Šta je novo?

iPhone Autorizovani Servis - Srbija

To je cena... dosta su poskupele baterije
Original može samo da se dobije u Macoli, iStyle-u ili Promobi-ju

Za običan 13 poslednja cena u ProMobi-ju je bila 14000 RSD tj. 10000 na akciji. Pa proveri sa njima da li i dalje imaju akciju ili su potrošili zalihe.

Za običan 13 poslednja cena u ProMobi-ju je bila 14000 RSD tj. 10000 na akciji. Pa proveri sa njima da li i dalje imaju akciju ili su potrošili zalihe.
Hvala za info, poslao sam im mejl pa cu videti da li idalje menjaju posto na sajtu najstarije sto moze je 14ka. Pretpostavljam da ne vredi menjati bateriju sa aftermarket verzijama? Da li postoji ijedan aftermarket brend da valja necemu?

Screenshot_20251020_165355_Yahoo Mail.jpgevo koga zanima da li vazi u Istyle za americki 17 pro max, ko kupi sa KP.

Meni i nije najjasniji odgovor😅 zvuči kao google prevod neke iz konteksta izvučene rečenice sa apple sajta... Prva rečenica da "dobrovoljna" garancija važi a onda sledi niz uslova i da proveris kod prodavca a prodavac je na kp švercer 😂 i ja jos nisam video da uz esim dele račune vrv da se ne vidi koliko su naduvali cene atm sa sve dodatim state porezima

U prevodu - ako doneseš na servis tek tada ćemo znati da li može da se reklamira u garanciji ili ne.

A sto jednostavno ne kontaktirate apple support? Ne mogu ovi nasi biti iznad njih. Ako oni kazu da moze, onda moze.

I Apple Support će ti reći isto.

Od jutros mi leva slusalica na APP3 ne radi. Probao sam da resetujem upraivanje, medjutim sada nece ni da se upare. Uopste se nepojavljuju kao bt uredjaj.

Nakon reseta kutijce, tako neuparene, kada ih stavim u usi i stisnem dracicu, na desnoj dobijam feedback da je stisnuta, na levoj ne.

Crkavela? Mora u servis?

Probaj pre svega da ih ocistis, jednom mi se isto to desilo i resilo se ciscenjem , imas na Apple Jutjubu tutorijal kako ocistiti pravilno slusalice..
jer dovoljno je i malo prljavstvine da zapadne na dno gde su kontakti i odmah nece ni da puni niti da radi, nakon ciscenja sve opet super funkcionise.

Da,moguce da se skroz ispraznila.

Apple a samim tim ni ovlašćeni servisi ne menjaju bateriju ni na jednom Apple Watch-u
Menja se ceo sat
Jedino ti ostaje neki neovlašćeni servis gde ko zna kakva baterija ide jer original sigurno nije

Nazad
Vrh Dno