Samo mi potvrdi da su sve slao ovo sto su i meni trazili??? Meni ovo jako neozbiljno iskreno i nesigurno.Identičan slučaj sam imao, čekao skoro sat vremena da bi mi se (neljubazna!!) operatorka javila i rekla da ne može ništa da uradi i da pošaljem mejl.
I jedna mala napomena, kada se promeni telefon i registruje nova digitalna kartica, na neki period (verovatno mesec dana) se blokira kartica za plaćanje u inostranstvu. To sam morao da saznam takođe na teži način.
Edit: blokira se digitalna kartica, plastična valjda radi.
Isti ovaj proces preko mail-a traže i za Google i Apple Pay ako npr ne prolazi SMS pa moraš da im pišeš mail. Ovi kao da nemaju ništa pa mora sve da im se kaže i i diktira. Mislim nije logično da ako ti je email povezan sa računom onda te nadju u bazi podataka bukvalno samo sa mail-om i sve ostalo bi trebalo da imaju? Zato smo i ostaćemo treći svet slepci. Ovo kao da smo u 1950 god, baš prejadno.Ja sam u šoku, fali samo i krvna grupa
Ne znam jel su normalni ili stvarno ovako rade…
Поштовани,
Молимо да нам доставите:
Број картице
ЈМБГ
Број рачуна
Број личне карте
Број телефона
Модел телефона на који покушавате да се региструјете.
Da, i meni su sve to tražili.Samo mi potvrdi da su sve slao ovo sto su i meni trazili??? Meni ovo jako neozbiljno iskreno i nesigurno.
Prošli put smo je pomenuli u nekom drugom kontekstu (dinarska plaćanja, jer i njih konvertuju u evre, iako ne potpadaju pod ovo), ali sad uviđam i nešto drugo, da se u kontekstu Računa plus može protumačiti kao da se dolarski deo zadužuje bez konverzije u evro, budući da dolar ne ispunjava uslov da je valuta koja je različita od valute u kojoj se vodi račun.За девизне трансакције у иностранству, извршене у валути која је различита од валуте у којој се води Рачун Корисника, картичарска организација којој припада бренд картице врши конверзију у валуту ЕУР по референтном курсу који се јавно објављује на интернет презентацији картичарске организације и тај износ доставља Банци ради задужења Рачуна Корисника.
U tome je i problem, što je jasna, a što mislim da nije tako u praksi. Makar ranije nije bilo, pa zato sada pitam za potvrdu trenutnog stanja. Zanimljiv je i slučaj dinarskih transakcija (raniji kontekst koji sam pomenuo), tj. ko plati nešto njihovom Visom ili MasterCard-om u inostranstvu u dinarima (npr. Temu), ipak će mu biti skinuti evri.Odredba je jasna, ne razumem tvoju zbunjenost.
Ja koliko znam sve naše kartice za svaku inostranu valutu prvo se zaduzuju u EUR…
Kontaktirao ih 22. odgovorili 24. da im pošaljem podatke i do sad ništa. Koliko im uobičajeno vremena treba zna li se?Osnovni mejl im je [email protected], a imaju i mnoge druge, npr. prigovori, reklamacije, pa čak i kartice.podrska. Ipak najviše smisla ima pisati na opšti, pa će oni proslediti gde treba. Telefon svakako ne preporučujem, jer su dobre šanse da ćeš dugo čekati da se jave, a da onaj ko ti se javi neće moći da pomogne. Možeš da im pišeš i preko ovog formulara.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari