Popunio sam i cekam pa ćemo da vidimo.Je
Stići će ti danas ako si popunio formu
Popunio sam i cekam pa ćemo da vidimo.Je
Stići će ti danas ako si popunio formu
Neće, ja sam iskoristio 2x5000 isto za gume sa dva naloga, stigle danas.Ja sam iskoristio 2 po 3000 na dve različite kupovine zimskih guma (2x2). Valjda neće da mi otkazu![]()
Da, i super je sto važi do kraja mesecaDa li je dobio neko ove vaučere preko google forme?
Meni nije stigao ni danas, a i u prošlom deljenju nisam dobio ni na jednom od tri mail-a na koje sam tražio, plus ni supruga ni kolega nisu dobili.Verovatno će uskoro, ima mnogo zahteva, pa im treba vremena. Opustite se...
pišite im email da se žalite moraju da reaktiviraju, ja sam izabrala na dva naloga po 1000, i rade ...Ja sam dobio vaucer od 3000 za kupovinu preko 14990 dinara koji vazi do kraja meseca, stigao mi je na mail i kada ga ukucam pise da je istekao, nije mi jasno...
Ako neko ima ovaj od 5000, dao bih vise vaucera od 1000 na 5000 za njegaVaučer 1.000 rsd – za kupovinu od minimum 4.999 rsd
Vaučer 2.000 rsd – za kupovinu od minimum 11.999 rsd
Vaučer 3.000 rsd – za kupovinu od minimum 14.999 rsd
Vaučer 5.000 rsd – za kupovinu od minimum 29.999 rsd
Dobio sam da izaberem vaucer, mogu da izaberem po vasoj zelji, ko se prvi javi u pp saljem vaucer
Javio se koelga sa foruma @Nes*
Meni za dobijeni vaučer 15.okt izbacuje na app "previše pokušaja,probajte kasnije"...Jeste li kupovali nešto danas ?
Ja evo pokušavam celo jutro, ali neće.
Probao i preko aplikacije, i na desktopu, ali neće ?
Tu poruku sam dobijao kad je iznos korpe BEZ poštarine manji od iznosa koji je uslov za korišćenje vaučera. Dodaj još nešto da prebaciš iznos bez poštarine preko uslova vaučera.Meni za dobijeni vaučer 15.okt izbacuje na app "previše pokušaja,probajte kasnije"...
Izgleda da ima neki zaj. sa Visa karticama. Evo meni je sada prošlo plaćanje Visa karticom, ali nije mi tražena nikakva verifikacija (pin u sms poruci)??? Samo je bilo porudžbina prihvaćena, i stigao sms o odlivu iz banke ??? To nikako nije dobro.Hvala iskoristio treci jedva, visa nece da mi prodje probao 3 puta, onda mastercard iz prve.
a5000 za frižider (popust od 5000 na 30000+)Ljudi posavetujte me, uzeo bih frizidere neki preko 30k i ugradnu plocu za sporet preko 25k, kupona nemam nikakvih... e sad, jel ima neki kupon standardni da iskoristim, ili vise kupona pa da odvojim porudzbine, sta je pametno da se uradi? Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari