A inače i RF je "jeftin" u odnosu na OTP koji daje 6k ovog meseca.Meni deluje na jeftinu kopiju RF kampanje, koja često ima ovaj sistem preporuke. Kažem jeftinu, jer tamo daju 3k.
A inače i RF je "jeftin" u odnosu na OTP koji daje 6k ovog meseca.Meni deluje na jeftinu kopiju RF kampanje, koja često ima ovaj sistem preporuke. Kažem jeftinu, jer tamo daju 3k.
Imas neki link ka tome ili ti je samo na mejl stiglo? Imam dvoje koji treba da otvore racun, pa taman da iskoristim ovo.Danas stigla nova promocija, korisnik sam Bank Max kao primarnog računa sa prijemom zarade:
Prosledi link ka prijavi za Bank MAX na 8 svojih prijatelja: za svakog od nijih koji otvori Bank MAX tekući racun preko tvog linka i napravi makar jednu transakciju Instant karticom, mi ćemo tebi i njemu (njoj) uplatiti po 2.000 RSD.
To znači: 2000 RSD x 8 (prijatelja) = 16.000 RSD za tebe 2000 RSD za svakog od ovih 8 prijatelja
Koliko je potrebno da ti prijatelji čekate na uplatu novca?
Novac vam leže na Bank MAX tekući račun najvise 5 radnilh dana nakon što tvoj prijatelj napravi prvu transakciju Instant karticom (drugim rečima: na prodajnom mestu plati bilo šta telefonom)
Stiglo mi je na mail. Personalizovan link.Imas neki link ka tome ili ti je samo na mejl stiglo? Imam dvoje koji treba da otvore racun, pa taman da iskoristim ovo.
Ipak su sada izmenili reklamu...
Izmenili su i na sajtu, ali tu su pojeli ključnu reč: možete da koristite sve njegove usluge, osim dinara i evra... Za dolare i razumem, ne nude uplatu njih ni sa ubacivanjem kartice, ali svakako je konfuzno. Međutim, i dalje isti tekst stoji kod Dine, kao da i ona može beskontaktno da se očita.Znači mogu dolari da se uplaćuju.![]()
Pa da, naplatiće ti. Ranije su imali grejs period, ali to je odavno prošlo, a mnogi su ovde i u praksi potvrdili da im je naplaćeno održavanje. I to izgleda da stvarno naplaćuju pun iznos, koliko sam shvatio one koji su pisali o tome, iako si koristio svega nekoliko dana, što je dodatno bez veze. Javi svakako ako ti naplate manje.Da li da prebacim na račun 595 din ukoliko će mi naplatiti održavanje?
Plaćanja debitnom karticom, dakle ona gde prislanjaš karticu/sat/telefon uživo na POS terminal trgovca (to isključuje bankomat ili POS terminal na kom zvanično podižeš gotovinu, npr. u menjačnicama ili mnogim mestima za registraciju vozila i slično, pitaj uvek ako nisi siguran, jer za ovo drugo ima i naknada) ili onlajn unosiš podatke sa kartice (broj, datum isteka, CVC kod). Ne računaju se ni plaćanja kreditnom karticom (ako je uzmeš), ni plaćanja preko aplikacije popunjavanjem naloga za prenos (gde unosiš naziv primaoca, broj računa i tako to, dakle nema nikakve veze sa karticom). Specijalno, ne računaju se ni plaćanja iz domena igre na sreću, što uključuje kladionice, iako to jesu trgovci. Pogledaj šta piše ovde, uostalom.Takođe, koje sve vrste transakcija se računaju u tih 30k potrošnje? Da li mogu i plaćanja iz aplikacije, recimo račun za struju, internet, online kupovine, itd?
Svakom po 6k (ko preporuči i ko prihvati)?
Cini mi se da imaju, ali obraticu paznju kada ponovo posetim neki pa cu javim.Edit: pitanje u vezi sa slikom, imaju li oni uopšte negde ovakve bankomate? Reč je o NCR-ovom, koliko vidim.
Moze. Ja sam supruzi na telefon instalirao aplikaciju, aktivirao sve i ubacio u apple pay karticu. Oboje imamo aplikaciju i kartice na telefonu.Da li je kod Bank Max paketa moguće koristiti kartice za plaćanje na dva različita telefona? Takođe, da li je moguća aktivacija i korišćenje mobilne aplikacije na dva različita uređaja?
Zvao sam i ja, zalio se i nista.Nece da uplate cashback za koriscenje wallet-a u septembru, kaze ne vazi za vas koji ste to koristili i pre 😀 mada nije tako napisano u onom flajeru koliko se secam
Ako nisi iskoristio svih 8 "pozivnica" i nemas nikom blizem da podijelis, javi na pm, ja planiram otvoriti MAX paket sutra ili prekosutra.Danas stigla nova promocija, korisnik sam Bank Max kao primarnog računa sa prijemom zarade:
Prosledi link ka prijavi za Bank MAX na 8 svojih prijatelja: za svakog od nijih koji otvori Bank MAX tekući racun preko tvog linka i napravi makar jednu transakciju Instant karticom, mi ćemo tebi i njemu (njoj) uplatiti po 2.000 RSD.
To znači: 2000 RSD x 8 (prijatelja) = 16.000 RSD za tebe 2000 RSD za svakog od ovih 8 prijatelja
Koliko je potrebno da ti prijatelji čekate na uplatu novca?
Novac vam leže na Bank MAX tekući račun najvise 5 radnilh dana nakon što tvoj prijatelj napravi prvu transakciju Instant karticom (drugim rečima: na prodajnom mestu plati bilo šta telefonom)
Kako toliko kes bekova,zar nije jedan kes bek?Meni i majci su trebali da isplate 6 keš-bekova ukupno. Isplatili su nam bili samo 2, pa sam im poslao na mail pritužbu na koju još uvek nisu odgovorili (još nije istekao rok), ali su u međuvremenu uplatili još za 2 kartice. Sad još čekam za 2 debitne da isplate, iskreno se nadam da će isplatiti bez dodatnih natezanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari