Vl@da
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.10.2007
- Poena
- 375
Jel uspeva neko da se uloguje na Open Balkan sajt, ja pokušavam već par dana ali ne radi...
imas adapter za 2032 OVAKO nesto recimo, da ne bi lemio direkt na bateriju i sl..... na linku je za 2 baterije, samo ilustracije radi...Kako bese, tag ako crkne baterija, mora da se kupi novi, ne moze da se menja baterija?
Prestao da reaguje ovaj moj, ima vrv 10 godina da sam ga kupio.
Da odgovorim sam sebi. Vartina 2032 je zalemljena. Mozda moze da se zameni. Sutra cu da probam pa ćemo videti...
forum.benchmark.rs

Iskreno nemam pojma.A što uopšte čuvaš stari kad si već uzeo novi?
E imam neku malu torbicu, stiglo mi sa temua za kljuceve od auta. Imam dve pa cu jednu da koristim za tag.Drzi ga ili u njegovoj kesici koja je faradejev kavez, ili ga umotaj u alu foliju, ona ne propusta signal.
Skoro nikad nemam kes kod sebe, a ne znam da li primaju kartice.Pa izvadi ga iz kola jednostavno. Ne znaš koliko će ti još stari tag raditi, može biti mesec dana a može i godinu. Izdržaćeš jedan prolazak bez taga.
Ne putujem cesto i onda mi oba stoje u autu..A što uopšte čuvaš stari kad si već uzeo novi?
vijesti.hrt.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari