Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Apropo suplemenata, da kažem iskustvo jednog prijatelja doktora. Poručio je sa AliExpressa nikotinamid svestan rizika i želeo da je odradi analizu u laboratoriji kad je stigao.
Preparat deklarisan sa 99% čistoće, prodavac tvrdio da garantuje to.
Analiza pokazala da 1/3 jeste nikotinamid, a ostatak 2/3 dekstroza odnosno šećerčina. Tako da treba biti oprezan.

Ja sam mislio da je kupovina donjeg veša bila van pameti, ali kao hajde, skuvaš, probaš pa nije problem i da baciš ako iritiraju. Suplement iz kine od 300rsd mi je šok novih razmera.
Centrum inače pijem nekoliko meseci godišnje, nije toliki izdatak 1.500rsd mesečno.

Uz kupon prodavnice dva komada izašla 0.70€

I just found this on AliExpress: €17.52 | 1/ 2pcs RSH Fashion GPS Tracker for Wallet Child Bag Car Pers 3D Graffiti Painting Android Smart Tag work with Goolge's Find Hub
Na koju foru ovo radi?
Npr, stavim ga u kofer i odnesem kofer 200 km daleko. Kako se javlja aplikaciji?

Na koju foru ovo radi?
Npr, stavim ga u kofer i odnesem kofer 200 km daleko. Kako se javlja aplikaciji?
Google find. Isto što i applefindmy samo za androide.
Kada tag prođe pored nekoga sa telefonom kome je uključena ta opcija, taj nečiji telefon javlja google serveru gde se tag nalazi.
Ok je za urbana mesta. Za kofer skroz validna opcija. Nije za ljubimca u selu.

Torbe koje sam osvojio preko trials-a. Iznenadjujuci kvalitet za kineza, dva stepena iznad one torbe iz prize land-a. Ima dosta dzepova spolja i iznutra kao i odvojeni deo/dzep za obucu, dolazi uz dodatni kais. Rajfislusi bez problema. Stiglo veoma brzo, na ae i dalje pise da je u regional office sto kod mene znaci "stize sledece nedelje"
1000015955.jpg1000015953.jpg

@kibicer

Da li mogu stakla da se promene?

Jel uzimao neko neki Wireless Access Point sa par gigabitnih LAN portova? Jel ima nekih preporuka za neki konkretan brend?

Pa ne fali ništa, ali mislim da ovaj tip konekcije treba izbegavati, po meni ako se sa laptopa uzima signal onda bolje koristiti dok stanicu koja na sebi ima regularne HDMI i displej port. A opet sa druge strane ako se koristi za telefon možda je korisnija varijanta C na HDMI. Mada je uvek najbolje koristiti C na C vezu što se tiče video signala. To jest naći monitor koji ima USB C kao ulaz za video signal pa ovog tipa kablove izbeći kad god se može. Plus treba imati na umu da ovaj tip kabla verovatno nije dvosmeran to jest ide samo iz pravca usbc prema displej portu i ne može prenositi napon i struju što usbc može pa samim tim u prvom slučaju treba više kablova a u drugom samo USB C ako se koristi laptop, jer i telefoni često ne mogu da teraju manje monitore pa je potrebno i njih eksterno napojiti drugim usbc kablom.

i uopste nije 95% off

Vention-Type-C-to-8K-Displayport-1-4-32-4Gbps-for-iPhone15-Macbook-Pro-iPad-Compatible-Thunder...png

Kad se praviš pametan i nećeš MK pasoš. 😀

Ja uzeo 2 metra za 2.8$, baš će mi dobro doći za onaj anmite prenosivi monitor što se uzimao sa temu-a svojevremeno. Hvala!

Nazad
Vrh Dno