dzidza_bidza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.09.2005
- Poena
- 675
Neznam kakav je taj Toocki , ali izgleda kao kopija Fenvi-ja kojeg koristim i radi odlicno.
Znam za to ali pise 45% , desava se nije svakom istoIdi preko coins sekcije pa idi na "viewed", videćeš link među ostalim koje si otvarao. Pisaće ti 95% off.
Mozda zavisi od toga da li se koristi usb 2.0 ili 3.0? Stvarno neznam.Da li sa Fenvijem ima neka fora sa podesavanjem brzine? Kod mene kao da je limitiran na 300/300mbps a telefonom kad merim speedtest bude i duplo vise.
Pitao sam za produzni usb juce, ali izgleda niko nije video... Jel ste naleteli mozda na nesto povoljno? 1m je dovoljno, usb3
Ja uzeo ovaj od 2m preko MKD coins za 1.80€, nije moglo jeftinijePitao sam za produzni usb juce, ali izgleda niko nije video... Jel ste naleteli mozda na nesto povoljno? 1m je dovoljno, usb3
Mene ovo izašlo €2.54 preko novčića (82% popust, posle kupovine spustili na 55%).Isto, 6.29$ kroz novcice, izgleda da je danas Rocoren na meniju s popustima
I just found this on AliExpress:
US $14.59 | Rocoren 6 in 1 USB C Hub RJ45 4K@30Hz USB 3.0 Splitter PD 100W Type C Dock Station For Macbook Air Pro Samsung Xiaomi Laptop PC
![]()
Rocoren 6 in 1 USB C Hub RJ45 4K@30Hz USB 3.0 Splitter PD 100W Type C Dock Station For Macbook Air Pro Samsung Xiaomi Laptop PC - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Porucen, hvala obojici na predlozima. Treba mi uz onaj wifi adapter da ga podignem na sto.Ja uzeo ovaj od 2m preko MKD coins za 1.80€, nije moglo jeftinije
![]()
Essager USB Extension Cable USB 3.0 Male to Female Extender Cord for Smart TV Laptop PC Xbox USB 3.0 2.0 Cable Extension - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Ovo je dzabe, 26$ kroz MKD coins i sa kuponom prodavca, i kad je sve povezano prvi port daje 100W, ali i kad samo on povezan daje 100W.
Ne bih ga opterecivao na max ali za vecinu je overkill, mozda ima i neki krsten review negde.
US $65.01 | Rocoren 400W USB Type C Fast Charger Portable 200W Desktop Power Station Type-C Gan Charger For iPhone 16 17 Pro Max MacBook Air
![]()
Rocoren 400W USB Type C Fast Charger Portable 200W Desktop Power Station Type-C Gan Charger For iPhone 16 17 Pro Max MacBook Air - AliExpress 202192403
EDIT: Ima, sve u svemu ok
Isto, 6.29$ kroz novcice, izgleda da je danas Rocoren na meniju s popustima
US $14.59 | Rocoren 6 in 1 USB C Hub RJ45 4K@30Hz USB 3.0 Splitter PD 100W Type C Dock Station For Macbook Air Pro Samsung Xiaomi Laptop PC
![]()
Rocoren 6 in 1 USB C Hub RJ45 4K@30Hz USB 3.0 Splitter PD 100W Type C Dock Station For Macbook Air Pro Samsung Xiaomi Laptop PC - AliExpress
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari