Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ovaj tag samo za Apple ili radi i na android-u?

vidjao sam par opcija za android u save now, 80-95% coins kako kad

Imam zaseban osigirač.
Ulaz osigurača na nulu, nije problem. Ali nula na izlazu ka potrošaču? Bojler naravno ima nulu, ali ne direktan vod do osigirača. Hoće to raditi?
Hvala!

Imam zaseban osigirač.
Ulaz osigurača na nulu, nije problem. Ali nula na izlazu ka potrošaču? Bojler naravno ima nulu, ali ne direktan vod do osigirača. Hoće to raditi?
Hvala!
Trebalo bi videti da li je osigurac samo za bojler,ili za celo kupatilo. Izvini ,ali ako vec ovde steka iskustvo sa strujom ipak bolje prepusti to majstoru-Struja nije za igru,posebno ne u kupatilu.

Znam dovoljno, ne brini. Osigurač je samo za bojler, i bojler ne stoji u kupatilu, stoji u susednoj prostoriji. Buni me objašnjenje na AE za vod nule. Da li vod nule isto mora biti zaseban, direktno od izlaza osigurača do bojlera, da bi ovak osigurač radio?
Vezivanje nule na ulazu osigurača nije problem.

Znam dovoljno, ne brini. Osigurač je samo za bojler, i bojler ne stoji u kupatilu, stoji u susednoj prostoriji. Buni me objašnjenje na AE za vod nule. Da li vod nule isto mora biti zaseban, direktno od izlaza osigurača do bojlera, da bi ovak osigurač radio?
Potrazi i druge modele kako kod domacih prodavaca, tako i na AE.

dobre brzine, okači slike i napiši nešto u ovoj temi

tu skupljamo inoformacije u Kineskim NVME

Jedno obaveštenje/upozorenje:

Saznao sam da Toocki USB-C 60W kablovi sa čičak-trakom neće da pune sve uredjaje. Isprobao sam ih sa više punjača, što Voltme, što Essager, raznih snaga i neke uredjaje jednostavno neće da pune, kao da nisu ni povezani. Kablovi izgledaju ovako, a možda jesu baš sa ovog linka, ne sećam se.

I just found this on AliExpress:
US $1.41 | 4 In 1 Multifunction Ballpoint Pen with LED Light Fold Phone Holder Night Read Writing Pencil Office School Student Stationery

$0.41 mkd novcici. Idealan pokloncic za Novu godinu za osobe koje su izvan kruga najblizih. Uvek za 11.11. kupim nekoliko ovakvih stvarcica i taman stignu do kraja decembra. Bila je i ponuda 2 za 0.66 ali "rasprodato" :cool:.

Treba mu za ulaz ,a nem mora na izlaz. Moze,a ne mora. Ja sam na kraju ,za nedaj boze montirao posle osiguraca. Znaci za taj potrosac ima (i bio je) osigurac,pa iz osiguraca ide faza itd... Ovaj ima i merac potrosnje, i zastite
1707.jpgScreenshot_2025-10-03-19-24-32-896_com.tuya.smartlife.jpg

Toocki krenuo u totalnu ofanzivu wi-fi Bluetooth adapter sa antenicama za 2.71$
I just found this on AliExpress:
US $7.57 | Toocki 900Mbps BT5.4 WiFi6 USB Adapter Dual Band 2.4/5Ghz Driver Free Wireless Network Card with Rotatable Antennas for Win10/11

Valja li ovo, taman se mučim sa desktopom koji je ispod stola i daleko od rutera? I predložite neki produžni usb za njega.

I meni je ta cena na mkd. Poručio sam onaj sa dve antene iz posta KLNG za 2,98 dolara

Nazad
Vrh Dno