Mislim da je neko pisao u S25 temi da za telefone uzete kao pravna lica ne može promocijaImam ponudu od lika da kupim 2 telefona S25 za 1000€ sa sve promocijom.
Trebaju mu pare, neće da se cima sa prijavama za promociju, žuri mu se.
Uzeo je telefone kao pravno lice.
E sada mene interesuje kada bih kupio S25 da li mogu da se prijavim sa 1 mejl adresom za oba telefona ?
Da li bi mi pravilo to problem što se prijavljujem sa mejl adresom kao fizičko lice, a telefone je kupilo pravno lice ??
U Pravilniku promocije piše da mogu i pravna licaMislim da je neko pisao u S25 temi da za telefone uzete kao pravna lica ne može promocija
Na primer baterija ne bleji sto godina pre nego da stigne do krajnjeg kupca, mada do pola puna je ok narednih 6 meseci bez problema, ali što pre, to bolje.Kakve veze ima datum proizvodnje?
Stigao jutros. Ne znam kakve veze ima datum proizvodnje, ali kod mene piše 09.2025.Sad sam na poslu, pa ću večeras da se igram sa registracijom.
@Intuite Jel i tebi na fiskalnom stoji ova radnja iz Kanjiže kao meni ili ti piše Bluetech?
Može, ja sam uzeo kao pravno lice, prijavio sa ličnom mail adresom, dostavio predračun i račun pravnom licu - dakle ne fiskalni već račun sa SEF-a i potvrđeno je da ću dobiti S25 FE.Mislim da je neko pisao u S25 temi da za telefone uzete kao pravna lica ne može promocija
Ko zna do kada ...Konacno approved
Koliko ce se sad cekati otprilike S25 Fe?
Do 31.01 navedeno jel cekaju zadnje dane ili moze sticu npr do nove godine.
Hvala Bogu 😀Mene zanima koju ćemo verziju dobiti, ali pretpostavljam 128GB sa jednim Nano-SIM bez eSIM mogućnosti.
"Korisnici u periodu promocije kupe Uređaj putem web stranice ili odlaskom u maloprodajni objekat SamsungMene zanima koju ćemo verziju dobiti, ali pretpostavljam 128GB sa jednim Nano-SIM bez eSIM mogućnosti.
To je bila cena pre dve nedelje u par prodavnica, sad je više nema. Ja sam uzeo za 94500 i odobrena promocijaGde pratite najbolju cenu, uzeo bi ga na 89,999 ali ga nigde nema..
Mislim da nije problem da bilo ko preuzme, jedino što zovu na telefon koji je ostavljen tamo.. samo bane kurir i to je to, ne traži ličnu kartu 😅Zvao ih danas, kažu nije problem i poslali mi na mail.
E sad drugo pitanje, da li može neko umesto mene da preuzme poklon kada budu poslali ili mora lično? 🫤
Često nisam tu i po 2-3 meseca pa mi je to problem.. Kako je to bilo rešeno za prethodne promocije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari