Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Ako neko ima bilo koji vaučer za iznos preko 4000, a ne treba mu, bio bih zahvalan da prosledi.

Krenuli su sa pustanjem trazenih vaucera.

Jesu, i meni stigao od 1000 😁 Mogu se iskoristiti do kraja meseca, što je super nismo ograničeni na dan dva

Ja sam iskoristio 2 po 3000 na dve različite kupovine zimskih guma (2x2). Valjda neće da mi otkazu :D

Stigao vaucer
Moze da se iskoristi do 31.10.2025.

A stigao je i jedan random od 500 bez minimum do kraja meseca da se iskoristi.

Aktivan A2000 za preko 15 000

ja sam na jedan nalog dobio na drugi ne iako sam se sa 2 razlicita uredjaja prijavio

Žickam se za vaučer od 500 ili 1000. Hvala unapred! 🍺

Ja sam dobio vaucer od 3000 za kupovinu preko 14990 dinara koji vazi do kraja meseca, stigao mi je na mail i kada ga ukucam pise da je istekao...probacu sa brisanjem keša u firefoxu ili da se logujem preko chroma ili edge...

Poslednja izmena:
Radi a1000 ponovo

Ako je iznos tvoje korpe veći od 4.000 RSD, dajemo ti vaučer od 500 RSD! Tvoj promo kod:

8RPywgV3

Jeste li kupovali nešto danas ?
Ja evo pokušavam celo jutro, ali neće.
Probao i preko aplikacije, i na desktopu, ali neće ?

Vaučer 1.000 rsd – za kupovinu od minimum 4.999 rsd
Vaučer 2.000 rsd – za kupovinu od minimum 11.999 rsd
Vaučer 3.000 rsd – za kupovinu od minimum 14.999 rsd
Vaučer 5.000 rsd – za kupovinu od minimum 29.999 rsd

Dobio sam da izaberem vaucer, mogu da izaberem po vasoj zelji, ko se prvi javi u pp saljem vaucer

Javio se koelga sa foruma @Nes*
Ako neko ima ovaj od 5000, dao bih vise vaucera od 1000 na 5000 za njega

Poslednja izmena:
Hvala iskoristio treci jedva, visa nece da mi prodje probao 3 puta, onda mastercard iz prve.

Hvala iskoristio treci jedva, visa nece da mi prodje probao 3 puta, onda mastercard iz prve.
Izgleda da ima neki zaj. sa Visa karticama. Evo meni je sada prošlo plaćanje Visa karticom, ali nije mi tražena nikakva verifikacija (pin u sms poruci)??? Samo je bilo porudžbina prihvaćena, i stigao sms o odlivu iz banke ??? To nikako nije dobro.
A na viber sam upravo dobio poruku da mi je ponovo aktiviran vaučer iz septembra meseca koji su davali preko google formsa.

Ljudi posavetujte me, uzeo bih frizidere neki preko 30k i ugradnu plocu za sporet preko 25k, kupona nemam nikakvih... e sad, jel ima neki kupon standardni da iskoristim, ili vise kupona pa da odvojim porudzbine, sta je pametno da se uradi? Hvala

Za frižider ganjaj vaučer od 5000 na preko 30k a za ugradnu ploču 3000 na 25k

Ljudi posavetujte me, uzeo bih frizidere neki preko 30k i ugradnu plocu za sporet preko 25k, kupona nemam nikakvih... e sad, jel ima neki kupon standardni da iskoristim, ili vise kupona pa da odvojim porudzbine, sta je pametno da se uradi? Hvala
a5000 za frižider (popust od 5000 na 30000+)
a3000 za ploču (popust od 3000 na 20000+)

Ali kad budu, prati temu ovde

Nazad
Vrh Dno