Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Iz aviona je bilo očigledno koliko su se i Sandra Bulok i Šarliz Teron ložile na Kijanua.
Mogao bih i ja da ga obnovim mada sam ga gledao 3x, čini mi se.

Misim da sam ovdje pokupio preporuku.
Film The Beasts
Odlična drama/triler, drži pažnju do kraja, a karakter likova a i tema malo vuku i na Balkan. Ladno je mogao biti snimljen i negdje ovdje!

La Isla Minima je iznenadhujuće dobar triler. Lagani španac bez nrkih preteranih peripetija.

Gledao sinoć u bioskopu.
Nema potrebe za filozofiranjem. Film se zasniva na woke kulturi. Ukoliko se to prihvati film je više nego solidan. Ima scena o kojima bih mogao pisati ali odustajem. Prvih sat vremena su najkritičniji, kasnije nije toliko upadljivo. (mada jeste)
Radnja je zanimljiva, ne osete se ta 3 sata. Fantastični dijalozi, muzika i gluma. Di Kaprio, Šon Pen i del Toro su odigrali stvarno za pohvalu. Pretpostavljam da će i Di Kaprio i Šon Pen biti kandidati za oskara, jedan za glavnu ulogu a drugi za sporednu. Sve u svemu preporučujem da se pogleda. Ocena, pa razmišljam se između 7.5 ili 8, neka bude 8 ipak.

Baš dobar film, najviše zahvaljujući hemiji dvojice glavnih glumaca. A i priča je dobra za jednu ratnu dramu. Akcija solidna, jedino moram reći da sam se pošteno ismejao na
CGI Apač na kraju
. Mislim da je filmu još koji milion budžeta zafalio za specijalne efekte i verodostojnije akcione sekvence. Ali svejedno dobar sve u svemu.

7.5/10
Mogu reći da ima scena koje nisam očekivao, tj, nisam nikad video da su tako snimljene van zemljine orbite a da nije neki dokumentarac. Onda malo proguglam i saznam da je dobar deo filma sniman u svemiru!
2 sata i 44 minuta mi je proletelo.
Ima tu i tamo malo ruskog ku**enja, što je u odnosu na amere i njihovo ku**enje ništa.

Iz vremena kad je de Niro bio ozbiljan glumac, Miki glumac, a ne propali bokser unakažen plastičnim operacijama, a Alan Parker još uvek znao da napravi dobar film.

Gledao sinoć u bioskopu.
Nema potrebe za filozofiranjem. Film se zasniva na woke kulturi. Ukoliko se to prihvati film je više nego solidan. Ima scena o kojima bih mogao pisati ali odustajem. Prvih sat vremena su najkritičniji, kasnije nije toliko upadljivo. (mada jeste)
Radnja je zanimljiva, ne osete se ta 3 sata. Fantastični dijalozi, muzika i gluma. Di Kaprio, Šon Pen i del Toro su odigrali stvarno za pohvalu. Pretpostavljam da će i Di Kaprio i Šon Pen biti kandidati za oskara, jedan za glavnu ulogu a drugi za sporednu. Sve u svemu preporučujem da se pogleda. Ocena, pa razmišljam se između 7.5 ili 8, neka bude 8 ipak.
Zašto se naziv filma prevodi ovako bukvalno, u duhu srpskog jezika mnogo je bolje prevesti kao Bitka za bitkom. Inače odličan film.

Sta znam, 6/10. Klasican Nolan, ima dobrih ideja, ali film nije uopste toliko konfuzan koliko ga predstavljaju. Jedino mi je trebalo malo vremena da skontam kada je
originalni Sator umro. Pretpostavljam u eksploziji ali nisam siguran.
.

Od Teneta me je mozak zaboleo. Meni je film kao rađen za nekakav opit perceptivnih i kognitivnih sposobnosti. Baš mi je bio opterećujući u tom smislu kad sam gledajući pokušavao da razaznam te vremenske i prostorne disonance na pravi način. Tek sam uživao u filmu kada sam ga reprizirao totalno ignorišući pokušaje da shvatim zakone tih mehanizama kojima se igra.

Od Teneta me je mozak zaboleo. Meni je film kao rađen za nekakav opit perceptivnih i kognitivnih sposobnosti. Baš mi je bio opterećujući u tom smislu kad sam gledajući pokušavao da razaznam te vremenske i prostorne disonance na pravi način. Tek sam uživao u filmu kada sam ga reprizirao totalno ignorišući pokušaje da shvatim zakone tih mehanizama kojima se igra.
Prvo gledanje je neprijatno kao prelazak sa obicnog mobilnog na touchscreen ako se sećate tog osećaja. Drugo gledanje je prava stvar.

Више делује као концепт него као филм, због тога код мене не заслужује прелазну оцену и поред солидне екипе и идеје.
4,5/10

Nazad
Vrh Dno