Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Imam neki 64gb ssd, trebalo bi da moze. Imam i fioku, valjda ce imate dovoljno struje za ssd
Mnogo više nego dovoljno, čak je i nepotrebna veličina, ali kad već imaš - koristi je.
Ako je fioka za 2.5" ili M.2, i jedan USB 2.0 port ima dovoljno struje.

Prilozi

• Popust.jpg
    Popust.jpg
    108.2 KB · Pregleda: 148
Ne radi svima. Bez obzira na broj reinstalacija i brisanje keša.
Meni npr nije htelo da ponudi popuste dok sam zabranjivao notifikacije sa Alija. Posle reinstalacije I omogućavanja notifikacija, proradilo.
A opet možda se slučajno samo tako pogodilo.

Meni npr nije htelo da ponudi popuste dok sam zabranjivao notifikacije sa Alija. Posle reinstalacije I omogućavanja notifikacija, proradilo.
A opet možda se slučajno samo tako pogodilo.
Kada bih morao da trpim sve one notifikacije sa Alija prestao bih tamo da kupujem. Kod mene su zabranjene i imam većinu popusta. Taj kabel mi je na 95%, ali kad tapnem na buy now izbaci mi cenu od 1.24$ a trebalo bi da je ispod 0.60$.

SU 1 , je jedno vreme mogao da se pronađe i za 50€. Što se tiče Kineske medicine, ja mislim da je najbolja na svetu. Kineska nacija, je stara 5.000 godina. Ono što ne preporučujem je kupovina lekova preko Kineskih sajtova kao Alliexpres. Mnogo tu ima kopija, klonova i sl. Čudi me da Kineska država nije rigoroznija u prevenciji ovakvog kriminala. Kupovina u Kineskim apotekam je druga priča. Naravno ako uspete da se sporazumete :D

Plus treba imati na umu da ovaj tip kabla verovatno nije dvosmeran to jest ide samo iz pravca usbc prema displej portu
Jeste dvosmeran ali nema napajanja kao npr dvostrani usb c za laptop sto si vec pomenuo.

Screenshot-2025-10-18-22-40-51-74-57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

Koje boje su popusti na coin stranici? Ako su tamno narandzasti onda je sve ok ali su spusteni popusti

Meni se danas popust za coinse promenio uzivo, pred ocima, sa 32% skocio na 85%. To mi se nikada do sad nije desilo. Bukvalno se vrte brojevi i zaustavi se na nekom od njih

Izgubih desnu slušalicu od Toocki bubica za 50din, nisam ni osetio! U jednom trenutku se prekinuo bt signal (verovatno tada) i samo sam reknektovao preko mobilog, tek sam kasnije primetio. Ne vredi da je tražim, dobro je da sam kupio par komada.

Da da ,evo i ja da javim ovo...
Nakon skoro 2g drndanja sa AE, od pre nekoliko dana, ja bukvalno nemam ni jedan jedini paket na cekanju da mi stigne!

Da li su svi stigli ili samo isteko rok, pa su ga danovali, kao meni?

Ne ne, sve stiglo ok, nego nema nista da se kupi da valja :(

aliexpress.com/item/1005009419843838.html

Ovi nozevi sa kuponom izadju $0.67 za 4 kom. Ostale kombinacije su mnogo skuplje po komadu. Prosli put sam zakaasnio na prvu ponudu pa sam ih kupio za $1.41 i ispali su dobri iako je plasticna drska ali su prilicno ostri. Ovo je isti prodavac ali drugi oglas. Cak ima istih ali sa crnim secivom sto prvi put vidim ali izgleda interesantno. Moja drugarica je kupila 2x6 komada u Lidlu pre nekoliko godina i reklo bi se da su skroz isti samo sto ovi imaju neki logo na metalnom delu blizu drske.

Nazad
Vrh Dno