Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Moja prognoza je da ćemo da se vrtimo u ovom opsegu do kraja meseca, a onda kreće finalna raketica. Izlaz kada budete zadovljni portfoliom. Ja imam dobru poziciju pred finalni bull, mislim da ću dostići target koji je zacrtan na početku ciklusa.

Moja prognoza je da ćemo da se vrtimo u ovom opsegu do kraja meseca, a onda kreće finalna raketica. Izlaz kada budete zadovljni portfoliom. Ja imam dobru poziciju pred finalni bull, mislim da ću dostići target koji je zacrtan na početku ciklusa.
Koji ti je target za eth

ja imam short otvoren i planiram ga samo pojacavat, vec duze vremena smatram da ce kraj ciklusa u naredna 2 mjeseca

Shodno tome mislim da je i ovo odlicna cjena. 124k izgleda jos dostizno, ali sve je manje vremena da vidimo neki jaci pump tipa 150k.

Graveyard

Sta mislite, da li ce ADA imati neki veci skok do kraja godine? Ja sam skoro prodao 30-tak % kolicine koje imam po ceni od 0.81 eur., pa onda kupio, opet po ceni od 0.73 eur. Uvelicao sam bar malo kolicinu novcica, nadam se da ce bar ici do 1.1 eur.
Edit:
Da sam jos malo sacekao, uvecao bih mnogo vise kolicinu novcica, ali j.b.g. ne moze sve da se ubode.

Не могу а да не прокоментаришем да је овај изненадни скок само због једне ствари - Прва употреба химарска на руску територију, тј гађање и оштећење термоелектране у Белгороду и нестанак струје у целој Белгородској области. На западу Славље.

I ovo je lekcija iz istorije da se svi ratovi vode kako bi ekipa koja zna kada ce obojica da prdnu pravila epski velike pare.

Cekajte, tek je prvi, ako ovako nastavi svaki dan, do 31 koliko cemo x otici gore? :D

Inace Novembar kazu bice jos jaci, tako da.. BTC 199K idemo!

Ne bih se ja kladio da će novembar biti još jači. Prva polovina ili trećina će biti bull, onda dolazi meda...

Kako sad meda, kad svi pricaju zima najjace bikce ikada, nemojte to..

Nazad
Vrh Dno