Meni izlazi claimcredit promocija sa povraćajem 7 dana za redom.
Takođe i meni posle par puta izlazi ponovo svih 7 dana odjednom/zaredom, ranije je bilo jedno vreme 3+4.

Zar to nisu svima uveli? Nisam video da je i dalje nekom 7 dana za redom, ti si prvi. Meni zadnjih bar mesec dana, cak je u pravilima tako pise koliko se secam, odkud sad da opet moze 7 dana za redom?
Pravila nisu striktna, definišu se dinamički u zavisnosti od promocije koju dobiješ. Ja sam, na primjer, imao 3+4 prije otprilike dva mjeseca i nakon što sam povratio kredit, vratilo mi se na 7 dana. Zamolio bih te da ne iznosiš informacije kao opšte pravilo ako se zasnivaju samo na tvom ličnom primjeru. Nije ništa opet ni novo, nikad ništa nije bilo striktno, sve mijenjaju na osnovu raznih algoritama.

Ne. Meni je bilo i jedno i drugo tj. malo jedna, malo druga opcija. Imao sam prvo standardno 7 dana redom, pa onda par puta 3 + 4, pa ponovo 7 dana zaredom nekoliko puta do ovog poslednjeg kredita od pre par dana gde je 3 + 4.

Šaraju kinezi.

Ja sam recimo imao do pre mesec dana samo 7 za redom onda mi stigao update da nema vise 7 za redom nego u pravilima pise 3+4 i tako evo mesec dana i cekam za 2-3 dana mi stize paket(upravo prosao carinu) pa da zavrsim i pokupim 4 dana cca 4000 din, ukupno dobio 4950 din.(na 5000)
E stvarno nisu normalni ti Cajnizi, covek bi rekao app ista za sve, kad ono medjutim.
Mozda u buducnosti i meni vrate 7 za redom, ko zna.

Imam nekih 10 hiljada kredita, ali nemam ideju na sta da ih potrosim, a da je dobro.
Imate li neki predlog?

Nije svima. Meni izlazi claimcredit promocija sa povraćajem 7 dana za redom.
takodje imao sam 7 CC bez cekanja na dostavu na oba naloga
Imam nekih 10 hiljada kredita, ali nemam ideju na sta da ih potrosim, a da je dobro.
Imate li neki predlog?
ja kredit nikada ne trosim cist nego uzmem one kupone, tu imas i popust 2000 od 6000, 4000 od 14000 itd pa kad se iskombinuje (ako te ne mrzi) mozes da kupis dosta stvari za tih 10k.

Od svih stvari koje sam kupio, a kupio sam dosta, najomiljenija mi je ova 😂 : Punjivi dispenser za sapun

Imaš Raspberry Pi 5 za oko 10ak i manje ako te to zanima
https://share.temu.com/5chmlDLXywB

Rice cookeri (narucio nisam jos testirao)

Magcubic projektor za oko 5-6k

Poslednja izmena:
Za one koji duze vreme nisu imali Cc

Jos jednom mi se ponovila situacija koju sam spomenuo par stranica ranije. Isti nalog, drugo telefon, pa prebacen na engleski jezik u aplikaciji. Cc ima, dok na drugom uredjaju ga ne nudi. Vredi probati 🙂

Za one koji duze vreme nisu imali Cc

Jos jednom mi se ponovila situacija koju sam spomenuo par stranica ranije. Isti nalog, drugo telefon, pa prebacen na engleski jezik u aplikaciji. Cc ima, dok na drugom uredjaju ga ne nudi. Vredi probati 🙂
Reci mi da li si na tom telefonu drugom na koji si dodao nalog sa prvog vec imao temu nalog neki ili ne?
Takodje me zanima da li na tim nalozima dok nije nudilo CC da li si imao paralalno reward back?

usb 2.0 105GB flash, manji, tesko ulazi, vrlo spor, ne moze da se vidi prenos (svetlo itd). Uzas.

naravno odlicno ocenjen i best seller.

da li bilo koji valja od jeftinijih flash diskova

Reci mi da li si na tom telefonu drugom na koji si dodao nalog sa prvog vec imao temu nalog neki ili ne?
Takodje me zanima da li na tim nalozima dok nije nudilo CC da li si imao paralalno reward back?
Ma tom drugom uredjaju je bio i zenin nalog. Nudio mi je jedan dan taj reward back, ali nisam siguran na kom nalogu

Ja nisam imao claim credit 20ak dana.

Dobio sam danas ponovo čim sam dobio porudžbinu koju sam kupio bez claim credita

Kada platite direktno sa Paypal balansa na TEMU, po kom kursu konvertuju u RSD (balans je u USD)?

I meni sada nude CC, 4950 na 5500 din potrošenih, ali na novom nalogu i posle porudžbine.

Evo danas su mi posle mesec-dva vratili claimcredit akciju, za sada 240 i 420% ali zanimljivo je da su po prvi put ukinuli discount vaučere (onaj paket od 23.000)

Iskočilo mi buy 15 items to get coupons 😂

Jeste, 45 itema sad 😂

Evo danas su mi posle mesec-dva vratili claimcredit akciju, za sada 240 i 420% ali zanimljivo je da su po prvi put ukinuli discount vaučere (onaj paket od 23.000)
Identična situacija i kod mene, skoro 2 meseca bez CC i sinoć se konačno pojavilo, u međuvremenu bez obavljene kupovine i trošenja postojećeg kredita.

Vrh Dno