Šta je novo?

Za ljubitelje analognih satova

Ja kad moram da izvadim telefon da vidim koliko je sati bukvalno proključam. Uzeo sam automatik da odmorim od smartwatcha i ne fali mi uopšte.

E da, i - ipak ne žuri 30 sekundi, više oko 10-15 sekundi dnevno, preračunao sam se ranije, bilo je prošlo dva dana.

Kao što sam napisao pola godine. Takvo je moje iskustvo sa krštenim satovima.
A i Pagani Design na popustu uzet za 3000 dinara je tu negde, 30tak sekundi odstupanja poslednji put kada se pomerao sat. Ne znam koji je u njemu mehanizam (sweeping je), verovatno neki jeftin japanac.
ronda 505: -10/+20 seconds per month.
seiko vh31: +/-15seconds per month
Dva vrlo česta mehanizma.

Почастио ме бураз @dripac722 овим финим сатом. Леп сат, добар механизам, мораћу мало више да се упознам и са овом темом да не бацам више паре на брендиране Фосиле.
IMG_4192.jpeg

Ja sam danas prvi put probao svoj sledeći sat.. nerealno dobro izgleda uživo

Ja ih volem sve 😅 Murph mi je baš ostavio utisak uživo, generalno volim jednostavnije satove.. plus povezanost sa filmom je opet kul

Ja sam danas prvi put probao svoj sledeći sat.. nerealno dobro izgleda uživo

Murph mi je bio jedan od kandidata al ipak odustao, nije za moju ruku.
Inace sasvim solidan hamilton mehanizam, neces se zeznuti ako uzmes, workhorse sto kazu.
Ostaje mi onaj drugi kao uteha, pilot, sto nosi Mekonahi, ako ga igde ikad nadjem uzivo.

Murph mi je bio jedan od kandidata al ipak odustao, nije za moju ruku.
Inace sasvim solidan hamilton mehanizam, neces se zeznuti ako uzmes, workhorse sto kazu.
Ostaje mi onaj drugi kao uteha, pilot, sto nosi Mekonahi, ako ga igde ikad nadjem uzivo.
Jel to beše onaj Aviation pilot Daydate? Sad sam ga video na aerodromu u Dubaiju pre koji dan.. meni se ne svidja nešto pa ga nisam probavao, deluje mi glomazan za mene

Omegica je bombonica!

Zamolio bih modove da uključe Like opciju na ovoj temi...
Ipak je ovo jedna od najlepših tema na forumu.

Mislim da ne može, pitali smo već. To ide po sekciji valjda

Bravo za Omegu (y)

Почастио ме бураз @dripac722 овим финим сатом. Леп сат, добар механизам, мораћу мало више да се упознам и са овом темом да не бацам више паре на брендиране Фосиле.
Pogledajte prilog 508604
Moraš malo cifer ljepše fotkati da se vidi, djeluje kao da je crni cifer, a ima one fine linije, treba da se istaknu. :)

Ево боље.
1760345029907.png

Mnogo bolje 👍

Odličan građanin 👍

jel imao kod nas seiko pepsi limited u ritejlu ?

Bila su oba modela pre par dana u Seiko radnji u TC Galerija. Ako sam dobro zapamtio, GMT model je bio oko 67500

Uzeo sam ga danas u Galeriji GMT model. Nisam smeo da propustim priliku da ga uzmem. Napolju je gotovo svuda rasprodat. 7000 komada, silver i 7000 gmt U japanu su odredili po 500 komada , ostalo po 6500 na ostatak sveta

IMG_2918.jpeg
IMG_2919.jpeg
IMG_2920.jpeg
IMG_2917.jpeg

Kompletirao sam pepsi kolekciju. Danas uzeo i onaj manji 38mm
IMG_2939.jpeg
IMG_2952.jpeg

Ajmo drugari neka preporuka za muški sat do 30000 dinara. Treba mi za poklon, samo da nije preglomazan.
Kupljen sat nakon dosta mozganja, u principu uslovi su bili da nije glomazan i da ide sa kožnom narukvicom.
PAr modela bilo u opticaju i nakon gledanja uživo i čitanja recenzija po netu odluka je pala na Citizen sa slike.
mene je lično oduševio, uživo kako izgleda, Safirno staklo, Titanijum, lagan kao perce, EcoDrive, datumar.

Prilozi

• bm8560-29ec_1.jpg
    bm8560-29ec_1.jpg
    307.5 KB · Pregleda: 81
Lepo 👍

Hajde da vas cujem, trenutno nosim seiko sumo spb101j1, razmisljam da ga menjam za tissot seastar 1000 chronograph. Ovo stonima po kp su koliko sam primetio sve kopije, cena oko 370eur. U radnjama je oko 73k

Nazad
Vrh Dno