Nikola2307
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.10.2015
- Poena
- 195
Nigde veze paralelaNego, pitam se zašto kripto nema neki Gold stable token koji bi pratio vrednost zlata, kao što berza ima ETF ?
Nigde veze paralelaNego, pitam se zašto kripto nema neki Gold stable token koji bi pratio vrednost zlata, kao što berza ima ETF ?
Loša mi je ulazna cena, zato je i "spor".Zasto mislis da Ada nije spor coin, u odnosu na recimo Xrp ili bilo koji drugi? Mozda je i moja greska ali ja sam sa njim davno zavrsio
Odlično, jer na fizičkom zlatu, imaš najmanje 3% gubitka na spreadu, razlici između kupovne i prodajne cene.ima, i to više nego jedan -- XAUT (Tether), PAXG (Paxos) su najkorišćeniji i imaju najveći market cap.
Pa valjda kapital iz zlata prelazi u rizičnije investicije.Sve je lepo dok cena zlata raste. Šta će biti sa tokenima kada počne da pada?
Ima zanimljivih pogleda i analiza za sva trzista. Cisto jos jedno misljenje od razlicitih ljudi da se razmisli potencijalno o siroj slici.A gospodin je?
bitcoinmagazine.com
Vidis koliko guraju sve u kripto i hoce da ubace stablecoine u svakodneno koriscenje. Mislim da ce tako pokusati da rese sve, pogotovo USA dug.Svi znaci idu u prilog tome da ulazimo u recesiju, kad se pogleda berza, zlato, kripto. FED kreše stopu za .25 za par dana, a najava je do kraja godine još bar 0.25, ako ne i celih 0.5. Za sada nema naznaka da će krenuti štampanje novca, ali ako ne budu mogli da reše deficit na drugi način (moja procena je da neće), eto nam inflacije, a onda novac uglavnom ima da ide u sigurnije asete kako bi se sačuvao ili u špekulativne, da se zaradi.
Ali se slažem sa gore iznetim stavom, što se tiče kripta zaboravite na trocifrene skokove.
Očigledno samo ti i ja(iako ga nemam)da li neko obraca paznju na zeca ?
nesto mi govori da ce zec nastavljati skakati po livadi 1k izgledfa da vise i nije tako nedostizan.
Nema od sastancenja nista. Kada neko nije ozbiljan na njega vise ne obracas paznju. Moze jedino tramp da sleti u RF pa da razgovara , samo da ne prodje ko makorn onomad.

Zolana u Hajpu!da li neko obraca paznju na zeca ?
nesto mi govori da ce zec nastavljati skakati po livadi 1k izgledfa da vise i nije tako nedostizan.
Nema od sastancenja nista. Kada neko nije ozbiljan na njega vise ne obracas paznju. Moze jedino tramp da sleti u RF pa da razgovara , samo da ne prodje ko makorn onomad.
Ja ga do kraja godine ocekujem da ostane u ovom rangu kao i sada. A te tvoje brojke mozda februar-mart.BTC - 139.000 usdt
ETH - 5.500 usdt
Slazem se za ovo prvo, isto ocekujem u tom rangu ili mozda malo ispod, ali pitanje je veliko da li naredne godine ide rast ili padJa ga do kraja godine ocekujem da ostane u ovom rangu kao i sada. A te tvoje brojke mozda februar-mart.
Decembarski praznici su mi više sigurica😂Sledeci mesec crni petak, tad uvek cena ide dole, kao i za praznike u Decembru.
zato sto su popusti tadaSledeci mesec crni petak, tad uvek cena ide dole, kao i za praznike u Decembru.
Definiši naredni period.Sve je na ATH. Realno je da u narednom periodu ide pad svega (ne mislim isključivo na kriptovalute)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari