Poslednja izmena:
MIslim da ne pokazuje tacno. Kod mene je 100% ali 3 puta za 24h punim bateriju1% za 340 ciklusa, kroz godinu dana, je realno za svaku pohvalu.
Nisam imao taj kabal konkretno vec neki drugi ali nisam bio zadovoljan. Brljavi punjenje, ne nalegne lepo magnet i sl.Ovo je odlicna stvar.
Ako kupis malo bolji radi super. Imaju oni bas jefitni ti su krs. Ja samo sa tim punim. I radi i sueper fast charge.Nisam imao taj kabal konkretno vec neki drugi ali nisam bio zadovoljan. Brljavi punjenje, ne nalegne lepo magnet i sl.
Dobra su stakla sa Temu.Ja sam stavljao na S24plus.Cak sam kupovao i privacyPosle godinu dana moj s24 fe dobio zaštitno staklo i otisak prsta radi isto dobro kao i do sada bez stakla. Zaštitno staklo je sa temua.
Ако је дуго стајао, и није коришћен, могуће је да се надула батерија. Гледао сам код неких људи да од стајања и некоришћена управо почне да се одлепљује задње стакло под притиском, гура га батерија.Je li imao neko situaciju da se počelo odlepljivati staklo na leđima na S24U?
Sa obe strane počelo.
Telefon je star 15 meseci, nema ogrebotinu na sebi nikakvu, nije mi ispadao i slično.
Bio u fioci od kako koristim 25U, hteo da ga slikam za oglase i vidim.
Pod garancijom je, odnesem u yettel, oni u promobi i sada dobijem poruku da je odbijena reklamacija?!?
Nikada nisam imao problem sa premijum uređajem bilo koje marke, prvi put, i stvarno mi je čudno da odbiju reklamaciju.
Guglao sam i vidim da ima solidan broj slučajeva sa tim.
Tri sedmice možda, nije to sigurno.Ако је дуго стајао, и није коришћен, могуће је да се надула батерија. Гледао сам код неких људи да од стајања и некоришћена управо почне да се одлепљује задње стакло под притиском, гура га батерија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari