Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za Samsung

Naručio nekoliko jeftinih maski za s25u sa aliexpressa. Nisu loše.
Greškom stigla je i jedna za s23u. Ako nekome treba poklanjam.
Na slici ova poslednja tamno zelena:

Prilozi

• Screenshot_20250825_213153_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250825_213153_AliExpress.jpg
    278.5 KB · Pregleda: 73
Desilo se da me izda Nillkin Frosted, iskliznuo mi je s23 Ultra sa kolena (znači 50ak cm visine) na beton, udario donjim ćoškom kod S Pena i maska ga nije spasila dobrog udubljenja-oguljenja, srećom ništa nije puklo na telefonu, maska jeste. Znači ništa, ama baš ništa ne radi dobro u ovakvim situacijama kao Air Cushion Spigenova tehnologija.

Vraćam se na Spigen, prethodna 2 telefona su mi bila u Liquid Air ali sada me vuče i Rugged Armor nešto mi deluje bezbednije, baš zbog ćoškova jer mi je do sada uvek ispadao na taj isti ćošak.

Pitanje za one koji su imali oba kejsa na ISTOM uređaju: koliko je Rugged glomazniji za držanje u ruci? Mene žulja i ovaj Nillkin, pravi mi bukvalno žulj na malom prstu od držanja i oštre donje ivice. Liquid Air mi je bio nekako na granici, taman za podneti. Pa da poručim sutra.

Što se tiče Liquid Air maske, imao sam je na dva Samsung telefona, sad je imam i na iP, ali ova poslednja mi je nakon godinu dana nekako malo olabavila, nije više čvrsto pribijena uz telefon. Nije kopija, sigurno je original (Made in South Korea), pa možda im je kvalitet opao ili ja nisam imao sreće pa je moja maska izuzetak.

To mi se desilo na Note 10, kao da je malo "mrdao" u njoj tj. maska postala duža/šira, tačno je. Ali mi je glava bila mirna kad god je ispadao, a on je mučenik ispadao svako malo i nikada mu ništa nije bilo.

I ja sam to primetio na svakom samsungu na kom sam imao liquid air, s23, s23+ i sada na s25u.

I ja sam u posedu Liquid Air-a vec par dana,prosledio kolega sa foruma,za moj S23U. Kejs je mozda nesto deblji za moj ukus,ali kapiram da je i dobra zastita. Jedina "zamerka" mozda ide malo na grip,materijal mi deluje nekako previse "suvo" pod prstima,pa kao zbog toga da imam utisak da bi mogao da isklizne iz ruke,ali se do sad nije desilo.Ali kad sve saberem,odličan kejs.

Претпостављам да се развуче из истог разлога што већина маски се огули и покида - оштре ивице на ултри...

Ili se jednostavno materijal rastegli od temperature.

Ovo drugo je. Spigenove maske se ne gule i ne kidaju, što više ne mogu da kažem za Nillkin, donje ivice mu izgledaju kao da je bio u ratu i to od samo 2 "teža" pada a za ovaj poslednji ne smatram uopšte da je bio težak pad - ćošak maske se rascvetao.
Jeste malo klizav Liquid Air, ali i kada telefon isklizne iz ruke, prosto nema straha u toj masci da će mu se nešto desiti.

Ja nisam imao iskustvo sa Liquid Airom da se širi, nosio na s23 oko godinu dana....i to jedna od onih koje sam dobio od @mrmilos kada sam kupio tel. Evo kolega na poslu dve godine i stoji kao prvog dana...isto malo s23 u pitanju. Na ultri sam bukvalno nosio dan dva dok nisam dbrand zalepio ali @sinda ce nam sigurno moći dugoročno preneti utiske. Takođe maska 100% org, lično kupio u usa na amazonu.

Edit: da dodam što se tiče iste, da mi je lično nekako najbolji odnos dimenzija (odnosno koliko uveliča telefon) i zaštite. I još jedna bitna stavka meni, kompatibilna je sa Whitestone staklom.

Meni je Pitaka najlepsa u ruci, lagana, tanke ivice i veoma, veoma cvrst materijal, jedino sto ne pokriva bocne tastere ali vredi svaku paru sto se mene tice obzirom na kompaktnost materijala i dimenzije 😅 ovaj novi Ringke nikako da stigne iz Amerike, neki zastoj definitivno, oprez kod porucivanja svima...

I još jedna bitna stavka meni, kompatibilna je sa Whitestone staklom.

Kompatibilna je sa svim folijama/staklima za ekran, jedino sa čime nije kompatibilna jesu ringovi za kamere koje ću nekako morati da skinem posle 2 godine stajanja. Nadam se da ću uspeti ili spigen ide na oglas. 🫢🤣 I to je otprilike jedina prednost Nillkin maske, što je otvor za kamere iz jednog dela za sve (za svi!), a ne pojedinačno za svaku kameru, pa mogu i ringovi da idu (a da nisu oriđiđi Spigen koji su papreni).

Moja dva favorita +providna samsung i to je to 😎
20250904_151334.jpg

Prilozi

• 20250904_151326.jpg
    20250904_151326.jpg
    241.8 KB · Pregleda: 39
  • 20250904_143054.jpg
    20250904_143054.jpg
    318.1 KB · Pregleda: 29
  • 20250904_143101.jpg
    20250904_143101.jpg
    194.5 KB · Pregleda: 44
Pitka vise nema maske za S23 Ultra ili je ne mogu da nađem na njihovom zvaničnom sajtu?

Kompatibilna je sa svim folijama/staklima za ekran, jedino sa čime nije kompatibilna jesu ringovi za kamere koje ću nekako morati da skinem posle 2 godine stajanja. Nadam se da ću uspeti ili spigen ide na oglas. 🫢🤣 I to je otprilike jedina prednost Nillkin maske, što je otvor za kamere iz jednog dela za sve (za svi!), a ne pojedinačno za svaku kameru, pa mogu i ringovi da idu (a da nisu oriđiđi Spigen koji su papreni).
Stigao liquid air za s23u.
Bože, zaboravim koliko je ovo najbolja maska od svih maski za telefone. 😍🫠

Samo da ispravim informaciju iz gornjeg posta - kompatibilan je i sa ringovima za kamere.

Uzeo sam s25 obican, pa me zanima jel neko stavljao one zastitne ringove za kamere? I da li ima svrhe to stavljati kad ce biti u spigen liquid airu?

Desilo se da me izda Nillkin Frosted, iskliznuo mi je s23 Ultra sa kolena (znači 50ak cm visine) na beton, udario donjim ćoškom kod S Pena i maska ga nije spasila dobrog udubljenja-oguljenja, srećom ništa nije puklo na telefonu, maska jeste. Znači ništa, ama baš ništa ne radi dobro u ovakvim situacijama kao Air Cushion Spigenova tehnologija.

Vraćam se na Spigen, prethodna 2 telefona su mi bila u Liquid Air ali sada me vuče i Rugged Armor nešto mi deluje bezbednije, baš zbog ćoškova jer mi je do sada uvek ispadao na taj isti ćošak.

Pitanje za one koji su imali oba kejsa na ISTOM uređaju: koliko je Rugged glomazniji za držanje u ruci? Mene žulja i ovaj Nillkin, pravi mi bukvalno žulj na malom prstu od držanja i oštre donje ivice. Liquid Air mi je bio nekako na granici, taman za podneti. Pa da poručim sutra.
Čudno
Meni je S23U ispao 3000x u Nillkin Frosted shield magnetic pro i nikad ništa sve je upila futrola
Stigao liquid air za s23u.
Bože, zaboravim koliko je ovo najbolja maska od svih maski za telefone. 😍🫠

Samo da ispravim informaciju iz gornjeg posta - kompatibilan je i sa ringovima za kamere.
Ja sam je imao za S23U i nenormalno mi klizava grip nula naspram Nillkin Frosted shield magnetic pro crne
Kako je moguće da je tebi na Spigen dobar grip? Meni je koža baš mnogo suva što je hladnije
Dok npr Nillkin Frosted shield crvena je klizava.

Grip je bolji na Nillkin, definitivno. Ali navika je čudo, Liquid Air mi je bio na svim telefonima od S9, Note10 pa sada S23u i iako je klizav kada je hladnije vreme (i suvljr ruke) nikada mi telefon nije ispao zbog lošeg gripa nego zbog brzopletosti.
Nillkin je tvrđi i krut, samim tim nema "odskok" kada telefon padne, oba puta kada mi je ultra ispala, ispala je tako da sva težina telefona udari o ćošak kod olovke i bukvalno je zvuk bio kao da se plastika lomi/puca i telefon padne nakon udarca na leđa kao pokošen. Kod Liquid Air to ne postoji, jedan lepi bounce se desi i nema tog tupog udarca zbog kojeg je Nillkin i pukao. Spigenov Air Cushion je za moju trapavost zakon. :)
Moguće i da ima do toga što je Nillkin bio star 2 godine, moguće da je vremenom dobio na krutosti ne znam. Ispao mi je bio telefon u prvoj nedelji posedovanja i činilo mi se da će to biti dobra zaštita, ne mogu da grešim dušu služio je dobro do poslednjeg pada, od kojeg imam trag i na telefonu nažalost.
Nillkin čini telefon težim, imam žulj na prstu od njega.
Spigen je dodao neke proreze na bočne ivice maske, što se tog dela tiče grip mi je bolji nego na Liquid Air koji još uvek imam na Note10. Ali su leđa i dalje klizava, to stoji. Svakako je prelepo držati telefon opet u Liquid Air posle Nilkina, i biti 100% siguran. 😁

@ Pera
Ja imam ringove na s23u i Liquid Air, zašto da ne, malo dodatne zaštite od grebanja ako ubacuješ telefon u džepove, rančeve pored koječega u njima, a da ne brineš hoće li se izgrebati. Malo nervira odsjaj kada snimaš nešto noću doduše...ali ne uvek, zavisno od ugla pod kojim pada svetlost.

Zanimaju me ovi sa kp, Futrole 3u1 i Filip Tech, jel to sve ledzit nisu neke kopije spigena i ostalih maski?

Nazad
Vrh Dno