Poenta bi da bi kupovao,nije mi ni jedan za dzabe.ZTE svakako dobijas za dzabe pa ako si zadovoljan onda ti Huawei ne treba
Onda ti je bolje da daš više za Huawei.Poenta bi da bi kupovao,nije mi ni jedan za dzabe.
Lte Manager na ios…?! On je samo za Huawei…ZTE ruter, koji username koristim za logovanje?
Kada pokušavam preko aplikacije LTE Manager.
Nije Admin, a kada se logujem na ruter, samo traži password.
Tako je slično i kod mene, samo što je moja bazna stanica na drugom kraju mesta, pa nije idealan signal! Ja sam primetio da je najveća brzina ujutru posle 6h, kada uključe punu brzinu tj. ostale frekvencije. Tada brzina prelazi i preko 50 Mbps, kao što može da se vidi na merenju brzine:Po dogovorenoj brzini 50/10 a dobijam od 30-80 zna i vise. E sada antena mi je na 100-200m od zgrade.
Jesam ja, u septembru dobio email da zamenim stari za novi i to sam uradio isti dan, nov iz kutije ja ga otvorio i pustio ga da radi nedelju dana, restartovao mi se redovno na svakih 30-45 minuta (dakle komplet), ulozio reklamaciju koja je nakon 10ak dana prvo odbijena ali su ipak opet prosledili nazad dobavljacu da izvrsi dodatna testiranja. Elem epilog dobio novi jer je u prethodnom bila fabricka greska sto sam i naveo. Novi radi kao doxa. Dakle reklamiraj.Dal jos neko ima problem sa restartovanjem
ZTE MF296R SVAKI DAN? Nije ukljucen scheduler naravno. Sta bi to moglo da bude?
Zamenio sam mu napajanje i za sad je ok.Jesam ja, u septembru dobio email da zamenim stari za novi i to sam uradio isti dan, nov iz kutije ja ga otvorio i pustio ga da radi nedelju dana, restartovao mi se redovno na svakih 30-45 minuta (dakle komplet), ulozio reklamaciju koja je nakon 10ak dana prvo odbijena ali su ipak opet prosledili nazad dobavljacu da izvrsi dodatna testiranja. Elem epilog dobio novi jer je u prethodnom bila fabricka greska sto sam i naveo. Novi radi kao doxa. Dakle reklamiraj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari