Koja dimenzija i može li link? Veće su izlazile skuplje dosta.Stigla podloga za misa od 3-4din.
Pogledajte prilog 508382
Elem jel neko ima preporuku za noktaricu za nokte na rukama i nogama, Ili mozda neki set da moze i za put da posluzi?
Sto mu gromova! Skupo sam pros'o...Ja platio 0,08€ (60x30cm),ista prodavnica.Stigla podloga za misa od 3-4din.
Pogledajte prilog 508382
Elem jel neko ima preporuku za noktaricu za nokte na rukama i nogama, Ili mozda neki set da moze i za put da posluzi?
Bice to UCxxxxxxHUPrvi put imam ovakav tracking number CNG0.......1439. Da li još neko od vas ima sličan i u čemu se razlikuje od LA, UC...?
Uzeo ja za 30 dinara skoro.I just found this on AliExpress:
US $4.99 | 《Special Offer》usb Flash Drive 64gb Inventory Clearance U Disk 32GB MLC Quality Assurance Free Mail Usb Drive
Daje mi za 12c neko bese pominjao da traze ove fleske.![]()
ãSpecial Offerãusb Flash Drive 64gb Inventory Clearance U Disk 32GB MLC Quality Assurance Free Mail Usb Drive - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Imaju oni godinama taj fleš u ponudi, samo što je cena 60+ $ za 512GBPojavio se Movespeed USB fleš brži od onog prethodnog:
![]()
MOVESPEED SP20 2100MB/s USB Flash Drive 2TB 1TB USB3.2 Gen 2 Type C Solid State Pen Drive 512G 256GB Pendive for iPhone 15/16 PC - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ja imam na neke gluposti i 95%.Imate li i dalje 95% u coins sekciji, makar i na neke gluposti? Kod mene se ponovo izgubilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari