Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Podnela na kraju zahtev za prelazak sa pokojne Kontrole troškova u Globaltel, čisto da se ne desi da stvarno pređem u A1 (nepostojeća mreža tamo gde se broj povremeno maje, tako da...)

Dobila 50% na Omoriku S na trenutno važeće cene sa sve umanjenjem za prvih 6 meseci.

Ne znam šta mi bi da prihvatim, ali *** :) matematika mi je neki dinar gore-dole, tako da recimo da nisam nezadovoljna. A znam ih ko zlu paru, pa ćeraćemo se još jedan ugovor :)
Ja stvarno ne znam da ima bolja ponuda od omorike S? Naravno onome ko ne treba roming net. E sad znam i nažalost kako je to moguće… Elem ne razumem kako ostali kažu da su druge mreže bolje kad je u mts sve neograničeno + MTEL paket koji daje sve neograničeno u nekoliko zemalja. Ja na soko lite već drugi put u inostranstvu (BiH ne računam) ne moram da kupujem roming net jer imam 6GB dok prijatelji svaki put plaćaju oko 1000 din za 1GB

Naravno sve pod uslovom od 50% popusta. Čak sam rešio 60% za omoriku S.

Zavisi šta ti treba u paketu. Pisala sam već ranije, broj koristi starija osoba i bitno mi je 1) da uvek bude dostupna, 2) da može ona da zove i da se ne prebraja kao na KT koliko još ima "kredita" (to mene nervira, nikad nije došla ni blizu toga da joj nešto zafali) i 3) da ima nešto interneta za svoje potrebe (da zeva sa familijom na Mesendžeru i tu istu familiju stalkuje na FB). Za te potrebe i naravno odgovarajuću cenu Omorika S na 50% je sasvim prihvatljiva.

Zavisi šta ti treba u paketu. Pisala sam već ranije, broj koristi starija osoba i bitno mi je 1) da uvek bude dostupna, 2) da može ona da zove i da se ne prebraja kao na KT koliko još ima "kredita" (to mene nervira, nikad nije došla ni blizu toga da joj nešto zafali) i 3) da ima nešto interneta za svoje potrebe (da zeva sa familijom na Mesendžeru i tu istu familiju stalkuje na FB). Za te potrebe i naravno odgovarajuću cenu Omorika S na 50% je sasvim prihvatljiva.
Ista situacija, isto sam tako uradio

Šta je trenutno najbolja ponuda za Soko max koja se može izvući ako se podnese zahtev za prenos u A1?

Jel oni ove dobre ponude za prelaz sa nekoliko meseca po dinar/50% sa Yettela npr. daju i u kol centru ili?

Imam paket omorika M sa popustom,hteo bi sad da uzmem telefon,da li popust ostaje ili ne i dali se popisuje novi ugovor ili ostaje stari

Jel oni ove dobre ponude za prelaz sa nekoliko meseca po dinar/50% sa Yettela npr. daju i u kol centru ili?

Za prelaz iz Yettela je ponuda:

Omorika S: prosek 1950 din mesečno
prvih 6 meseci 1 din mesečno
preostalih 18 meseci: 2600 din mesečno

Omorika M: prosek 2250 din mesečno
druga 3 meseca: 2000 din mesečno
preostalih 15 meseci: 3200 din mesečno

Soko Lajt: prosek 2375 din mesečno
drugih 6 meseci: 2000 din mesečno
preostalih 12 meseci: 3750 din mesečno

Soko Maks: prosek 2800 din mesečno
drugih 6 meseci: 2000 din mesečno
preostalih 12 meseci: 4600 din mesečno

Podnela na kraju zahtev za prelazak sa pokojne Kontrole troškova u Globaltel, čisto da se ne desi da stvarno pređem u A1 (nepostojeća mreža tamo gde se broj povremeno maje, tako da...)

Dobila 50% na Omoriku S na trenutno važeće cene sa sve umanjenjem za prvih 6 meseci.

Ne znam šta mi bi da prihvatim, ali *** :) matematika mi je neki dinar gore-dole, tako da recimo da nisam nezadovoljna. A znam ih ko zlu paru, pa ćeraćemo se još jedan ugovor :)
I meni za koji mesec istice Kontrola troskova. Jeste li zahtev za prelazak u Globatel podneli online? Koliko je vremena proslo kada vam je mts ponudio tu ponudu.

Ja stvarno ne znam da ima bolja ponuda od omorike S? Naravno onome ko ne treba roming net. E sad znam i nažalost kako je to moguće… Elem ne razumem kako ostali kažu da su druge mreže bolje kad je u mts sve neograničeno + MTEL paket koji daje sve neograničeno u nekoliko zemalja. Ja na soko lite već drugi put u inostranstvu (BiH ne računam) ne moram da kupujem roming net jer imam 6GB dok prijatelji svaki put plaćaju oko 1000 din za 1GB

Naravno sve pod uslovom od 50% popusta. Čak sam rešio 60% za omoriku S.
Pa mts nema roming u Monaku. Kada sam prolazio pored Monaka ode 2000. A onda u monaku jos 8000. Sreca pa sam imao soko max i aktiviran net protection. Pa je trebalo da blokira taj trosak. Na kraju su mi skinuli 10 000 sa racuna. Ali eto mts je jedini operater koji nema roming u Monaku
Evo ovde u stanu a1 signal bolji nego mts. Tako da sve se svodi sta ti treba i gde se nalazis

Nijedan provajder nije najbolji

I meni za koji mesec istice Kontrola troskova. Jeste li zahtev za prelazak u Globatel podneli online? Koliko je vremena proslo kada vam je mts ponudio tu ponudu.

Globaltel jedino online i može, prošla pored mts poslovnice, uputili me na 0677 1234. edit: kažu da oni samo prodaju Globaltelove kartice, ostalo sve ide putem kol centra.
Zvala ih u prošli ponedeljak, u sredu (čini mi se, nije odmah sutradan) stigla poštom Globaltelova kartica i zahtev za prenos broja da potpišem i vratim.
U četvrtak me zvali iz mts-a.
Danas čekam ugovor, obaveštena sam da mi stiže pošiljka. Računam dok vrate ugovor i obavi se prenos, biće ponedeljak-utorak.
Sve u svemu jedno nedelju dana majanje, sve završeno putem telefona + pošta.

Pitanje za one kojima su agenti nudili 15 meseci po 1 dinara za prelazak iz A1, da li su vas zvali iz A1 da daju kontra ponudu i koliko ste dugo cekali? Ja sam prihvatio ponudu MTS-a, u sredu stigli prepaid kartica, postpaid kartica kao i ugovori i zahtev koje sam potpisao ali od tad nista.

Ima li neko sačuvan mts cenovnik za Mtel međunarpdne pozive i poruke? Konkretno koji su Mtel prefiksi uključeni u besplatan saobraćaj a koji nisu.

Imao sam to sačuvano ranije, ali više nemam, a pravi problem jet o što ni mts to nije sačuvao.

Pitanje za one kojima su agenti nudili 15 meseci po 1 dinara za prelazak iz A1, da li su vas zvali iz A1 da daju kontra ponudu i koliko ste dugo cekali? Ja sam prihvatio ponudu MTS-a, u sredu stigli prepaid kartica, postpaid kartica kao i ugovori i zahtev koje sam potpisao ali od tad nista.
Trebalo bi da zovu. Meni su jednom stigli ugovori i kartice, ali kasnije saznajem da je A1 odbio prenos broja zbog navodnog duga. Posle toga sam opet kontaktirao mts agenta i još jednom podneo zahtev, opet stigli ugovori i kartice i nakon par dana zovu iz A1 i nude 12 po din i 12 na 50% na bilo koji paket. Uzeo sam neo 30, mnogo povoljno.

Nazad
Vrh Dno