Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

To su debeli kablovi, ako je potrebno samo da se puni telefon onda bolje ići na redovne kablove koji su tanji, fleksibilniji a imaju 100w.

Ок је флех. 😁
Неке oд 240w што сам раније наручивао су били као 3х1.5 крути.

Stigla podloga za misa od 3-4din.
1000006563.jpg
Elem jel neko ima preporuku za noktaricu za nokte na rukama i nogama, Ili mozda neki set da moze i za put da posluzi?

Prvi put imam ovakav tracking number CNG0.......1439. Da li još neko od vas ima sličan i u čemu se razlikuje od LA, UC...?

Prilozi

• IMG_20251010_134103.jpg
    IMG_20251010_134103.jpg
    127.8 KB · Pregleda: 28
Aha, ja sam gledao one 900x400 i 1000x500, te nisu bile na popustu.

Kakve su te podloge što se tiče neprijatnih mirisa na gumu, ima li ih?

Svaka gumena podloga ima taj miris. Izvetri se za 3-4 dana koriscenja

Malo me brine taj mehanizam da ne rikne.

Greju dobro .
"Winter is coming"
Test 2GB
26C/42,5C
R/W 91/52MBs

Poslednja izmena:
I just found this on AliExpress:
US $4.99 | 《Special Offer》usb Flash Drive 64gb Inventory Clearance U Disk 32GB MLC Quality Assurance Free Mail Usb Drive
Daje mi za 12c neko bese pominjao da traze ove fleske.
Uzeo ja za 30 dinara skoro.
Rade i dalje.

Pojavio se Movespeed USB fleš brži od onog prethodnog:

Imaju oni godinama taj fleš u ponudi, samo što je cena 60+ $ za 512GB ;)

Možda bolje zbog cene probati da ovim kinezom što ga je @vlada23 pominjao - jeftiniji 20$:

Poslednja izmena:
Imate li i dalje 95% u coins sekciji, makar i na neke gluposti? Kod mene se ponovo izgubilo.

Oni sonizoon fleševi na 85% trenutno.
Neke maske i folije na 95%...

85% nisam video odavno, 95% ne pamtim. Pričam o stvarima koje me u tom momentu interesuju. Za flešiće i ostale džidža bidže mi ne igra ulogu nakupovao sam ih.
Ali nije kraj sveta i ovako se dobro prođe, bude ponekad 70% i nižih za ono što mi u tom momentu treba.

Bio malo pre onaj Jcally jm12 sa 65% popusta, ja dodao neku sitnicu i uzeo za 2.2e zbog aliekspress kupona. Sad je out of stock

@Poolmaker
Samo neke gluposti su 95% :)
85-95.jpg

Nazad
Vrh Dno