Šta je novo?

[A1] Kucni net

Da li neko može sa mi pošalje video koji pokazuje kako zaključati ruter na B3+B7, probao sam razne metode i nista nije radilo

Do sad na forumu niko nije pronašao način kako da izvrši band lock na MF296R ruteru.

Uzgred, A1 (još uvek) nema B7, osim ako ga nije pustio u poslednjih mesec-dva.

Probaj i ovo, jednostavno je:

Za iOS:

jel moze ovaj ruter na A1

European version

4G LTE FDD:B1/B3/B7/B8/B20(2100/1800/2600/900/800 MHz)

4G LTE FDD:B38/B39/B40/B41(2600/1900/2300/2500 MHz)

3G WCDMA:B1/B8(2100/900 MHz)

2G GSM:B3/B8(1800/900 MHz)

Koje rutere daju sad novim korisnicima i da li su bolji od huawei B535?

ZTE ruter, koji username koristim za logovanje?
Kada pokušavam preko aplikacije LTE Manager.
Nije Admin, a kada se logujem na ruter, samo traži password.

Piše na stickeru na ruteru ako je dafult. Svako može to da promeni,

Sta je bolje, ovaj Zte sto daje a1 ili Huawei B535-333 , imajuci u vidu da mi nije potreban band lock? Radi se o tome da je ZTE nov, sa garancijom a Huawei izraubovani ko zna koliko,polovni.

Huawei naravno čak i kada je "izraubovan" što ne znači mnogo, nema tu šta da se potroši, nije to HDD.

Meni ZTE nije štucnuo evo skoro 6 meseci. U stvari pre nekih mesec dana sam se resetovao i to je bio sav prekid neta koji sam imao.

To vec menja stvar, ja sam moj Huawei uzeo maltene nov, imas i ZTE K nesto u A1 koji ima band lock koliko se secam a kosta nesto vise, razmotri i taj ako hoces da imas i garanciju i band lock za svaki slucaj.

Huawei slabije baca signal i nema WPA3 ali radi odlicno, ZTE kad radi radi dobro ok je i on

Nema tu ništa da štuca ili ne. radi se o provajderu i potencijalnoj brzini koje provajder daje. Ako dobijaš dobar signal i paket od 10/5Mbps onda to može svaki ruter.

Po dogovorenoj brzini 50/10 a dobijam od 30-80 zna i vise. E sada antena mi je na 100-200m od zgrade.

Po dogovorenoj brzini 50/10 a dobijam od 30-80 zna i vise. E sada antena mi je na 100-200m od zgrade.
Tako je slično i kod mene, samo što je moja bazna stanica na drugom kraju mesta, pa nije idealan signal! Ja sam primetio da je najveća brzina ujutru posle 6h, kada uključe punu brzinu tj. ostale frekvencije. Tada brzina prelazi i preko 50 Mbps, kao što može da se vidi na merenju brzine:

Prilozi

• Screenshot-nettest.ratel.rs-.jpg
    Screenshot-nettest.ratel.rs-.jpg
    168.8 KB · Pregleda: 34
Dal jos neko ima problem sa restartovanjem
ZTE MF296R SVAKI DAN? Nije ukljucen scheduler naravno. Sta bi to moglo da bude?
Jesam ja, u septembru dobio email da zamenim stari za novi i to sam uradio isti dan, nov iz kutije ja ga otvorio i pustio ga da radi nedelju dana, restartovao mi se redovno na svakih 30-45 minuta (dakle komplet), ulozio reklamaciju koja je nakon 10ak dana prvo odbijena ali su ipak opet prosledili nazad dobavljacu da izvrsi dodatna testiranja. Elem epilog dobio novi jer je u prethodnom bila fabricka greska sto sam i naveo. Novi radi kao doxa. Dakle reklamiraj.

Nazad
Vrh Dno