Ko nema već prskalicu za ulje ova je vrhunska. Mnogo bolje i ravnomernije prska od onih plastičnih sa alija.
Porucio sa temua sa ovog sajta ove dve staklene posudeKo nema već prskalicu za ulje ova je vrhunska. Mnogo bolje i ravnomernije prska od onih plastičnih sa alija.
Kažu iz Mi Srbija da ne znajuDa li se zna kada ce ovo biti dostupno kod nas?
Provereno sa uvoznikom, od januara ide uvoz ovog modela. Cena se još uvek ne zna...Da li se zna kada ce ovo biti dostupno kod nas? Planirao sam kupovinu onog dual ali ovo deluje mnogo bolje posto nemam previse mesta u kuhinji, mnogo je praktičnije.
Ne vidim svrhu, svaka friteza ima resetku i to iste visine 4cm, pa se pitam cemu onda. Izbaciti njenu pa staviri ovu ???Da li neko koristi dodatne resetke "sprat" za fritezu? Jeste da je ovo kao za kuvanje na pari ali sve je to slicno i bas mi odgovar ova 22-4cm. Treba mi "sprat" za recimo tople sendvice jer sir je problematican da se trpaju sendvici jedni na druge. Da li ima upotrebnu vrednost i za recimo vecu kolicinu mesa (bataka)? Da li je korisno ili nepotrebno
![]()
Shelf Coil 304 Stainless Steel Steaming Rack V-shaped Spiral Pattern Steamer No Rust High Foot Steaming Tray Bun - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Xiaomi ima koliko sam vidjao na fotkama, moja Medion nema. Zato i pitam da li vredi dokupiti.Ne vidim svrhu, svaka friteza ima resetku i to iste visine 4cm, pa se pitam cemu onda. Izbaciti njenu pa staviri ovu ???
Meni dosta koristi,primer pomfri dole meso gore ili za samo meso na resetku nego na dno posude,a samim tim odrzavanje je mnogo lakse sa resetkama.Da li neko koristi dodatne resetke "sprat" za fritezu? Jeste da je ovo kao za kuvanje na pari ali sve je to slicno i bas mi odgovar ova 22-4cm. Treba mi "sprat" za recimo tople sendvice jer sir je problematican da se trpaju sendvici jedni na druge. Da li ima upotrebnu vrednost i za recimo vecu kolicinu mesa (bataka)? Da li je korisno ili nepotrebno
![]()
Shelf Coil 304 Stainless Steel Steaming Rack V-shaped Spiral Pattern Steamer No Rust High Foot Steaming Tray Bun - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Mene je takođe zezao točkić i rešio sam problem čišćenjem: alkohol, vata, drvena čačkalica. Čistio sam između točkića i kućišta kao i između display-a i belog dela točkića.Pre nekih dan uzeo 5.5 lit, da zameni predhodni 3.5 lit, na manjem vec odavno otisao onaj tockic,odnosno potenciometar, pa zeza namestanje temperature i vremena,jeste moze preko aplikacije,ali vise sam ga zamenio sto je bila dobra cena i generalno treba mi veca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari