Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Sta kucate u pretragu da bi se pojavili mini pc? Kod mene sta god sam pokusao, nude graf kartice, monitore...ali nijedan minipc.

I meni se vratio claim credit danas.
A taman sam odradio kupovinu svega što mi treba.

Da li neko zna gde se unapred mogu videti kuponi koji se dobijaju za kupovinu 2 artikla (zbirno 33000 pa ode na 41000)?
Ranije sam u okviru ove ponude dobijao kupone 1000/1000, 1000/2200 i 2500/6400 koje sam najviše koristio.
Poslednji put sam dobio neke druge - nekoliko 500/500, 1600/6400 i 1000/8800, meni manje korisne varijante.

Meni je bio u history. Prethodno sam otvarao link.
Kod mene stoji u korpi ima ga i u history, ali kada odem na claimcredit stranicu nema ga tamo. Nema ono zeleno "Izberi za kredit"
U gornjem desnom uglu na claimcredit stranici ima lupa i tu kucam "mini pc" kao i samo ime, ali ne izlazi kao opcija.

Glupo je sto ne moze da se izabere iz korpe.

Da li neko zna gde se unapred mogu videti kuponi koji se dobijaju za kupovinu 2 artikla (zbirno 33000 pa ode na 41000)?
Ranije sam u okviru ove ponude dobijao kupone 1000/1000, 1000/2200 i 2500/6400 koje sam najviše koristio.
Poslednji put sam dobio neke druge - nekoliko 500/500, 1600/6400 i 1000/8800, meni manje korisne varijante.
Našao sam, mora da se u aplikaciji na stranici kad se ubacuju 2 artikla u korpu klikne na upitnik pored ”Coupon bundle” koji je toliko sitan da se jedva i vidi. Pitanje je da li se ovde spisak ažurira ili je podatak od ranije

Našao sam, mora da se u aplikaciji na stranici kad se ubacuju 2 artikla u korpu klikne na upitnik pored ”Coupon bundle” koji je toliko sitan da se jedva i vidi. Pitanje je da li se ovde spisak ažurira ili je podatak od ranije

Meni su pre par dana dali ove bolje kupone 6400/2500, 8800/3000, 10800/3500. Poručio sam dve najlonske sportske narukvice za Apple Watch za trenigne, tipa 500 din ukupno...
Kada sam tek bio otvorio nalog imao sam te 8000/1000 i sl. Jednom sam dobio neke "In App Only" kupone koji su bili tipa 5000/2500. Nema nekih pravila izgleda.

Temu transporter za pse/mačke, koštao me 2000 dinara (iliti kredita). Prezadovoljan sam kvalitetom, tvrda je plastika, stiglo je u kutiji i nema oštećenja. Dužina ovog je 50cm i dovoljno je veliki za neke manje rase pasa (tipa dzek rasele, bez problema staju). Naravno, stiže raspakovano, dobijaju se i šrafovi za bolju stabilnost
SGCAM_20251008_175811408.jpg
SGCAM_20251008_175817259.jpg
SGCAM_20251008_175828568.jpg
SGCAM_20251008_175840378.jpg

Jedan "shower tought": da li je nedavno nepostojanje claim credit opcije ima veze sa jesenjom "zlatnom nedeljom" u Kini? Od 1. do 7. oktobra, sve staje u celoj Kini i to utiče i na online poslovanja. Možda je claim credit planski sklonjena da ne bi bili opterećeni porudžbinama koje ne mogu da obrade? Ako je tako, trebalo bi da je od sada sve po starom sve do sredine februara.

Jedan "shower tought": da li je nedavno nepostojanje claim credit opcije ima veze sa jesenjom "zlatnom nedeljom" u Kini? Od 1. do 7. oktobra, sve staje u celoj Kini i to utiče i na online poslovanja. Možda je claim credit planski sklonjena da ne bi bili opterećeni porudžbinama koje ne mogu da obrade? Ako je tako, trebalo bi da je od sada sve po starom sve do sredine februara.
nema veze sa tim, na prvom nalogu nemam ni jedan claimcredit vec mesec dana na drugom maltene svakih par dana, konkretno 5og oktobra CC od 14.800 i 8og oktobra jos jedan CC od 14.800

Meni su juče posle 3 meseca vratili claimcredit, a ukinuli discount777 koga su mi davali proteklih mesec dana.

Moze li neko da napise sve popuste koji mogu da se dobiju u search, nemam ni claim credit ni discount 777 ,za oba mi pise expired , da proverim to ostalo, da li bar nesto postoji?

Pošto sam iskoristio kredite i nemam više odgovarajućih promocija, najverovatnije ću i ja potražiti brisanje ako ne budem obnovio kupone do kraja meseca. Ionako imam jedan kod sa solidnom ponudom za nove naloge. Porudžbinu od 23. mi je doneo kurir M-One. Obično bi prosleđivali Dexpress-u, ali ovo je prvi put da mi oni sprovode dostavu. Konačno su urodile plodom moje žalbe na njih. Zamolio sam kurira da produži do lokala u neposrednoj blizini pošto nisam bio tu i bez problema je paket odneo tamo.

Par pitanja za claimcredit... Pojavi se i piše 240%. Od čega računa 240 posto pa ispadne 11k i kusur?

Dalje, obrnuo sam jedan krug sa onim miniPC i imam kredit. Mogu li opet novi krug i da gomilam kredit ili moram prvo ovaj da potrošim? Sad mi na novoj promociji daje 9900 kredita.

Par pitanja za claimcredit... Pojavi se i piše 240%. Od čega računa 240 posto pa ispadne 11k i kusur?

Dalje, obrnuo sam jedan krug sa onim miniPC i imam kredit. Mogu li opet novi krug i da gomilam kredit ili moram prvo ovaj da potrošim? Sad mi na novoj promociji daje 9900 kredita.
Mislim da su ti procenti bezveze

Mozes gomilati, kao i placati tim kreditom koji vec imas

Mislim da se treba napraviti rezerva sa jos nekim itemom koji ima isti problem :D

Da li je neko porucio na sajtu (ne na app), dobio novac nazad na karticu. Dobijao cc 7 dana,

Šta se dešava sa temuom? Izlaze mi neke procenjene cene, ne piše cena nego procenjeno, dodam u korpu, tamo druga cena.
Evo primer privezak 250 din, dodam u korpu i padne na 150. Onda dodam jos jedan artikal i cena oba skoči za 50 posto...
Bukvalno cene nisu fiksne, čak i ono što je u korpi menja cenu u zavisnosti šta još dodajem u korpu

Da ti ne primenjuje možda neke kupone?
Zvuči kao bundle. Da li su te cene narandžaste?

Ne, to su one kao RRP cene što ističu, ali bi ih trebalo zanemariti, jer se gleda ona puna cena koja je prodajna, dok na tu punu cenu se primenjuju dodatni popusti (12 sati sa kuponima ili kroz claimcredit/wincredit/rebate100/„gratis poklone”, itd).

da li je neko na sajtu (ne na aplikaciji) probao mini pc i dobio solidne iznose kredita

Jel kupovao neku na Temu punjace za akumulator za automobil ?
Ako jeste kakva su iskustva ? Jel vredi ista.

Nazad
Vrh Dno