Samo taj određeni mejl milica.bog ne može da primi mejlprobao da pisem m-one u vezi "posiljka je u sortirnom centru"
i evo sta su mi "odgovorili" - ne mogu da primaju imejlove jer im se nalog reklamacije at m-one preliva.
Samo taj određeni mejl milica.bog ne može da primi mejlprobao da pisem m-one u vezi "posiljka je u sortirnom centru"
i evo sta su mi "odgovorili" - ne mogu da primaju imejlove jer im se nalog reklamacije at m-one preliva.
Samo taj određeni mejl milica.bog ne može da primi mejl
pa kad je bata bio vlasnikMa tako se beše i Royal predstavljao, kurir iz aksa beše prešo kod njih i meni ispriča silne preporuke da počnem slati preko njih, i kad prvi paket cveća da pošaljem tad smo još zvali telefonom za kurira iz cal centra kažu cveće ne vozimo. I propadoše a ne prodje ni godina.
Jel u funkciji ovaj mejl za ispravke idalje?[email protected]
Željenu ispravku pišeš na memorandum, skeniraš i šalješ.
Uglavnom brzo reše.
Kada pošalješ pravu reklamaciju, ne javljaju se dok ih ne pdosetiš.
Ja to praktikujem prilikom naručivanja - da platim unapred (pored robe i ) procenjene troškove transporta, a kažem prodavcu da ću doplatiti ako treba razliku, jer on plaća troškove slanja.Nisam znao da Post Express ima tu opciju
Znam za Dexpress - plaća se direktno platnom karticom na samom paketomatu, ili ako je paketomat npr. na pumpi, onda se plaća na kasi pre preuzimanja paketa...
Malo koja Posta prima pakete posle 17h za opciju danas za sutra, mozda samo u BG-u jer im je tu veliki GPC iz kojeg sve ide dalje.Једино глупо код Поште је то што се после 17:00 не може преусмерити на пакетомат
У Нишу је у већини пошта отпрема у 18:00. Пакети примљени после 18:00 крећу из поште сутра дан.Malo koja Posta prima pakete posle 17h za opciju danas za sutra, mozda samo u BG-u jer im je tu veliki GPC iz kojeg sve ide dalje.
Kod mene u Somboru ranije je bilo do 15h da se moze predati, sad su nesto promenili do 16h, sve poslato posle tog vremena ne ide danas za sutra, nego se sutradan iz Poste transportuje u GPC i sledeci dan je isporuka, odnosno slanje ispada da je danas za prekosutra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari