Šta je novo?

TCL jeftina klima TAC-12CHSD/LFI

Jel ima negde datasheet od 12 XA37IS modela? Treba mi info za m³ iliti cfm airflow...

Koliko beše greješ, 15kvadrata? Baš nisko spušta taj Tcl, na nivou nekih fujitsu modela 🙂

Super. Ja za moje uzeo TCL TAC-12CHSD/TPG31I3AH mada je još uvek ne koriste redovno nego povremeno pošto uglavnom lože još uvek šporet, nju nisam video ispod 230W da spusti, mada je uzorak mali (ali zadovoljan sam i sa 230W), ona je nešto teža od tvoje i na papiru nešto jača, videćemo kako će se pokazati.

Super. Ja za moje uzeo TCL TAC-12CHSD/TPG31I3AH mada je još uvek ne koriste redovno nego povremeno pošto uglavnom lože još uvek šporet, nju nisam video ispod 230W da spusti, mada je uzorak mali (ali zadovoljan sam i sa 230W), ona je nešto teža od tvoje i na papiru nešto jača, videćemo kako će se pokazati.
Sve ispod 400 je super. Da me ne shatite pogresno, nemoguce je ocekivati ni za ne znam kojeg japanca u kojim uslovima da na -15 grije sa 200w i sa hladnocom ce potrosnja rasti ali dobro dodje u prelaznom periodu kada se ne gasi i ne pali cesto. U toj sobi je meni ranije bio hisense energy pro plus i na ovakvim temperaturama se znala paliti i gasiti po 3-4 puta u sat vremena, jer ne spusta ispod oko 400, uzas

Opet ja, da li neko može da mi potvrdi da li je ovaj model ustvari model sa grejacem tacne? Tražim model sa grejačem tacne i breezlesom, treba mi

TCL Klima inverter TAC-12CHSD/TPG31I3AH​

Samo kod jednog prodavca sam naišao na ovaj podatak
" Dodatni grejač u spoljašnjoj jedinici greje kompresor pre upotrebe klima uređaja, što omogućava brže grejanje čak i pri veoma niskim temperaturama. "

Opet me odusevljava ova klimica,
Od 7 jutros radi, temperatura bila 6 stepeni i sad je nekih 14, za 8 sati rada 1.16kwh
Pogledajte prilog 509495
Vidim da na dosta slika iz ove smart uticnice "current power" ne odgovara sa naponom i struju koju vuku. Kradu za oko 50-100w bar na toj niskoj modulaciji, jer nema logike da je napon 220v, struja preko 1 amper, a da pokazuje vrednost mocnosti ispod vrednosti napona. P=U * I ( 220.4V * 1.167A = 257.2W)
Jedino ako ne pokazuje tacno amperazu.

Svejedno jako impresivne modulacije od TCL-a

Vidim da na dosta slika iz ove smart uticnice "current power" ne odgovara sa naponom i struju koju vuku. Kradu za oko 50-100w bar na toj niskoj modulaciji, jer nema logike da je napon 220v, struja preko 1 amper, a da pokazuje vrednost mocnosti ispod vrednosti napona. P=U * I ( 220.4V * 1.167A = 257.2W)
Jedino ako ne pokazuje tacno amperazu.

Svejedno jako impresivne modulacije od TCL-a
Testirao sam ja detaljno potrosnju na dosta punjača kojekakvih i sitnih uredjaja i najvece odstojanje koje sam imao je 40w na jednoj uticnici a na ostalima je unutar 20w tako nije strasno, a poredio i sa onim obicnim mjenjacem koji ima display i tu je to. medjutim ne pokazuju dobro nikako amperazu, mislim da je to samo softverski jer je tako na bas svakoj

Pisali smo 500x do sada, pitajte AI da vam objasni razliku izmedju jednosmerne i naizmenicne struje kao i formule za racunanje snage u oba slucaja.

Da li može neko da pošalje link klime o kojoj je reč?

Nazad
Vrh Dno