encarta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.09.2007
- Poena
- 455
Da se nadovežem.Posle par dana menjanja aparats i kartica yettel i mts,definitivno je problem do lokacije,gde yettel mreža ima problem.Telefon definitivno ima ***** sa mrežom.
Samo je pitanje kako će se kome manifestivati,da li će i gde.
Imam problem sa internetom na tačno odredjenoj lokaciji ,100 metara od antene.
Menjane kartice,operateri,telefoni.
Problem je da kombinacija ,trenutni operater-s24 fe ne fukcionišu dobro na ovoj lokaciji,gde sam 8 sati dnevno.
Jel ima neki programčić gde bih mogao u odredjenom vremenskom intervalu da vidim kako se gubi internet konekcija i koliko dugo?
Koji je naziv fonta na telefonu?Ne da mi izmenu, pa da zaokružim.Sot za 24h![]()
Pušten je za Koreju samo za sada, globalno verovatno za par dana.Ne znam da li tripujem, ali u poslednje vreme mi je baterija losija. Da li neko ima istih problema? S24 obican, exy.
Inace, kada da ocekujemo update? 😁
Najgora je Exynos,a najbolji je Snapdragon.Nikog ne voli Exynos,a ja sam imao Exynos S24+Ne znam da li tripujem, ali u poslednje vreme mi je baterija losija. Da li neko ima istih problema? S24 obican, exy.
Inace, kada da ocekujemo update? 😁
Pa dobro i to sto kazes. Mobilni podaci su mi ukljuceni ceo dan 😂Ja sam baterijom oduševljen. Smatram da koristim mobilni isuviše često u toku dana, po 4-5 sati. I ceo dan mi baterija izdrži bez problema.
Možda smo došli u situaciju kada više nije stvar u tome da li je baterija dovoljno dobra, nego da li trebamo smanjiti upotrebu telefona..
Nije tačno, već sam piso moje iskustvo. Sadašnji telefon s24 fe se ama baš isto ponaša kao i predhodni telefoni kada odem na ceo dan u mesto gde je signal baš slab.Ta mo gde je signal slab,Exy ponekad pravi probleme.To je jedan od razloga.
A54 je Exy kao i A55, dakle nije do procesora.Na A55 sam imao taj problem.
A52S I A54,S24U ne.Ista kartica isto mesto.
Servis!Upala mi prašina u prednju kameru.. kako ne znam, ali se skoro ne vidi ništa preko prednje kamere, da li ima neka fora da je očistim ili baš mora servis da bi otvorio i očistio.. 🙄
Slično kod mene - 11. jula sam dobio potvrdu o učešću u promociji, i još nije još isporučeno.Kakva je situacija sa ovim modelima iz promocije? Stiže li vam idalje, vidim odjednom prjaviše više njih da je stiglo i duže vreme se niko ne oglašava. Meni još ništa ne stiže. Svakako sam bio u fazonu kad stigne-stigne nego sam se u poslednje vreme zagrejao za ovu drugu promociju za s25 seriju. Kontam da prodam ovaj s24fe par nedelja korišćen, prodam taj iz poklona, dodam tipa 100e ako treba i uzmem s25 i s25 fe na poklon. Ali se nesto odužila dostava ovog poklona za s24fe...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari