Bio je haos sa tim posiljkama, sad je ok. U principu par dana se zadrzava u Holandiji. Moja jedna je poslata 20.09. a 03.10. je bila na Izmenicnoj posti, tako da su sad skroz ok.Verovatno je vec spominjano, ali ko ce sad pretrazivati sve stranice
Prvi put mi posiljka sa AE ide preko Holandije, pa me zanima koliko se u proseku tamo zadrzi?
Trenutno je stanje da je brzina HU i NL poste izjednacena, barem u mom slucaju...Ume da stigne i brzo, ali u proseku LA...HU stizu brze (ako izuzmemo brzinu domacih sluzbi).
Veceras ili sutra krece ka Srbiji. Eto je za 3 dana na Izmenicnoj posti na milost i nemilost
nzm kako da nadjem slicno kao moje
TrackChecker | TrackChecker
TrackChecker is a program for tracking any parcels and shipments. The Application supports 1300+ post services, international courier services and popular e-commerce carriers. It automatically defines carriers by tracks, but there is also a mode of manual selection of postal services. The...site.trackchecker.ru
@The PunisheR
Rezultat zaposljavanja nesposobnih ljudi na rukovodeca mesta , plus manjak postara i preopterecenost paketomata .
Sa druge strane , seoske poste zvlje prazne
Post Express - Prava i obaveze
www.postexpress.rs
Upravo me odrali za UCxHU pošiljku. Vrednost paketa 0.61 evro, uredno otvorena, harač 300 dinara.Niška carina do sada nijedan LAxHU nije pustila bez otvaranja. UCxHU 99% promaknu ispod radara.
nisam siguran da kontam sta to znaci, ali nema veze...sad se vide statusi na sajtu Poshte, sa velikim zakasnjenjem doduse...
imao si istu situaciju pre neki dan ? izvini, ne razumem sta hoces da kazes...Pogledajte prilog 508773eto ti moja npr
da posta malo kasni ali uglv svima je isto cisto da znas.imao si istu situaciju pre neki dan ? izvini, ne razumem sta hoces da kazes...
aha, verovatno im trokira sistem, ili taj sken da stignu paketida posta malo kasni ali uglv svima je isto cisto da znas.
Nemaš FedExovu aplikaciju/portal? Meni sve pošiljke stižu preko portala, na kojem uneseš sve potrebne podatke o carinjenju, dostavi, itd., oni sami proslede dokumentaciju izabranom špediteru...Kod ovih prvih bar u jednom pozivu dodješ do koga treba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari