Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Posle koliko dana vam otkazu porudzbinu koju ne mogu da posalju.
Porucio sam petog i dalje stoji picking phase

Ja sam skoro pitao oko sličnog, tj. stajalo dosta dana na prikupljanju.
Naručeno 29.09. i 10.10. stigao kredit 220 dinara (ozbiljno shvataju takve stvari :) ) i obaveštnje o tom jednom proizvodu, koji nemaju više na stanju, da ga storniraju. Taj dan su i odmah poslali ostatak paketa a juče su i legle stornirane pare na račun (10. je stiglo i od banke da postoji refundacija).

Trenutno temu ima neki problem sa posiljkama, meni su tek ka aerodromu poslali nakon 13 dana obicnih proizvoda, a bratu paket stigao posle 29 dana. Kazu neki uragan ih ometa 😂

Uragan je bio pre 20 dana, meni je stiglo standardno oko 10-12 dana iako je pisalo da moze doci do kašnjenja zbog uragana.

Meni je dans AliExpress otkazao 5 porudžbina, sve sa praćenjem. Tako, početkom meseca su krenule ka aerdromu i tu su stajale 10tak dana. Iz isto perioda imam i jednu na TEMU koja stoji i dalje na aerodromu, a porudžbine posle te su već stigle.

Мени такође престао claimcredit. До пре два дана сам имао буквално сваки дан, како истекне један, креће други. И користио сам нон стоп, баш се исплати.

Надам се да ће се вратити.

Nakon dosta vremena odlučim da i ja uzmem mini PC preko claimcredit pa šta bude, prvi put sve ok, sve mi odmah vrate i ostaje oko 11500 din povrata preko cc. Odmah sutra po drugi put poručim ali i dalje stoji da je u pripremi za dostavu, verovatno će otkazati opet i refundirati. Opet dobio i uzeo svih 11500 na cc, ali mi je sada cc ukinut Na svim nalozima (ista platna kartica, isti broj telefona, ista ip adresa).
Sada imam samo discount777, bez claimcredit se ne isplati bilo šta kupovati, čak ni sa kuponima i discount777 kombinovano.

Da li je neko kupovao ocedjivače za sudove, kakvog su kvaliteta i ako može link za neki proveren ocedjivač.
Gledam ovako nešto sa slike da kupim.

Prilozi

• dvostepeni-kuhinjski-stalak-za-sudove-od-nerđajućeg-čelika-sa-organizatorom-za-escajg-prostorn...png
    dvostepeni-kuhinjski-stalak-za-sudove-od-nerđajućeg-čelika-sa-organizatorom-za-escajg-prostorn...png
    1 MB · Pregleda: 162
Očigledno ne žele da naručujemo zbog tog tajfuna, zbog kog ne mogu da isporučuju pošiljke :p

@component Ako može neki link, pošto ovo što ja vidim sve je skuplje za ovaj model, ne znam kakva je u poređenju sa istim brendom ali slabijim modelom koji je takođe na listingu. Ovde praktično zavisiš od aplikacije koja se radi za određenu verziju androida ili kako već pa je opet pitanje da li će ista raditi na novijim verzijama androida, to jest da li će Kinez za ovaj model kamere sve uredno da updejtuje?

Zna li neko koja su obaveštenja bitna od ovih u odnosu na promotivne gde nude kule i gradove u vidu kupona?

Stvarno me smara da svaki put čistim hrpu bespotrebnih obaveštenja, a da nisu što se tiče porudžbine i samog statusa istog.

Prilozi

• Screenshot_20251013-114300.png
    Screenshot_20251013-114300.png
    127.5 KB · Pregleda: 86
Kod mene je Temu na off skroz sto se tice notifikacija, a sto se samih statusa posiljke tice, to mi stize na email gde imam ukljucene notifikacije za te labele kojima (automatski) obelezavam te poruke, jer je l' te ne trpim ni inbox pun gluposti.
Probaj tako, mozda ti se dopadne :)

Stigla mi je najskuplja stvar koju sam ikada poručio preko Temua. Termalna USB C kamera, plaćena oko 15.000 din, putovala 12 dana.
Pogledajte prilog 508669
Tek sam je probao i utisak je odličan.
Pogledajte prilog 508670Pogledajte prilog 508671
Postavi link za ovaj model.
I ako te ne mrzi, zakači fotku nekog objekta sa spoljne strane. Sada kada je krenula grejna sezona, trebalo bi lepo da se vide toplotni mostovi. Samo ako je rezolucija kamere dovoljna.

Evo ga link gde sam ja kupio:

Naravno, nisam platio punu cenu. Uzimao sam preko bundle kupona. Nisu mi tada nudili clam credit, pa je to najbolje što sam mogao da iskombinujem.

@PJ
Obavezno. Najviše sam i uzeo zbog kuće. Ne znam samo gde da kačim te slike. Neka tema o grejanju će biti (vertovatno TP).
@seizmos
I ja sam se dvoumio između ove za telefon i onog "pištolj" uređaja. Ali ovo mi deluje praktičnije. U najgorem slučaju, skinuću APK fajl i koristiću neki stari telefon ili tablet samo za tu namenu. Ali ne verujem da će odjednom prestati da radi aplikacija i da termalna kamera neće ni na jednom uređaju moći da se upotrebi. Mislim da slabiji model ima senzor slabije rezolucije, a da je sve ostalo isto (i aplikacija). Pretpostavljam da bi mi i taj radio posao, ali nije bila previše skuplja da ne bih uzeo ovaj što kažu da ima 256*192.

I meni sada samo nude free items i kupone, do prije par dana discount card, claim credit nema već neko vrijeme.

Zna li neko koja su obaveštenja bitna od ovih u odnosu na promotivne gde nude kule i gradove u vidu kupona?

Stvarno me smara da svaki put čistim hrpu bespotrebnih obaveštenja, a da nisu što se tiče porudžbine i samog statusa istog.

Ne treba ti to, samo kucaj u search kodove za te promocije tipa claimcredit, discount777, rebate100 itd... Ako ima promocije, izaci ce ti pop-up, ako nema pisace ti da je promocija istekla.

Ne treba ti to, samo kucaj u search kodove za te promocije tipa claimcredit, discount777, rebate100 itd... Ako ima promocije, izaci ce ti pop-up, ako nema pisace ti da je promocija istekla.
Nije baš tačno, meni claimcredit već jako dugo ne radi ako ga sam "iniciram", jedino kad mi iskoči pop-up u aplikaciji za njega i tu kliknem.

Screenshot_2025-10-14-11-06-03-055_com.einnovation.temu-edit.jpg
9 dana čekao da pošalju. Mislio sam da će barem stolice ove poslati u jedan paket, ali sve je razdvojeno u 7. Šalju post expressom (PT... je kod za pracenje), pa cemo videti da li ce sve biti ok i stici odjednom

Uzeo Azunno aparat za varenje https://share.temu.com/Re6OLwIV04B i jos neku sitnicu kroz claimcredit. Claimujem sad polako 13700RSD. Ovo mi je prvi claimcredit pa cemo videti.

Evo da podelim jedno iskustvo od veceras vezano za Claimcredit. Na telefonu imam 2 naloga u aplikaciji. Ponuda za CC mi je dosta utanjila, posebno na jednom od ta dva naloga gde ima vec 2 meseca kako nista nisam dobio. Veceras na drugom telefonu otvorim na aplikaciji taj nalog zbog igre flashsale01, da bih na 2 naloga probao da upecam nesto. I kako sam upalio aplikaciju tako iskace CC. I to ni manje ni više nego na potrosenih 19800 vracaju 20600, sto do sada nisam nikada imao. Zanimljivo je to sto sam probao, dok je bila aktivna igra, da otvorim CC na tom istom nalogu, samo na onom prvom telefonu, i tamo mi se uopste nije prikazivao iako je bio aktivan. . Samo mi je na svaki refresh nudio opcije da li zelim da mi nalog bude na srpskom ili engleskom jeziku (?!), i kad sam prebacio na engleski, CC se i tu pojavio!!

Stigao mi juče miniPC za iznenađujućih 8 dana. Baš sam zadovoljan, konfiguracija je kako i piše, win11 pro radi normalno. Drugar i ja smo uzeli poslednja 2 ali vidim opet se pojavio 😁 https://share.temu.com/KgizmkQtaQB

1000196008.jpg

1000196009.jpg 1000196010.jpg

Nazad
Vrh Dno