Kod mene stoji u korpi ima ga i u history, ali kada odem na claimcredit stranicu nema ga tamo. Nema ono zeleno "Izberi za kredit"Meni je bio u history. Prethodno sam otvarao link.
Našao sam, mora da se u aplikaciji na stranici kad se ubacuju 2 artikla u korpu klikne na upitnik pored ”Coupon bundle” koji je toliko sitan da se jedva i vidi. Pitanje je da li se ovde spisak ažurira ili je podatak od ranijeDa li neko zna gde se unapred mogu videti kuponi koji se dobijaju za kupovinu 2 artikla (zbirno 33000 pa ode na 41000)?
Ranije sam u okviru ove ponude dobijao kupone 1000/1000, 1000/2200 i 2500/6400 koje sam najviše koristio.
Poslednji put sam dobio neke druge - nekoliko 500/500, 1600/6400 i 1000/8800, meni manje korisne varijante.
Našao sam, mora da se u aplikaciji na stranici kad se ubacuju 2 artikla u korpu klikne na upitnik pored ”Coupon bundle” koji je toliko sitan da se jedva i vidi. Pitanje je da li se ovde spisak ažurira ili je podatak od ranije
nema veze sa tim, na prvom nalogu nemam ni jedan claimcredit vec mesec dana na drugom maltene svakih par dana, konkretno 5og oktobra CC od 14.800 i 8og oktobra jos jedan CC od 14.800Jedan "shower tought": da li je nedavno nepostojanje claim credit opcije ima veze sa jesenjom "zlatnom nedeljom" u Kini? Od 1. do 7. oktobra, sve staje u celoj Kini i to utiče i na online poslovanja. Možda je claim credit planski sklonjena da ne bi bili opterećeni porudžbinama koje ne mogu da obrade? Ako je tako, trebalo bi da je od sada sve po starom sve do sredine februara.
Meni su juče posle 3 meseca vratili claimcredit, a ukinuli discount777 koga su mi davali proteklih mesec dana.Jedan "shower tought": da li je nedavno nepostojanje claim credit opcije ima veze sa jesenjom "zlatnom nedeljom" u Kini? Od 1. do 7. oktobra, sve staje u celoj Kini i to utiče i na online poslovanja. Možda je claim credit planski sklonjena da ne bi bili opterećeni porudžbinama koje ne mogu da obrade? Ako je tako, trebalo bi da je od sada sve po starom sve do sredine februara.
Mislim da su ti procenti bezvezePar pitanja za claimcredit... Pojavi se i piše 240%. Od čega računa 240 posto pa ispadne 11k i kusur?
Dalje, obrnuo sam jedan krug sa onim miniPC i imam kredit. Mogu li opet novi krug i da gomilam kredit ili moram prvo ovaj da potrošim? Sad mi na novoj promociji daje 9900 kredita.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari