Šta je novo?

Samsung promocije

Stigao jutros. Ne znam kakve veze ima datum proizvodnje, ali kod mene piše 09.2025. :D Sad sam na poslu, pa ću večeras da se igram sa registracijom.
@Intuite Jel i tebi na fiskalnom stoji ova radnja iz Kanjiže kao meni ili ti piše Bluetech?

Imam ponudu od lika da kupim 2 telefona S25 za 1000€ sa sve promocijom.
Trebaju mu pare, neće da se cima sa prijavama za promociju, žuri mu se.
Uzeo je telefone kao pravno lice.
E sada mene interesuje kada bih kupio S25 da li mogu da se prijavim sa 1 mejl adresom za oba telefona ?
Da li bi mi pravilo to problem što se prijavljujem sa mejl adresom kao fizičko lice, a telefone je kupilo pravno lice ??
Mislim da je neko pisao u S25 temi da za telefone uzete kao pravna lica ne može promocija

Ne bih da dižem paniku, mnogo to nešto sumnjivo zvuči. Osim ako lično ne poznaješ tog lika.

Da li promocija traje do 12-og ili do 19-og oktobraa ??!

Stigao jutros. Ne znam kakve veze ima datum proizvodnje, ali kod mene piše 09.2025. :D Sad sam na poslu, pa ću večeras da se igram sa registracijom.
@Intuite Jel i tebi na fiskalnom stoji ova radnja iz Kanjiže kao meni ili ti piše Bluetech?

Da, fiskalni račun je izdat od maloprodaje MG iz Kanjiže. On se prilaže pri registraciji (jedini koji imaš), ali se prethodno izabere u aplikacionoj formi Bluetech kao partner.

Konacno approved :)
Koliko ce se sad cekati otprilike S25 Fe?
Do 31.01 navedeno jel cekaju zadnje dane ili moze sticu npr do nove godine.

Mene zanima koju ćemo verziju dobiti, ali pretpostavljam 128GB sa jednim Nano-SIM bez eSIM mogućnosti.
"Korisnici u periodu promocije kupe Uređaj putem web stranice ili odlaskom u maloprodajni objekat Samsung
prodajnih partnera navedenih u tački 3 ovih pravila i uz ispunjenje ostalih uslova definisnih ovim pravilima imaju
mogućnost da ostvare pravo na poklon Samsung Galaxy S25FE, verzija 8GB +128GB, modl kod: SM-
S731BZKDEUC (u daljem tekstu: „Poklon“)."

Pozdrav svima....imam jedan problem,kupio sam 08.10.2025. Samsung S25 preko sajta eplanete...i sve je ok...medjutim ne mogu da registrujem kupovinu u Samsung members da bi dobio poklon S25 FE zato sto nema u izboru prodavnica Eplaneta ili Planeta sport u padajucem meniju kad se popunjava gde sam kupio telefon i ne mogu da zavrsim registraciju...sta da radim??Unapred hvala...

Ne vidim ih na listi partnera

3/4 ljudi nije dobilo još ni S24fe iz promocije , tako da za S25fe posle nove godine najrealnije da stižu.

@axel-junior, @lukadr stigao mi je danas telefon iz dijasporashop naručen pouzećem, međutim bez fiskalnog..
Jel ste i vi možda imali ovaj problem? Zovem ih sutra da vidim kako to da rešimo.

Meni je stigao redovan papirni fiskalni, pisao sam. Da nisi dobio na mail? I to je dosta za aktivaciju

Zvao ih danas, kažu nije problem i poslali mi na mail. (y)

E sad drugo pitanje, da li može neko umesto mene da preuzme poklon kada budu poslali ili mora lično? 🫤
Često nisam tu i po 2-3 meseca pa mi je to problem.. Kako je to bilo rešeno za prethodne promocije?

Da li je neko narucio S25 iz tehnomanije ili winwin-a i da li mu je stigao?

Zvao ih danas, kažu nije problem i poslali mi na mail. (y)

E sad drugo pitanje, da li može neko umesto mene da preuzme poklon kada budu poslali ili mora lično? 🫤
Često nisam tu i po 2-3 meseca pa mi je to problem.. Kako je to bilo rešeno za prethodne promocije?
Mislim da nije problem da bilo ko preuzme, jedino što zovu na telefon koji je ostavljen tamo.. samo bane kurir i to je to, ne traži ličnu kartu 😅

I meni danas stigao iz Tehnomanije (winwin) telefon bez fiskalnog, pa sam ih zvao i poslali mi fiskalni na mejl..

E sad, taj fiskalni ne sadrži QR kod, PFR broj računa, PFR vreme itd (mislio sam da su to stavke koje moraju da se nađu na svakom fiskalnom računu), pa me to brine da li je taj račun regularan i da li će biti prihvaćen od strane Samsunga za učešće u ovoj promociji..
Da li neko ima slično iskustvo?

Kako je moguće da neko ne pošalje fiskalni račun? Šta god da smo poručivali, tehnika, odeća, patike, toalet papir sa ananasa.... 🤭 ...dobili bismo fiskalni račun.

Ja sam u jetelu dobio fiskalni tek sutradan na mejl. Pre toga sam se prijavio za samsung promociju gde sam umesto fiskalnog kao dolaz o kupovini prilozio izjavu o saobraznosti i uredno je odobreno.

Nazad
Vrh Dno