Prvi put 1 dan, a sada već desetak dana i ništa i dalje.Koliko vremena je proslo do otkazivanja?
Dobar siPrvi put 1 dan, a sada već desetak dana i ništa i dalje.
Postavi link za ovaj model.Stigla mi je najskuplja stvar koju sam ikada poručio preko Temua. Termalna USB C kamera, plaćena oko 15.000 din, putovala 12 dana.
Pogledajte prilog 508669
Tek sam je probao i utisak je odličan.
Pogledajte prilog 508670Pogledajte prilog 508671
Kvalitet je sasvim solidan i odlično izgleda.Da li je neko kupovao ocedjivače za sudove, kakvog su kvaliteta i ako može link za neki proveren ocedjivač.
Gledam ovako nešto sa slike da kupim.
Zna li neko koja su obaveštenja bitna od ovih u odnosu na promotivne gde nude kule i gradove u vidu kupona?
Stvarno me smara da svaki put čistim hrpu bespotrebnih obaveštenja, a da nisu što se tiče porudžbine i samog statusa istog.
Nije baš tačno, meni claimcredit već jako dugo ne radi ako ga sam "iniciram", jedino kad mi iskoči pop-up u aplikaciji za njega i tu kliknem.Ne treba ti to, samo kucaj u search kodove za te promocije tipa claimcredit, discount777, rebate100 itd... Ako ima promocije, izaci ce ti pop-up, ako nema pisace ti da je promocija istekla.
Top stvar za hladne mostove u kuci.Stigla mi je najskuplja stvar koju sam ikada poručio preko Temua. Termalna USB C kamera, plaćena oko 15.000 din, putovala 12 dana.
Pogledajte prilog 508669
Tek sam je probao i utisak je odličan.
Pogledajte prilog 508670Pogledajte prilog 508671
Kupio sam jedan na Ali-ju za neke smešne pare preko MKD coina. Probao, radi, sad skuplja prašinu...Ima li neko iskustva sa ovim spravicama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari