I još jedna bitna stavka meni, kompatibilna je sa Whitestone staklom.
Stigao liquid air za s23u.Kompatibilna je sa svim folijama/staklima za ekran, jedino sa čime nije kompatibilna jesu ringovi za kamere koje ću nekako morati da skinem posle 2 godine stajanja. Nadam se da ću uspeti ili spigen ide na oglas. 🫢🤣 I to je otprilike jedina prednost Nillkin maske, što je otvor za kamere iz jednog dela za sve (za svi!), a ne pojedinačno za svaku kameru, pa mogu i ringovi da idu (a da nisu oriđiđi Spigen koji su papreni).
ČudnoDesilo se da me izda Nillkin Frosted, iskliznuo mi je s23 Ultra sa kolena (znači 50ak cm visine) na beton, udario donjim ćoškom kod S Pena i maska ga nije spasila dobrog udubljenja-oguljenja, srećom ništa nije puklo na telefonu, maska jeste. Znači ništa, ama baš ništa ne radi dobro u ovakvim situacijama kao Air Cushion Spigenova tehnologija.
Vraćam se na Spigen, prethodna 2 telefona su mi bila u Liquid Air ali sada me vuče i Rugged Armor nešto mi deluje bezbednije, baš zbog ćoškova jer mi je do sada uvek ispadao na taj isti ćošak.
Pitanje za one koji su imali oba kejsa na ISTOM uređaju: koliko je Rugged glomazniji za držanje u ruci? Mene žulja i ovaj Nillkin, pravi mi bukvalno žulj na malom prstu od držanja i oštre donje ivice. Liquid Air mi je bio nekako na granici, taman za podneti. Pa da poručim sutra.
Ja sam je imao za S23U i nenormalno mi klizava grip nula naspram Nillkin Frosted shield magnetic pro crneStigao liquid air za s23u.
Bože, zaboravim koliko je ovo najbolja maska od svih maski za telefone. 😍🫠
Samo da ispravim informaciju iz gornjeg posta - kompatibilan je i sa ringovima za kamere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari