Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Neznam kakav je taj Toocki , ali izgleda kao kopija Fenvi-ja kojeg koristim i radi odlicno.

Meni se svidja sto ima i BT sto moze biti poprilicno korisno. Onaj veliki comfast sa antenama sto sam uzeo ga recimo nema.

Neznam kakav je taj Toocki , ali izgleda kao kopija Fenvi-ja kojeg koristim i radi odlicno.

Da li sa Fenvijem ima neka fora sa podesavanjem brzine? Kod mene kao da je limitiran na 300/300mbps a telefonom kad merim speedtest bude i duplo vise.

Naručio sam neku kameru koja se napaja preko POE, kako piše 48V pri čemu troši 7W.
E sad za nju treba da kupim neki POE switch a apsolutno nisam u materiji, jel bolje uzeti na Aliju ili kod nas ako nije velika razlika u ceni? Dajte neku preporuku ako neko ima provereno dobro.

Kad sam kupovao obični switch ispalo je da je slična cena i kod nas pa uzeh bez čekanja od par nedelja :)

Da li sa Fenvijem ima neka fora sa podesavanjem brzine? Kod mene kao da je limitiran na 300/300mbps a telefonom kad merim speedtest bude i duplo vise.
Mozda zavisi od toga da li se koristi usb 2.0 ili 3.0? Stvarno neznam.

Pitao sam za produzni usb juce, ali izgleda niko nije video... Jel ste naleteli mozda na nesto povoljno? 1m je dovoljno, usb3

Ima li kakvih prečica za brze pumpanje coinsa? Osim merge boss i sl..
Imam nekakve linkove ali su pre par dana prestali da rade.

Ako vec nisi, prebaci se na Koreju na desktopu (juznu), njima jos radi Daily Coins, posle 2-3 dana imas 40 dnevno.

U pretrazi kucaj neki proizvod pa dole desno imas kao olovcicu ili Feedback nakon sto ti izadju rezultati, ispipkas kao hleb nekoliko artikala od tih sto su ti izasli i dobijes 10. To radi okvirno 20 dana mesecno pa moras da cekas novi mesec.

Mimo toga samo standardno za sad, linkove cuvaj jer su vec prestajali da rade pa su opet proradili, to je do njih.

Ovo je dzabe, 26$ kroz MKD coins i sa kuponom prodavca, i kad je sve povezano prvi port daje 100W, ali i kad samo on povezan daje 100W.

Ne bih ga opterecivao na max ali za vecinu je overkill, mozda ima i neki krsten review negde.

I just found this on AliExpress:
US $65.01 | Rocoren 400W USB Type C Fast Charger Portable 200W Desktop Power Station Type-C Gan Charger For iPhone 16 17 Pro Max MacBook Air

EDIT: Ima, sve u svemu ok

Isto, 6.29$ kroz novcice, izgleda da je danas Rocoren na meniju s popustima

US $14.59 | Rocoren 6 in 1 USB C Hub RJ45 4K@30Hz USB 3.0 Splitter PD 100W Type C Dock Station For Macbook Air Pro Samsung Xiaomi Laptop PC

Poslednja izmena:

US $14.59 | Rocoren 6 in 1 USB C Hub RJ45 4K@30Hz USB 3.0 Splitter PD 100W Type C Dock Station For Macbook Air Pro Samsung Xiaomi Laptop PC
Mene ovo izašlo €2.54 preko novčića (82% popust, posle kupovine spustili na 55%).

Ako neko zna, da li su Anker proizvodi sa Alija originalni? Punjači pre svega.

Iz prodavnica ANKER Official Store i ANKER Flagship Store provereno jeste. Ostale su upitne

Order partially shipped
Your order will fully ship in 8 days.

Sta ovo znaci?

Ako si vise stvari narucio odjednom, nisu sve poslali odjednom vec jedan deo, ovo ostalo ce ubrzo.

U praksi mozda svejedno stigne zajedno

Imam jedan nalog sa ~25000 coinsa koji ne koristim (jedina mana su igre, zalivanje i merge boss, daje minimalno vode i novčića), ostali načini za dobijanje novčića rade.
Dao bih ga ako ima zainteresovanih, samo ne znam da li sam obrisao sve svoje repove, iskače mi login za PP kad ga odaberem, da li može da se ukloni?

Obrisi payment info i trebalo bi da nestane, uzeo bih ga mozda ja ako ti ne treba

Ima neko neku preporuku za dock na aliju za samsung dex?

Ovo je dzabe, 26$ kroz MKD coins i sa kuponom prodavca, i kad je sve povezano prvi port daje 100W, ali i kad samo on povezan daje 100W.

Ne bih ga opterecivao na max ali za vecinu je overkill, mozda ima i neki krsten review negde.

US $65.01 | Rocoren 400W USB Type C Fast Charger Portable 200W Desktop Power Station Type-C Gan Charger For iPhone 16 17 Pro Max MacBook Air

EDIT: Ima, sve u svemu ok

Meni stoji cena 52e ima 5% na coinse
Nesto propustam ili nisam upucen kako dolazite do nize cene?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno