Pa potroši odmah, pošto dobiješ refundaciju instant kao kreditni balans, samo ga okreneš i rokneš u nešto drugo.I meni stoji jedan vec 9 dana,ne znam sta da radim,ako otkazem mozda uzmu nazad kredit 🤣
meni nisu oduzeli iako sam otkazao, cak su mi vratili jos 2000 kredita jer sam iskoristio prethodni ds doplatim CC, tako da sam dobio pare nazad na racun a od kredita kupio još nesto. Al ne garantujem to je samo moje iskustvo. Takodje da bih bio siguran narucio sam stvari od kredita i cekao da budu poslate pre nego sam otkazao CCI meni stoji jedan vec 9 dana,ne znam sta da radim,ako otkazem mozda uzmu nazad kredit 🤣
Pa hocu ali kad mi vrate 18.000 kredita (plus 5000 dinara) kojih sam dao za mini pc,da me tu ne klepe odmah ovih 11.000 sto sam preuzeo 🤣Pa potroši odmah, pošto dobiješ refundaciju instant kao kreditni balans, samo ga okreneš i rokneš u nešto drugo.
meni nisu oduzeli iako sam otkazao, cak su mi vratili jos 2000 kredita jer sam iskoristio prethodni ds doplatim CC, tako da sam dobio pare nazad na racun a od kredita kupio još nesto. Al ne garantujem to je samo moje iskustvo. Takodje da bih bio siguran narucio sam stvari od kredita i cekao da budu poslate pre nego sam otkazao CC
ja imam tri i na sva tri mi bas otanjio cc.Ima li svrhe otvarati novi nalog zbog dobijanja claim kredita?
Drugi mejl i telefon a isto ime i adresa.
Verovatno imaju neke parametre po kojima daje koji popust. Možda je globalno ili regionalno premašen limit koji su korisnici sakupili u kreditima, pa algoritam ne daje dok se ne smanji taj iznos? Nešto tipa "potrošite to što imate, da mogu da vam dam još".
Mi korisnici svakako ne možemo da vidimo Temu logiku. Možemo da pravimo kombinacije, ali na kraju kuća mora da dobije.
svaki put kada učestvujes u CC ti pise to upozorenje da ako otkazes porudžbinu oduzece ti kredit a mogu te i banovati, mislim to je normalno i očekivano kako bi se zastitili od zloupotrebe ali eto vidis da ima bag-ova 😀Pa hocu ali kad mi vrate 18.000 kredita (plus 5000 dinara) kojih sam dao za mini pc,da me tu ne klepe odmah ovih 11.000 sto sam preuzeo 🤣
Pa plasi me ovo novo upozorenje sto je okacio gore jedan clan,isto sw i kod mene pojavilo za svaki otkazan proizvod oduzimaju kredit.Jel i kod tebe pise isto?
ja imam tri i na sva tri mi bas otanjio cc.
To ono zvanicno kad se udje u cc ako na to mislis jeste ali ovo mi nikada nije bilo dok jisam porycio sad mini pc.svaki put kada učestvujes u CC ti pise to upozorenje da ako otkazes porudžbinu oduzece ti kredit a mogu te i banovati, mislim to je normalno i očekivano kako bi se zastitili od zloupotrebe ali eto vidis da ima bag-ova 😀
Na ovo mislim kao kod kolegePojavilo mi se ovo,ako lepo razumem kad se ne posalje ili otkaze nebitno artikal znaci da oni uzmu nazad kredit,provalili su taj bag🤣
Jesam,dobio 220 dinara kao izvinjenje i nista😂Da li ste probali da ćaskate sa AI podrškom oko predugog čekanja na slanje? Možda možete AI da naterate da otkaže zbog isteka roka.
Vratiće ti se na tekući račun, a eventualno ako bude završilo na partiji banke, pokreni proces potraživanja sredstava i kada vide na kom kontu je to zalutalo, preknjižiće ti.jedino se bojim da će problem biti sa refundacijom jer mi je juče ta kartica uništena sa koje sam plaćao i dobio sam novu s novim brojem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari