Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Ja takođe nemam evo već dva meseca, mislim da će se pojaviti ponovo u novembru, jer da je ukinut to bi onda bilo kolektivno za sve.

Verovatno imaju neke parametre po kojima daje koji popust. Možda je globalno ili regionalno premašen limit koji su korisnici sakupili u kreditima, pa algoritam ne daje dok se ne smanji taj iznos? Nešto tipa "potrošite to što imate, da mogu da vam dam još".
Mi korisnici svakako ne možemo da vidimo Temu logiku. Možemo da pravimo kombinacije, ali na kraju kuća mora da dobije.

Ja sam sad počeo samo da dobijam Daily Reward uz ove standardne bezvrijedne promocije. To nisam ni viđao ranije - u visini potrošene cifre (max 8000 rsd) povraćaj je u formi kredita, kupona itd. ali je fora što ne znaš koliko čega. Puno manje fleksibilno od claimcredit.

Na najstarijim nalozima nemam claimcredit više od 4 meseca. Nikakvog efekta nije imalo trošenje sakupljenog kredita.

Meni se claimcredit pojavio posle više od šest meseci, iako na tom nalogu imam brdo kupovina.
Suprugu se na manje aktivnom nalogu pojavio posle mesec dana. 🤷

Posle 15 dana u "picking in progress" statusu , otkazao sam obe CC porudzbine, novac je refundiran, kredit potrošen a jos uvek mi nisu blokirali nalog, mada pretpostavljam da sam sa CC zavrsio 🙂

I ja sam otkazao dve sa po skoro 20 dana u picking statusu, praktično to im je prvi ili drugi status za sve dane čekanja, najbolje da čekam da istekne poslednji rok, da mi stoje pare zarobljene dva meseca jer oni neće da otkažu artikal koji je rasprodat i neće nikad ni biti poslat.

Pojavilo mi se ovo,ako lepo razumem kad se ne posalje ili otkaze nebitno artikal znaci da oni uzmu nazad kredit,provalili su taj bag🤣

Prilozi

• IMG_7893.png
    IMG_7893.png
    284.9 KB · Pregleda: 81
  • IMG_7894.png
    IMG_7894.png
    269 KB · Pregleda: 84
Meni je jedan mini pc koji je stajao 15-ak dana u picking in progress upravo otkazan, refundiran mi je iznos kredita i novac na karticu kojim je placen i u claimcredit sada mogu da preuzmem kredite za preostala 4 dana

I meni stoji jedan vec 9 dana,ne znam sta da radim,ako otkazem mozda uzmu nazad kredit 🤣

I meni stoji jedan vec 9 dana,ne znam sta da radim,ako otkazem mozda uzmu nazad kredit 🤣
meni nisu oduzeli iako sam otkazao, cak su mi vratili jos 2000 kredita jer sam iskoristio prethodni ds doplatim CC, tako da sam dobio pare nazad na racun a od kredita kupio još nesto. Al ne garantujem to je samo moje iskustvo. Takodje da bih bio siguran narucio sam stvari od kredita i cekao da budu poslate pre nego sam otkazao CC

Ima li svrhe otvarati novi nalog zbog dobijanja claim kredita?
Drugi mejl i telefon a isto ime i adresa.

Pa potroši odmah, pošto dobiješ refundaciju instant kao kreditni balans, samo ga okreneš i rokneš u nešto drugo.
Pa hocu ali kad mi vrate 18.000 kredita (plus 5000 dinara) kojih sam dao za mini pc,da me tu ne klepe odmah ovih 11.000 sto sam preuzeo 🤣
meni nisu oduzeli iako sam otkazao, cak su mi vratili jos 2000 kredita jer sam iskoristio prethodni ds doplatim CC, tako da sam dobio pare nazad na racun a od kredita kupio još nesto. Al ne garantujem to je samo moje iskustvo. Takodje da bih bio siguran narucio sam stvari od kredita i cekao da budu poslate pre nego sam otkazao CC

Pa plasi me ovo novo upozorenje sto je okacio gore jedan clan,isto sw i kod mene pojavilo za svaki otkazan proizvod oduzimaju kredit.Jel i kod tebe pise isto?
Ima li svrhe otvarati novi nalog zbog dobijanja claim kredita?
Drugi mejl i telefon a isto ime i adresa.
ja imam tri i na sva tri mi bas otanjio cc.

Verovatno imaju neke parametre po kojima daje koji popust. Možda je globalno ili regionalno premašen limit koji su korisnici sakupili u kreditima, pa algoritam ne daje dok se ne smanji taj iznos? Nešto tipa "potrošite to što imate, da mogu da vam dam još".
Mi korisnici svakako ne možemo da vidimo Temu logiku. Možemo da pravimo kombinacije, ali na kraju kuća mora da dobije.

Ovi sa MiniPC-jem su krivi.

Pa hocu ali kad mi vrate 18.000 kredita (plus 5000 dinara) kojih sam dao za mini pc,da me tu ne klepe odmah ovih 11.000 sto sam preuzeo 🤣

Pa plasi me ovo novo upozorenje sto je okacio gore jedan clan,isto sw i kod mene pojavilo za svaki otkazan proizvod oduzimaju kredit.Jel i kod tebe pise isto?

ja imam tri i na sva tri mi bas otanjio cc.
svaki put kada učestvujes u CC ti pise to upozorenje da ako otkazes porudžbinu oduzece ti kredit a mogu te i banovati, mislim to je normalno i očekivano kako bi se zastitili od zloupotrebe ali eto vidis da ima bag-ova 😀

svaki put kada učestvujes u CC ti pise to upozorenje da ako otkazes porudžbinu oduzece ti kredit a mogu te i banovati, mislim to je normalno i očekivano kako bi se zastitili od zloupotrebe ali eto vidis da ima bag-ova 😀
To ono zvanicno kad se udje u cc ako na to mislis jeste ali ovo mi nikada nije bilo dok jisam porycio sad mini pc.
Pojavilo mi se ovo,ako lepo razumem kad se ne posalje ili otkaze nebitno artikal znaci da oni uzmu nazad kredit,provalili su taj bag🤣
Na ovo mislim kao kod kolege

Da li ste probali da ćaskate sa AI podrškom oko predugog čekanja na slanje? Možda možete AI da naterate da otkaže zbog isteka roka.

Nakon 17 dana otkazali mini PC, jedino se bojim da će problem biti sa refundacijom jer mi je juče ta kartica uništena sa koje sam plaćao i dobio sam novu s novim brojem.

jedino se bojim da će problem biti sa refundacijom jer mi je juče ta kartica uništena sa koje sam plaćao i dobio sam novu s novim brojem
Vratiće ti se na tekući račun, a eventualno ako bude završilo na partiji banke, pokreni proces potraživanja sredstava i kada vide na kom kontu je to zalutalo, preknjižiće ti.

Naručio Soyo M4 Pro isto preko CC, skinuo sa 22.000 na 16.000, ništa posebno u odnosu na neke članove ovde međutim stoji već 5 dana ništa se ne dešava.. vredi li čekati? Ili da otkažem?

Evo požalismo se a ja jutros dobio 11400 na 15400 claimcredit.

Što se mene tiče, ne moraju ni da ga vraćaju. Jer mi je CC besmislen bez mog omiljenog PC-ja 😔

I sta bi jel salju nove porudzbine Mini Pc-a ili jok
Tablet se inace pojavio na stanju ali nisam probao da ga porucim

To može biti nevezano za CC, meni osmi dan ide sat prema aerodromu.

Nazad
Vrh Dno