Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Baterija sa normalnim korišćenjem nakon 24 sata od skidanja sa brzog 45w punjača.
S24+exy
Inače ništa nije isključeno u pozadini, ekran radi u najjvećoj rezoluciji

Prilozi

• Screenshot_20250921_201519_Device care.jpg
    Screenshot_20250921_201519_Device care.jpg
    75.5 KB · Pregleda: 125
Telefon definitivno ima ***** sa mrežom.
Samo je pitanje kako će se kome manifestivati,da li će i gde.
Imam problem sa internetom na tačno odredjenoj lokaciji ,100 metara od antene.
Menjane kartice,operateri,telefoni.
Problem je da kombinacija ,trenutni operater-s24 fe ne fukcionišu dobro na ovoj lokaciji,gde sam 8 sati dnevno.
Jel ima neki programčić gde bih mogao u odredjenom vremenskom intervalu da vidim kako se gubi internet konekcija i koliko dugo?
Da se nadovežem.Posle par dana menjanja aparats i kartica yettel i mts,definitivno je problem do lokacije,gde yettel mreža ima problem.
Problem se manifestuje non stop prekidima internet konekcije.
Jednom ubode,drugi put moram više puta da kliknem da bi ušao u sajt ili aplikaciju.
Npr torent,stremio funkcionišu.
Ali surf je uglavnom otežan.
Izvinjavam se telefonu.
Probao sam promenom dns servera,isto.
Tu se moje znanje zaavršava.Nažalost posle 20 godina,moraću da promenim mrežu.
Inače,telefon je ispunio očekivanja jednog matorca.

Tako je kod nas u kraju sa A1 mrežom, svuda vrhunski signal ali u krugu od 200m nedaleko od poslovnice i repetitora crna rupa, bukvalno. Nikad nisu otklonili taj problem, evo već 10 godina. A opet kod mene i stanu i u radijusu od nekih 20m Yettel jedva da ima mrežu
BTW pisao sam u temi za Yettel, pojeo sam neviđeno vnogo što sam prešao u Yettel a ceo život sam u A1. Globalno gledano, A1 ima bolju mrežu, al im je sve ostalo užas, počevši od podrške do radnika u filijalama

Ne znam da li tripujem, ali u poslednje vreme mi je baterija losija. Da li neko ima istih problema? S24 obican, exy.
Inace, kada da ocekujemo update? 😁

Ja sve od novina što sam video na mrežama je onaj čikica u vremenskoj prognozi što su ga ulickali, još očekujem da progovori i to je to.

Ja sam baterijom oduševljen. Smatram da koristim mobilni isuviše često u toku dana, po 4-5 sati. I ceo dan mi baterija izdrži bez problema.

Možda smo došli u situaciju kada više nije stvar u tome da li je baterija dovoljno dobra, nego da li trebamo smanjiti upotrebu telefona..

Do pre 15 dana je bila odlicna, sada skroz pobrljavila. Nadam se da ce updateom da rese.
Inace, da se razumemo. Nije toliko strasno, ali losije. Izadjem iz stana oko pola 8, vratim se oko 5 i treba punjenje. Pre je dyze trajalo bez

Ja sam baterijom oduševljen. Smatram da koristim mobilni isuviše često u toku dana, po 4-5 sati. I ceo dan mi baterija izdrži bez problema.

Možda smo došli u situaciju kada više nije stvar u tome da li je baterija dovoljno dobra, nego da li trebamo smanjiti upotrebu telefona..
Pa dobro i to sto kazes. Mobilni podaci su mi ukljuceni ceo dan 😂

Ja sam iskreno oduševljen baterijom na običnom S24 Snap. Dve kartice, bez ikakvih problema preko 5 sati SoT, dan i po kako ja koristim

Na s25+ sam instalirao UI 8 i cini mi se da mi je bat slabija. Rekao sam zeni da kad iskoci za s24 U da ga ne apdejtuje neko vreme.

Пошто је старији видео, не сећам се да ли је неко качио, али, невероватно мала разлика, у многим ситуацијама и непостојећа што се тиче камера од 22U - 25U..

Upala mi prašina u prednju kameru.. kako ne znam, ali se skoro ne vidi ništa preko prednje kamere, da li ima neka fora da je očistim ili baš mora servis da bi otvorio i očistio.. 🙄

Kakva je situacija sa ovim modelima iz promocije? Stiže li vam idalje, vidim odjednom prjaviše više njih da je stiglo i duže vreme se niko ne oglašava. Meni još ništa ne stiže. Svakako sam bio u fazonu kad stigne-stigne nego sam se u poslednje vreme zagrejao za ovu drugu promociju za s25 seriju. Kontam da prodam ovaj s24fe par nedelja korišćen, prodam taj iz poklona, dodam tipa 100e ako treba i uzmem s25 i s25 fe na poklon. Ali se nesto odužila dostava ovog poklona za s24fe...

Kakva je situacija sa ovim modelima iz promocije? Stiže li vam idalje, vidim odjednom prjaviše više njih da je stiglo i duže vreme se niko ne oglašava. Meni još ništa ne stiže. Svakako sam bio u fazonu kad stigne-stigne nego sam se u poslednje vreme zagrejao za ovu drugu promociju za s25 seriju. Kontam da prodam ovaj s24fe par nedelja korišćen, prodam taj iz poklona, dodam tipa 100e ako treba i uzmem s25 i s25 fe na poklon. Ali se nesto odužila dostava ovog poklona za s24fe...
Slično kod mene - 11. jula sam dobio potvrdu o učešću u promociji, i još nije još isporučeno.
Kontaktirao sam ih na [email protected], i posle potvrde IMEI broja uredjaja dobio samo generičku potvrdu: "Isporuka je krenula. Možete očekivati kurira u narednim nedeljama."

Moram da priznam da me ovakav pristup prilično iritira - još od letovanja, gde god da odem, moram da pravim dogovore ko bi mogao da preuzme paket ukoliko nema nikoga kod kuće.
A koliko sam primetio oni koji su dobili telefon su dobili jedino poruku od kurira na dan dostave.

Nazad
Vrh Dno