CTR99
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2015
- Poena
- 315
Uf, kada ovakav stručnjak napiše ovako strastveno i sigurno, dodje mi da pobegnem u planine iako sam većinaki bull, mada sam uvek spreman da čekam još 4 godine.svaka ti dala mladiću
Uf, kada ovakav stručnjak napiše ovako strastveno i sigurno, dodje mi da pobegnem u planine iako sam većinaki bull, mada sam uvek spreman da čekam još 4 godine.svaka ti dala mladiću
To i mene kopka,te su polupali longove (stoji to),ali to ne znaci da ce gore,ja cak razmisljam da uletim mslo jače,ide i kraj meseca...Kakve su prognoze![]()
Koji ti je target za ethMoja prognoza je da ćemo da se vrtimo u ovom opsegu do kraja meseca, a onda kreće finalna raketica. Izlaz kada budete zadovljni portfoliom. Ja imam dobru poziciju pred finalni bull, mislim da ću dostići target koji je zacrtan na početku ciklusa.
Složio bih se sa dadom, mislim da može do 6k. BNB na 1,5k-2k. XRP ako dođe do 5, ja zadovoljan. BTC, ajmo neka prognoza 140k, sumnjam da će do 150k, ali nije nemoguće.Koji ti je target za eth
Ništa od toga, drži se eth iznad 4k, a biće ga u oktobru nadam se na 6k.kao i ocekivano septembar je crven, vraca se eth polako kuci, verovatno na 3.4-3.6k
Čučanj, pa skok u vis iz čučnja, u oktobru. Živi bili pa videli.korekcija ili cucanj?![]()
nadam se da si dočekao bar oktobarUf, kada ovakav stručnjak napiše ovako strastveno i sigurno, dodje mi da pobegnem u planine iako sam većinaki bull, mada sam uvek spreman da čekam još 4 godine.
Svaka ti dala😁Rekoh li ja nešto o zelenom oktobru ?
Lov na crveni oktobarRekoh li ja nešto o zelenom oktobru ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari