Javi utiske za aparat za varenje, deluje okej pogotovo za te pare.Uzeo Azunno aparat za varenje https://share.temu.com/Re6OLwIV04B i jos neku sitnicu kroz claimcredit. Claimujem sad polako 13700RSD. Ovo mi je prvi claimcredit pa cemo videti.
Da li moze sa jednom platnom karticom da se kupuje na dva naloga?
Da li si plaćao carinu ili stiže normalno kao i sve pošiljke ?Stigao mi juče miniPC za iznenađujućih 8 dana. Baš sam zadovoljan, konfiguracija je kako i piše, win11 pro radi normalno. Drugar i ja smo uzeli poslednja 2 ali vidim opet se pojavio 😁 https://share.temu.com/KgizmkQtaQB
Pogledajte prilog 509050
Pogledajte prilog 509051 Pogledajte prilog 509052
Zavisi kakav ti je nalog, od dve sitnice po punoj ceni za oko 700 dinara u proseku ili minimalnog iznosa korpe pa čak i 15 artikla po punoj ceni (što je van svake pameti).A šta je sa kuponima, ja smatram da znam bas dosta oko kupovine na netu i nacina za ustedu ali nisam imao volje da ispratim Temu oko toga
Opet isto, zavisi od segmentacije naloga koliko ćeš dobiti, da li će ti ponuditi manje ili više. Služi tome da kupiš nešto po punoj ceni, ali samo ono što ti oni odrede iz istorije pregledavanja kao podobno od prodavaca koji im odgovaraju, što znači da isti artikal moraš da pregledaš kod više njih i tamo gde je najjeftiniji od svih ponuđenih ga dodaš u korpu (iako objektivno ima i jeftinijih, ali nisi u situaciji da biraš). Na taj način ostvaruješ pravo na povraćaj kredita koga ugrabiš počevši od datuma poručivanja, te za 7 dana svakodnevno uzimaš deo po deo. Varijanta 2: 3/4 dana pre nego da ti pošalju uzimaš jedan deo i drugi od datuma slanja (moraš bukvalno da bdiš i pred ponoć da ne bi za taj kalendarski dan izgubio pravo na povrat) do 7 dana. Kredit koristiš za kasnije porudžbine pa kombinuješ sa popustom na 12 sati i kuponima.ali koliko videh moze prejeftino da se prođe sa tim claim credit? Kako i cemu sluzi
Jel to claimcredit? Kako je meni dao da pokupim sav kredit? Sad stoji "ova aktivnost je istekla".Ma meni samo kad bi otkazali porudzbinu jer ne mogu ni da pokupim kredit do kraja
Da li si plaćao carinu ili stiže normalno kao i sve pošiljke ?
uf to je bas mnogoMeni evo 11 dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari