Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Politika svake firme dok navuče kupce, ali u svakom slučaju su po meni najbolji online sajt, živeo ananas😀😀
Nisu ništa bolji nego drugi. Jedino vaučeri vade prosek. Redovne cene su uglavnom više ili slične kao i kod drugih, pa nema razloga kupovati kod njih. Jedno vreme je bila besplatna poštarina za sve. Čak i za klime i ostale velike pakete, ali više ni to ne nude.
Znači ili vaučer ili neko drugi ko ima bolju cenu. To je moj moto.

Imam jedan vaučer 500 dinara na 4000 pa kome treba neka se javi.

*Za novoregistrovane članove ovaj deo posta ne važi, izvinjavam se, ali tako je.

Ja na Ananasu u 95% slučajeva nađem najjeftinije i to bez vaučera, kad uključim besplatnu dostavu. Vaučer je dodatni bonus.

Primer, Samsung A16 4/128 u Gigatronu 17000 i to samo u jednoj radnji. Na Ananasu sa vaučerom 14000 + besplatna dostava (izbor u svim mogućim bojama).

Ja na Ananasu u 95% slučajeva nađem najjeftinije i to bez vaučera, kad uključim besplatnu dostavu. Vaučer je dodatni bonus.

Primer, Samsung A16 4/128 u Gigatronu 17000 i to samo u jednoj radnji. Na Ananasu sa vaučerom 14000 + besplatna dostava (izbor u svim mogućim bojama).
Iskreno, Gigatron je u svemu mozda i najjaci sa cenama.

Dobio danas na mail

Prilozi

• Screenshot_20251013_142607_Gmail.jpg
    Screenshot_20251013_142607_Gmail.jpg
    98.4 KB · Pregleda: 146
Vaučer 1.000 rsd – za kupovinu od minimum 4.999 rsd
Vaučer 2.000 rsd – za kupovinu od minimum 11.999 rsd
Vaučer 3.000 rsd – za kupovinu od minimum 14.999 rsd
Vaučer 5.000 rsd – za kupovinu od minimum 29.999 rsd

Dobio sam da izaberem vaucer, mogu da izaberem po vasoj zelji, ko se prvi javi u pp saljem vaucer

Javio se koelga sa foruma @Nes*

Poslednja izmena:
Ja opet nisam dobio mejl, a imao sam "dobru" kupovinu u septembru...
Ne znam da li ima veze s tim što mi je nalog kreiran preko Googl-a (Google sign-in) pa možda zato ne primam mejlove. Ništa drugo mi ne pada na pamet, niti sam se odjavljivao...

Moj nalog je isto preko Google Sign In, ali sam dobila ovaj mejl. Isto sam imala nekoliko solidnih kupovina.
Mozda nasumicno biraju kome salju...

Ja opet nisam dobio mejl, a imao sam "dobru" kupovinu u septembru...
Ne znam da li ima veze s tim što mi je nalog kreiran preko Googl-a (Google sign-in) pa možda zato ne primam mejlove. Ništa drugo mi ne pada na pamet, niti sam se odjavljivao...
meni nije preko google sign in, a ovaj mesec sam imao 35k...ko zna do cega je i po kom principu stize
ince kome treba 1000-8000
3wOSrXlO

Nema ni kod mene, a imao sam nekoliko kupovine.

Edit: Google forms ili drugacije?

Potvrđujem da je aktuvan a5000 za kupovinu od preko 35K

Dajte link ako je google forma

Posle koliko su vam ranije stizali ti vaučeri za koje se prijavite?

I koliko obično traje ova forma?

Ja sam se prijavio za 3000, mislio sam da imam link na još jednom mailu pa da iskoristim za kupovinu guma 2x2, al ostadoh na jednom :D bolje da sam uzeo onaj od 5000 mozda..

Oh well, ako bude neko imao vaučer za 3000 u sredu neka javi. Piše da u sredu stiže ovaj vaučer sa google forme

A traje do kraja dana sutra

Samo drugi gugl nalog nije bitan ip poslao sam sa oba kao i prosli put.

Takodje ista situacija uvek nadjem najjeftinije na ananasu i bez vaucera

Popuni formular i poslace ti ananas direktno…

A3000 aktivan upravo

Nije ni meni stigo :(

Verovatno će uskoro, ima mnogo zahteva, pa im treba vremena. Opustite se...

Jel ima neko vaucer od 1000, 3000 ili 5000 traba mi za suplemente za bulk zimsku sezonu? 😁

Vrh Dno