Bio je haos sa tim posiljkama, sad je ok. U principu par dana se zadrzava u Holandiji. Moja jedna je poslata 20.09. a 03.10. je bila na Izmenicnoj posti, tako da su sad skroz ok.Verovatno je vec spominjano, ali ko ce sad pretrazivati sve stranice 🙂
Prvi put mi posiljka sa AE ide preko Holandije, pa me zanima koliko se u proseku tamo zadrzi?
Trenutno je stanje da je brzina HU i NL poste izjednacena, barem u mom slucaju...Ume da stigne i brzo, ali u proseku LA...HU stizu brze (ako izuzmemo brzinu domacih sluzbi).
Veceras ili sutra krece ka Srbiji. Eto je za 3 dana na Izmenicnoj posti na milost i nemilost 🙂
nzm kako da nadjem slicno kao moje
TrackChecker | TrackChecker
TrackChecker is a program for tracking any parcels and shipments. The Application supports 1300+ post services, international courier services and popular e-commerce carriers. It automatically defines carriers by tracks, but there is also a mode of manual selection of postal services. The...site.trackchecker.ru

@The PunisheR
Rezultat zaposljavanja nesposobnih ljudi na rukovodeca mesta , plus manjak postara i preopterecenost paketomata .
Sa druge strane , seoske poste zvlje prazne
Post Express - Prava i obaveze
www.postexpress.rs

Upravo me odrali za UCxHU pošiljku. Vrednost paketa 0.61 evro, uredno otvorena, harač 300 dinara.Niška carina do sada nijedan LAxHU nije pustila bez otvaranja. UCxHU 99% promaknu ispod radara.
nisam siguran da kontam sta to znaci, ali nema veze...sad se vide statusi na sajtu Poshte, sa velikim zakasnjenjem doduse...
imao si istu situaciju pre neki dan ? izvini, ne razumem sta hoces da kazes...Pogledajte prilog 508773eto ti moja npr
da posta malo kasni ali uglv svima je isto cisto da znas.imao si istu situaciju pre neki dan ? izvini, ne razumem sta hoces da kazes...
aha, verovatno im trokira sistem, ili taj sken da stignu paketida posta malo kasni ali uglv svima je isto cisto da znas.
Nemaš FedExovu aplikaciju/portal? Meni sve pošiljke stižu preko portala, na kojem uneseš sve potrebne podatke o carinjenju, dostavi, itd., oni sami proslede dokumentaciju izabranom špediteru...Kod ovih prvih bar u jednom pozivu dodješ do koga treba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari