Mislim da je od ovog leta zrelo da se otvori jedan poseban podforum ili topic o alternativnom trgovanju akcijama i etf-ovima na blockchainu, kao i slicnim finansijskim instrumentima, bilo za stednju ili ocuvanje/uvecanje kapitala.Ja trenutno samo cekam da se vrati da izadjem na nuli i da prebacim sve na Xstocks. Lakse mi je da ulazem u kompanije jer tu ima neke realne prognoze, kao na primer sad tokom earning season.
Pa zbog nas/vas koji volimo tehnologiju zar ne?Meni nije jasno, zašto altovi i dalje prate kretanje BTC-a. Ok BTC je priča za sebe, jedini utility mu je zalog za budućnost. Ostali altovi su valjda produkti nekih projekata. Pa prema tome treba da se ponašaju tako. Koliko je projekat uspešan i token projekta to prati, a ne ovako BTC padne 2% altovi 50%. Mislim koji će onda svi ti tokeni, ne služi ničemu.
bilo bi lepo da altovi prate samo kretanje btc_a i da su pri tome imuni na kretanje fiata ,ali ajde stara tema i o tome smo razbijali glavu te smo otupeli i navikli da kada pada btc , altovi padaju trostruko , a kada btc raste altovi ne reaguju. Ta spona je trebalo po meni malo drugacije funkcionisati , ali eto u to se ne razumem i to sam stavio pod "berzanskim spekulacijama"Meni nije jasno, zašto altovi i dalje prate kretanje BTC-a. Ok BTC je priča za sebe, jedini utility mu je zalog za budućnost. Ostali altovi su valjda produkti nekih projekata. Pa prema tome treba da se ponašaju tako. Koliko je projekat uspešan i token projekta to prati, a ne ovako BTC padne 2% altovi 50%. Mislim koji će onda svi ti tokeni, ne služi ničemu.
Ali ce zato svaki sledeci za ETH da bude slican ovome.Ovaj ciklus je bio drugaciji jer je eth podbacio u odnosu na btc
Sad se bar zna u sta ne trebaAli ce zato svaki sledeci za ETH da bude slican ovome.
Znači alt sezona je iza ćoška. Što nisi bre javio za tu 1/3 što si BTC prebacio u Sui. 😁Ja inace verujem samo u BTC od celog kripta. I onda sam tako protivno svojim nacelima poslusao neke price i 1/3 BTC prebacio u SUI.
Sad se samo nadam da moze da dodje na ulaznu cenu ($3.5) i da se vratim u BTC i zaboravim da ga imam
Jedino jos nemam plan ako se ne vrati, sto je vise verovatno.
Meni je ovo sve potvrdilo moje verovanje u BTC, nece me altovi vise videti.
Koliko si spreman da platis mesecno da ti saljem informacije sta radim?Znači alt sezona je iza ćoška. Što nisi bre javio za tu 1/3 što si BTC prebacio u Sui. 😁
Ležem sa Nadom,ustajem sa Verom😂elem za neki kratkoročni skok:spustanje kamata,dogovor u BudimpestiAko je neko jos uvek optimista interesuje me da li ima i neki razlog osim nadanja😃
Moje mišljenje je da će BTC imati desetogodišnji bull run. Da će isti biti ispresecan mini bear marketima i agresivnim kraćim korekcijama.Ako je neko jos uvek optimista interesuje me da li ima i neki razlog osim nadanja😃
Link je meni razocarenje u odnosu na recimo SolJa polako izlazim iz altova, deo prebacujem u ETH i BTC, deo ostaje u usdt. Jedino me nije prodao SOL i Link, a iz nekih altova poput SUI delimično izlazim sa gubitkom od 10%.
Više nikada neću ulaziti u mid-capove, jer sledeće kupovine će biti uglavnom BTC+ETH, a big-cap altove tipa XRP, BNB, SOL ću tretirati kao mim koine, dakle oko 10-20% portfolija.
Na grafikonu oni imaju ista kretanja, ali opet sve se vrti oko toga koji dip si pogodio, kao i vrh. Ja sam bolje prošao sa Linkom.Link je meni razocarenje u odnosu na recimo Sol
Ne pominji mi sui ,molim te,40% u crveno u odnosu na ulaz,sam sam kriv, 11.novembra prosle godine sam prodao btc i sad gledam sliku portfolija i njegovu vrednost na taj datumt,i od tog datuma do danas ni jednog trenutka ni blizu toj vrednosti sad je sve u eth,ako skoci do 4400 tu 1/3 prodajem(a mozda i 1/2)Ja polako izlazim iz altova, deo prebacujem u ETH i BTC, deo ostaje u usdt. Jedino me nije prodao SOL i Link, a iz nekih altova poput SUI delimično izlazim sa gubitkom od 10%.
Više nikada neću ulaziti u mid-capove, jer sledeće kupovine će biti uglavnom BTC+ETH, a big-cap altove tipa XRP, BNB, SOL ću tretirati kao mim koine, dakle oko 10-20% portfolija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari